Home icon Home»

Brommers Kieken

Follow us on Twitter

brommers kieken

De dames van Jerez...mmm

Wij snappen wel dat Aprilia twee maal gewonnen heeft tijdens de Superbike races in Jerez!!
paddock-girls-sbk-jerez-2014-03
Meer zien?? Moet je HIERRRR klikken!! Grazi di amici di Motoblog!

Geen leer

Waarom zijn worteltjes goed voor je ogen pap? Dat vroeg je als kind al heel vroeg aan je vader omdat je gehoord had dat dat zo was. Heb je wel eens een konijn met een bril op gezien? zei je alwetende vader. En jij knikte in het volste vertrouwen nee, want je paps wist toch alles. Nu weten we inmiddels wel beter. Maar van een Peiler kunnen jullie ook iets leren wat een waarheid is als een dooie koe. Géén leer is goed voor je ogen.

Twee grote joekels

Best leuk hoor zo'n meid op een Trapson Hadee. Maar soms weet ze echt geen raad met die twee grote joekels. Hoe moet je nou opstappen op zo'n ding?

Gracias amigos Espagnol Masmoto

Friemelen

Een leuke helm is best veel geld waard, dat wil zeggen sommigen hebben er best veel geld voor over. Raar eigenlijk want het ding staat op je hoofd en je ziet er zelf niks van. Je hebt zelfs helmen die je alleen zou kopen om er alleen maar aan te Friemelen naar te kijken

.

Gemiddeld oliepeil tripje

Wij gaan niet even een ritje maken naar de ardennen en terug. Als wij gaan rijden pakken we het eerste vliegtuig naar de YOU ASS OF AI...waarom? Hierom!

De dames van Indianapolis

De dames tijdens de MotoGP race in Indianapolis waren nogal eensgezind qua brillen, blauwe brillen.
paddock-girls-indianapolis-motogp-2014-1
of zijn wij de enigen die dat opvalt? Meer zien van deze dames en van de zonnebrillen, HIEERRRR klikken!

Een R1 met ballen

Vorige week kwam onze Nickname terug van een weekendje motorrijden. We weten dat die vent meer vrouwen verslind als wij blikken bier per week, dus we zaten allemaal op het puntje van onze redactie bank om al zijn verhalen te horen. Dit keer kwam hij met het verhaal dat hij een vrouw was tegen gekomen die aan het liften was. Hij bood zijn duo zitje aan mits ze even goed op de foto zou gaan staan, zie het resultaat...
Yamaha met ballen
Hij flikt het elke keer weer!!

We gaan overstag; Ducati's zijn mooi deel 2

Er heerst steeds grote bezorgdheid op de redaktie. fivevalve blijkt een boomknuffelar te zijn en Madwoody ziet positieve punten in een Ducati. Nog even en de hele redaktie wil een Ducati.

Een burn out die jeukt.

Knee down, ellepijp down, burn outs .... als Oliepeil vrienden heb je het al zo vaak gezien op deze fijne site dat er weinig meer is dat je echt wat doet. Goed we proberen het nog een keer.