Home icon Home»

Brommers Kieken

Follow us on Twitter

brommers kieken

Maut

Best aardige gasten die bovenbuurtjes van ons. Maar ze zijn toch op de penning .... niet normaal man. De mail box en APP's gaan al dagen over niks anders dan de nieuwe bekeurregels en de tol  maut in Duitsland.  Nu zijn peilers altijd heel braaf en komen we zelden in Duitserland Duitsland. Daar maken we ons ook niet zo druk over. Nee wij houden ons bezig met andere dingen. Nu wil het geval dat we Maud wel heel gaaf maud 2vinden.

Handig ding zo'n kalender

een kalander is handig.screenshot oliepeil 42 Om een verjaardag op te etten, te zien wat voor dag het is, of misschien wel welke maand. In iedergeval is het handig om te zien wanneer het weer voorjaar wordt om de motor van stal te halen. Of om op te hangen boven je bed in de garage.

Gracis Masmoto.net

Vet

Respect voor vrouwen op motoren hebbenscreenshot oliepeil 41 we wel Lekkere wijven op motoren zijn vet. Och dat ze soms beter zijn in afwassen en stofzuigen nemen we maar met opwinding liefde voor lief.

Daarom dus een verlengde achterbrug

Normaal gesproken is het alleen PietZahut die een verlengde krijgt als hij een verlengde motor voorbij ziet komen. Hij vindt dat mooi, want je kunt dan maximaal optrekken met minder risico op een wheelie. Zijn Inazuma 250 tooit daarom ook een mooi verlengd exemplaar. Na het zien van onderstaande filmpje weten wij waar die verlengde motoren écht voor bedoeld zijn!Verlengde achterbrug

OMG !!!

Laatst hadden we een trieste redaktievergadering. Deze depressiviteit werd weggedronken met de treetjes Schultenbrau die we altijd op ruime voorraad hebben staan in onze Highsider z'n buro.. De reden was dat we ons na bijna 10 jaar afvroegen wat we nog moeten laten zien aan jullie? We bedoelen eigenlijk, wat laat nu goed zien waarom motorrijden ons zo opgewonden doet worden. Na heel veel Schultenbrau gebrainstorm kwam uiteindelijk Herr Huub Raum's freundin Gertrut met haar beste vriendin Undine en een camera .......... zo knap uitgebeeld door Gertrut achter de camera en Udine ervoor.

Tijd voor de tiet!

Zou die melk nog wel goed zijn na al dat gehobbel??

moedermelk

Dank u wel tante Rikie!

Staan of liggen die T13t3n?

We zijn het met jullie eens. Het wordt wat afgezaagd dat grapje over de t13t3n van Guzzi en BMW. Maar van onderstaande foto van onze Spaanse vrienden raakt Piet Zahut de redaktie wat in verwarring. Staan of liggen ze nou bij deze Guzzi.

Nu al de beste van 2014?!

Sinterklaas is nog maar net in het land, de temperaturen beginnen nu pas een beetje te zakken en Motorcycle USA komt al met zijn best of 2014 uit...die kado's willen wij wel uitpakken en de temperatuur zal vanzelf stijgen...woohooo!!Screenshot Best Babes 2014

Holga, de redactrice op ons aller verlanglijstje

De bildschöne deerne op onderstaande foto luistert naar de naam Alyona Demenskaya, voor ons te moeilijk dus houden wij het maar bij Holga. Holga is knap. Holga is ontzettend knap. En Holga is redactrice bij het Russische MotoManiya. Na het zien van deze foto weet het voltalltige Oliepeil team het zeker: Deze willen wij in de schoen op vijf december! Nu zijn wij echter niet altijd even braaf geweest, dus vrezen wij dat Sinterklaus onze OP bunker stilletjes voorbij zal schuiven. Daarom zijn wij op zoek naar freiwilligers die een monster wangslijm van deze dame willen afnemen, zodat wij haar kunnen klonen. Aanmeldingen mogen in de reacties, een gratis Holga kalender voor iedere deelnemer.Alyona Demenskaya OP

 

Vrimibo: wij kijken alvast het nieuwe jaar in

Op vrijdagmiddag ploppen we zo rond 5 uur het eerste biertje los en nemen dan ook de week even door. Wat is er gebeurd in motorland, en wie mag zich mederwerker van de week noemen? Normaal gebeurd dit alleen intern en krijgen jullie hier niets van mee, maar deze week hebben we toch het gevoel dat we jullie lezers ook eens een kijkje achter de schermen moeten gunnen. Maandag stond in het teken van het mediacircus rondom de MotoGP. Dinsdag stuitten we op een filmpje van Jorge Lorenzo die door ernstige poliepen op de stembanden onverstaanbaar was. Maar dinsdagavond vonden we toch wel de topper van de week. De Pirelli (hofleverancier van de WSBK) 2015 kalender werd gepresenteerd en iedereen weet wat dat betekend! Er zijn mensen die daar iets minder tegen kunnen, maar wij hebben dit pareltje voor de journalistiek expres bewaard voor de vrijdagavond. Wat ons opviel: we zien wel koplampen geen motoren. De rest van de week zijn we nu alweer vergeten, dus heren, grijp een goudgele vriend uit de koelkast en proost samen met ons op het weekend.

miss-june-anna-ewers