Home icon Home»

Brommers Kieken

Follow us on Twitter

brommers kieken

Gemiddeld oliepeil tripje

Wij gaan niet even een ritje maken naar de ardennen en terug. Als wij gaan rijden pakken we het eerste vliegtuig naar de YOU ASS OF AI...waarom? Hierom!

De dames van Indianapolis

De dames tijdens de MotoGP race in Indianapolis waren nogal eensgezind qua brillen, blauwe brillen.
paddock-girls-indianapolis-motogp-2014-1
of zijn wij de enigen die dat opvalt? Meer zien van deze dames en van de zonnebrillen, HIEERRRR klikken!

Een R1 met ballen

Vorige week kwam onze Nickname terug van een weekendje motorrijden. We weten dat die vent meer vrouwen verslind als wij blikken bier per week, dus we zaten allemaal op het puntje van onze redactie bank om al zijn verhalen te horen. Dit keer kwam hij met het verhaal dat hij een vrouw was tegen gekomen die aan het liften was. Hij bood zijn duo zitje aan mits ze even goed op de foto zou gaan staan, zie het resultaat...
Yamaha met ballen
Hij flikt het elke keer weer!!

We gaan overstag; Ducati's zijn mooi deel 2

Er heerst steeds grote bezorgdheid op de redaktie. fivevalve blijkt een boomknuffelar te zijn en Madwoody ziet positieve punten in een Ducati. Nog even en de hele redaktie wil een Ducati.

Een burn out die jeukt.

Knee down, ellepijp down, burn outs .... als Oliepeil vrienden heb je het al zo vaak gezien op deze fijne site dat er weinig meer is dat je echt wat doet. Goed we proberen het nog een keer.

We gaan overstag; Ducati's zijn mooi

We hebben eigenlijk nooit begrepen waarom je fan kunt zijn van een motor met (voorheen) rammelende koppeling, desmo kleppen en een onderhoudsinterval van 10.000 (als er niet eerder wat kapot gaat). Is de schoonheid dan het enigste wat telt?!? Wij dachten van niet, maar ook wij hebben zojuist onze eerste Ducati besteld zodat we volgend jaar naar de World Ducati week (wat een weekend is?!?) gaan!
wdw2014-girls-1
Grazi Motoblog! See you next year! Voor meer foto's klik HIERRRRRRRRRR

Veel te heet.

We gaan eens lekker op z'n Nederlands klagen over een warme zomerdag: "Jongens jongens wat is het warm vandaag .....  pfffffff ......  ik hou het niet meer uit. Veel te warm om met dit weer op de motor te zitten met al die dikke kleding aan"

Jullie kletsen maar lekker hoor

Kouwe jopen

Wij hebben er natuurlijk helemaal geen verstand van. We kennen ze alleen maar van plaatjes als warm in de hand. Maar liggend op de tank lijkt het toch een heel ander verhaal. 

De brommers van Man

Natuurlijk horen bij de TT van Man ook plu meiden. Wat dacht je .... Ondanks dat het weer vaak niet zo geweldig is lopen ze er toch rond. Toch gaat  de meeste aandacht naar de spectaculaire reesbeelden. We zijn het natuurlijk wel met jullie eens dat de gemiddelde Noord Engelse sjik nu niet uitblinkt van sexupiel. Maar waarschijnlijk hebben ze er een paar geiimpoteerd uit een warm buitenland. 

Ontmoet Jessica

Jessica houdt van crossen in haar bikini. Zoals je ziet is ze Amerikaans en is ze daar heel trots op. Ze houdt van trillende één cilinders...Verder zullen wij zwijgen en Jessica's heupen laten spreken.