Home icon Home»

Brommers Kieken

Follow us on Twitter

brommers kieken

No bra day .... wij roepen JAAAAA !

Het kan nog net ...... We waren er de hele dag van ondersteboven. Piet Zahut heeft de hele dag op de wc gezeten en Madwoody kreeg de hele dag geen hap door zijn keel. Maar net op het randje van vandaag hebben we er nog wat aandacht aan kunnen besteden. 13 oktober, No Bra Day

Gracias masmoto

Hoe is het nu met: Daphne Hop

Daphne Hop, een bekende uit de motorsport en vriendin van de site, inmiddels de strafbare leeftijd ontgroeid. Vanaf klein meisje was ze dag-in-dag-uit bezig met de motorsport. Na enkele jaren in de minibikes werd ze geselecteerd voor de Molenaar NSF100-cup, deed zelfs mee aan het selectie-event van de Redbull Rookiescup, kwam een seizoen uit in de Suzuki SV650 Cup en maakte daarna de grote overstap naar de Yamaha R6. In de Talentcup maakte zij grote stappen en streefde haar doelen na, we lazen en hoorden veel van haar. Keken ook, maar dat was pas later. Het is nu stil rondom deze chick met ballen. We weten nog dat ze zwaar ten val is gekomen tijdens een kwalificatie op Assen; in De Bult werd ze met een royale highsider van de motor gelanceerd. Eerder dat jaar overkwam haar dat ook al in Val du Vienne, zo'n 600 bleek wel een bijtertje. In het ziekenhuis van Assen vertelden ze Daphne dat haar heup gekneusd was en ze vooral veel moest gaan bewegen. Na een weekend met slopende pijn werd na nader onderzoek duidelijk dat het toch iets anders in elkaar zat: stuitje, schaambeen én bekkenkam bleken gebroken te zijn. De artsen zagen het somber in, haar leven zou voorgoed omgegooid moeten worden.
Nu drie jaar na het ongeluk horen we haar hoe het met haar gaat. Ze vertelt dat ze nu nog steeds van ziekenhuis naar ziekenhuis gaat en hoopt dat de artsen met het goede bericht komen dat ze ooit pijnvrij zal zijn. Tot nu toe is dit nog niet gelukt. Ze weet dat het ongeluk voor verschillende consequenties heeft gezorgd en dat haar lichaam niet fit genoeg is om te racen, ondanks jaren turnen op hoog niveau. Ook is ze er van bewust dat ze veel geluk heeft gehad. "De botten die gebroken zijn liggen erg dicht bij mijn ruggenmerg, de kans op verlamming was erg groot, vooral door de foutieve diagnose in Assen". Auw.

Daphne Hop

Jessica staat in de weg voor een V-Strom 1000.

We zijn het zo ongelooflijk zat om steeds maar weer als site voor tieten, schieten & helicopters beoordeeld te worden. Alsof we een stel puberale midlifertjes zijn, die alleen maar lol willen maken, motor willen rijden en vrouwen puur als lustobject zien. En echt, dat is helemaal niet zo, maar we hebben steeds pech! Kijk nou zelf, maken we een strakke testvideo van de Suzuki DL1000 V-Strom, gaat het verdorie weer mis. Blijkt dat de videoman z'n buurmeisje Jessica heeft uitgenodigd en dat die het nodig vindt ons journalistieke product keihard te verpesten door steeds maar weer in het beeld te blijven lopen. Zo wordt het toch nooit meer wat met Oliepeil als serieuze motorsite?Babe test-2015-Suzuki-DL1000-Vstrom 

Maar dan wel geïntegreerd aub

Som, heel soms zie je wel eens een meid sleutelen aan een motor. Kan best wel opwindend leuk zijn zo'n chick in een vette overall en met een ringsleutel in de hand. Maar wij hebben altijd wat te zeuren natuurlijk. Eigenlijk vinden wij dat zo'n meid vrouwelijk geiintegreerd aan de brug moet staan. Het liefst met een .... steek .... sleutel in haar hand.

De dames van Jerez...mmm

Wij snappen wel dat Aprilia twee maal gewonnen heeft tijdens de Superbike races in Jerez!!
paddock-girls-sbk-jerez-2014-03
Meer zien?? Moet je HIERRRR klikken!! Grazi di amici di Motoblog!

Geen leer

Waarom zijn worteltjes goed voor je ogen pap? Dat vroeg je als kind al heel vroeg aan je vader omdat je gehoord had dat dat zo was. Heb je wel eens een konijn met een bril op gezien? zei je alwetende vader. En jij knikte in het volste vertrouwen nee, want je paps wist toch alles. Nu weten we inmiddels wel beter. Maar van een Peiler kunnen jullie ook iets leren wat een waarheid is als een dooie koe. Géén leer is goed voor je ogen.

Twee grote joekels

Best leuk hoor zo'n meid op een Trapson Hadee. Maar soms weet ze echt geen raad met die twee grote joekels. Hoe moet je nou opstappen op zo'n ding?

Gracias amigos Espagnol Masmoto

Friemelen

Een leuke helm is best veel geld waard, dat wil zeggen sommigen hebben er best veel geld voor over. Raar eigenlijk want het ding staat op je hoofd en je ziet er zelf niks van. Je hebt zelfs helmen die je alleen zou kopen om er alleen maar aan te Friemelen naar te kijken

.

Gemiddeld oliepeil tripje

Wij gaan niet even een ritje maken naar de ardennen en terug. Als wij gaan rijden pakken we het eerste vliegtuig naar de YOU ASS OF AI...waarom? Hierom!