Home icon Home»

Brommers Kieken

Follow us on Twitter

brommers kieken

Veel te heet.

We gaan eens lekker op z'n Nederlands klagen over een warme zomerdag: "Jongens jongens wat is het warm vandaag .....  pfffffff ......  ik hou het niet meer uit. Veel te warm om met dit weer op de motor te zitten met al die dikke kleding aan"

Jullie kletsen maar lekker hoor

Kouwe jopen

Wij hebben er natuurlijk helemaal geen verstand van. We kennen ze alleen maar van plaatjes als warm in de hand. Maar liggend op de tank lijkt het toch een heel ander verhaal. 

De brommers van Man

Natuurlijk horen bij de TT van Man ook plu meiden. Wat dacht je .... Ondanks dat het weer vaak niet zo geweldig is lopen ze er toch rond. Toch gaat  de meeste aandacht naar de spectaculaire reesbeelden. We zijn het natuurlijk wel met jullie eens dat de gemiddelde Noord Engelse sjik nu niet uitblinkt van sexupiel. Maar waarschijnlijk hebben ze er een paar geiimpoteerd uit een warm buitenland. 

Ontmoet Jessica

Jessica houdt van crossen in haar bikini. Zoals je ziet is ze Amerikaans en is ze daar heel trots op. Ze houdt van trillende één cilinders...Verder zullen wij zwijgen en Jessica's heupen laten spreken.

Subtiel heupbewegingkje

Voor sommige dingen schieten woorden te kort ... dan wil je alleen maar ... genieten.

We moeten echt vaker uit ons hok!

Na elke race struinen wij het interweb af naar de mooie dames die naast de motoren suf om zich heen staan te kijken, tot er een camera komt. Er komt dan een geheel spontaan moment waar innerlijke schoonheid meteen te zien is...DÁT moment genieten wij het meeste van...althans...na motorrijden, bier, benzine en dom lullen. Normaal zien we prachtige buitenlandse deernes, maar afgelopen TT gaan wij toch vaker de straat op!
girls-assen-2014-39

Grazi Motoblog! Klik HIER voor heul veul meer foto's!

Concentratie

Motorreesen vergt best wel wat van de man en vrouw die het beoefend. Ten eerste is het belangrijk dat je een paar stevige laarzen draagt voor bescherming. Ook een helm, daarbij moet je je voor elke race erg goed concentreren

Gracias sexymasmoto

Sepangse circuitversiering

Zo vlak voor het weekend is een dosis lekkere wijven dames in de strakke fluister pakjes altijd prettig...maar alles met respect bekijken natuurlijk!
paddock-girls-sbk-sepang-2014-72

Hier nog een aantal andere dames...heel vervelend.

Circuitversiering deel 5: Le Mans

We hebben halverwege het weekend maar de slingers en ballonnen weggegooid, want dit circuit was al voldoende versierd met Monsterlijke uuuhh...versiering

paddock-girls-motogp-lemans-01 01

Klik HIERRRRRRRRR voor meer dan je lief hebt aan foto's.

Bwin maakt ons ook blij

We gokken dat Bwin een goksite is en dat het goed gaat met Bwin, doet ons weer goed. Waarom horen we u vragen. Nou de gokkers zorgen voor veel kneten en veel kneten zorgen voor sponsoring. Sponsoring in de vorm van schaars geklede dames...