Home iconHome»

Brommers Kieken

Follow us on Twitter

brommers kieken

Joe esee sjiks

Het blijft een vreemd land die "joenaaitmesteedsinAmerika". Het is de grootste porno producent heeft veel gewillige fotomodellen. Maar als je een leuke garage kalender wilt dan mag er nog geen schaamhaarkrulletje of stukje tepelhof te zien zijn. Want dat is slecht voor den mensch roepen de regeringsmoraal ridders. Met deze gedachte in het achterhoofd heeft motorcycle USA ook een aantal kalendermeisjes op de kiek gezet. En als je goed kijkt zie je soms ook iets van een motor voorbij komen

Dominiek mag blijven

Crossen kan ze vast niet met die schoenen en haar broek vinden we ook net wat te groot. Ze verstaat ook geen Nederlands maar wat ons betreft mag ze best blijven

Melanie Sykes is de nieuwe natte plek in de broek van Madwoody

Vorig jaar was Madwoody helemaal van slag toen de BBC besloot geen MotoGp meer uit te zenden. Vooral het feit dat hij 'zijn Azi' niet meer kon aanschouwen tijdens het kijken naar de MotoGp deed hem erg pijn. Nu de MotoGp weer is begonnen werd Madwoody een stuk vrolijker, wij dachten dat het kwam omdat het nieuwe seizoen weer was begonnen maar niets is minder waar. We kwamen erachter dat Azi verleden tijd is en nu Melanie de nieuwe natte plek in de broek van Madwoody is. Maar wie is Melanie? Melanie is de 'Azi' van BT Sport, een milfmooie dame met verstand van motoren die nog een biertje lust ook! Dat is dus de droomvrouw van iedere motorliefhebber! Zucht, de nabeschouwing kan wat ons betreft niet lang genoeg duren........

melanie sykes

Circuitversiering deel 1: Qatar

Ieder jaar is de start van het raceseizoen weer het hoogtepunt van ons jaar vanwege de...uuhh, wat zegt u, motoren??...nee, de dames! Ieder jaar geven wij ze ook koosnaampjes; pludames, pitspoezen, keurvlees en vorig jaar hebben we alle ras poezen laten passeren. Dit jaar gaan we op de nette toer en noemen we de dames 'circuitversiering'. Dus hier heb je Qatar's circuitversiering...strak, zanderig en zonder sluier.

paddock-girls-qatar

Klik HIERRRRRR voor meer versiering!! Grazi di amici de Motoblog!

Verkeerslicht ergernis.

Je kent dat wel, sta je voor een stoplicht gaat da verrekte ding niet op groen door al het lichtmetaal aan je prachtmasjiene. Nu kan het gebeuren dat dat helemaal niet erg hoeft te zijn met deze goed beschermde bebilde brommer voor je.

Bijna paniek

Vorige week kwam het nieuws dat Ioda racing in financiele nood zit. Hebben de Brit Leon Camier eruit gekieperd, maar ook Danillo Petrucci was niet zeker van z'n zitje en eruchten gingen rond dat Ioda ook niet meer voldeed aan zijn betalingen. De redactie helemaal in paniek, want Ioda rijdt dan nog deukje in een MotoGP pakje boter, maar ze hebben altijd erg goede pludames/pitspoezen/startveldversiering. Gelukkig kwam gister de volgende foto binnen en blijkt maar weer dat ze de juiste beslissingen hebben genomen!

ioda-sacchi-620x413

Die glimt mooi, het is net een spiegel!

Stel je nou eens voor, je gaat foto's maken om je barrel trots van een R100RS uit 1981 te koop te zetten op Ebay. Je hebt de motor flink gepoetst waardoor hij lekker glimt. Het is net een spiegel, je kan je haar erin kammen! Je hebt de foto's gemaakt en je gaat ze uploaden naar Ebay. Je kijkt de advertentie nog een keer door en zet de boel online. Tja, toch heeft de dame in kwestie iets over het hoofd gezien. Gezien de gemiddelde leeftijd van de berijders van dit soort motoren mogen we denk ik blij zijn dat de foto wat vaag is.....r100rs naakt

Dank u wel meneer Oscar voor de tip!

Vrouw en camera

Dit kan een leuke combinatie zijn, hiervoor hoeven we niet te raden wat er in jullie dirty minds op komt. Als er dan nog een motor aan te pas komt denk je als snel aan een "Bike wash" of zo. Dat vinden wij zo van een geile simpele geest getuigen. Het kan ook heel anders, wat ons als motorgekke motorliefhebbers M/V ..... ook prikkelt.

Lesbo's en motoren

We doen eens wat anders op Oliepeil. Dit keer zetten we brommers vrouwen en motoren eens in een ander daglicht. Potten en nichten homosexualiteit mag tegenwoordig, sterker nog het is helemaal hot. Op de winterspelen was het bijna een politiek item, als je zanger, acteur of carbaratier bent, ben je het bijna vanzelfsprekend. Tegenwoordig mag je zelfs als homosexueel vluchteling uit Afrika naar Nederland komen. Zelfs de motorbeurs werd dit jaar geopend door de motorgekke lovers Anna en Nomi op de motor. Het leuke van dit alles is dat ze elkaar daar ook nog het ja woord gaven. We zijn in beraad om een setje stickers te laten drukken met de tekst : "Zij doen al hun stunts samen"

Anna en Nomi, veel geluk met elkaar en op de motor

PITSPOEZUHHHHH!!!!

November 2013: Einde raceseizoen, 'brommers kieken' categorie draait non stop op de redactie computers.
December 2013: Redactie leden worden sacherijnig en snauwen elkaar geregeld af.
Januari 2014: Door veel stress verliezen redactie leden haar, zijn er geregeld vechtpartijen en wordt het bed geregeld opgezocht om de harde realiteit te ontwijken.
Februari 2014: Psychiatrische crisisdienst is dagelijks op bezoek, net als de politie en ambulance.
24 februari 2014: Onze 24k4 modem begint te ratelen en spuugt foto's van Australische pitspoezen uit. Er wordt vrede gesticht op de redactie, we vieren feest en praten over het komende fantastische jaar.

pitspoes-sbk-phillip-island

Meer foto's zien??? HIER KLIKKEN!!! Grazi amici di Motoblog!