oliepeil-10-jaar

BREAKING: Motorvrouwen rijden motor!

Uit het keiharde motornieuws halen we dat de vijf kandidates voor de 2012 Motorvrouw van het Jaar Verkiezing een unieke! belevenis hebben meegemaakt. Ongelooflijk maar waar, de dames zijn serieus wezen....*tromgeroffel.....motorrijden! Is dat bijzonder of niet! De motorvrouwen werden all-inclusive naar Cartagena gevlogen, waar ze een hele dag op het circuit TODT* gereden hebben! Dit in het gezelschap van een uiterst capabele jury, hardcore motorexperts die al jarenlange ervaring met gewillige stagiaires hebben. Over het hoge FIFA-gehalte van deze verkiezing gaan we het niet meer hebben, we hebben genoeg van al dat negatieve, vrouwonvriendelijke gedoe hier. Sterker nog, we willen zelfs helpen met je keuze rondom de verkiezing! Nou weten we (behalve het kunnen motorrijden) geen enkele reden te verzinnen waarom we op de ene of de andere zouden stemmen, maar willen we het toch (zoals jullie van ons gewend zijn) objectief, eerlijk, helder, doortastend, serieus en betrouwbaar doen. Zodoende gaan we voor de enige onderscheidende factor: het uiterlijk. Dan komen we uit bij Sienna (28) en Carolijn (33). Onze voorkeur(+13) neigt naar Sienna (l.). Ook omdat ze duidelijk achter Carolijn zat te drukken op het circuit(+2), ze de site Motorlady.nl heeft (+3) en een roze motorpak (+5), maar we twijfelen wegens de dubbele achternaam, die enige vorm van huwelijkse binding verraadt (-8) en die Suzuki Gladius (-14). Carolijn (r.) ziet er ondanks milf wat ouder (-33) ook goed uit (+8) en heeft naast een CBR600RR (+12) op haar blog een foto van onze site gebruikt, dit wijst natuurlijk op zeer smaakvol internetgedrag (+10). Hmm, lastig. Tot zover onze stemwijzer, stemmen doet u hier: Stempagina Motorvrouw van het Jaar 2012.
Motorvrouw-2012-Sienna-Carolijn_
*Tieten op de Tank ©Bach Lamboo.

Gerelateerde artikelen

Reacties   

0 #5 Lydia 03-02-2012 14:18
Ik ben voor Carolijn! Een stijlvolle, stoere, grappige motor chick op en naast de motor. Een voorbeeld dat je je ook zonder te zeiken als mooie vrouw op een motor mag en kunt profileren. Ze IS HET voorbeeld!
Citeer
0 #4 Guan el Frigo 03-02-2012 00:42
Mijn stem gaat naar de enige echte motor mams. Zij die ons tot rust bedaard, als we een beetje buiten het boekje gaan. :-?
Zij die duidelijk kan uitleggen dat we een verkeersbord hadden gemist met 4 regels tekst eronder. :lol: Zij die door weer en wond op der black beauty Europa veilig maakt. Neen eerder motorvrouw van de eeuw.
Mijn stem heeft ze !

Succes Corine
Citeer
0 #3 Kees Bongers 02-02-2012 22:32
Met de helm op of af ..... mijn stem gaat naar Nikki, als die gas geeft is het echt genieten!
Citeer
-1 #2 Cees 02-02-2012 21:21
Doe mij Nikki maar, looks en skills!!!
Citeer
-1 #1 S1000RR 02-02-2012 16:45
Oke, maar die Nikki rijd volgens mij echt motor!
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Ga
Dik op dun
Tom zegt: "Hoi CBR 20RR moet t CBR 250RR en...
Iets met onderdelen
XT :P zegt: "Niet alleen prachtige...
Iets met onderdelen
Fridus zegt: "Ik denk dat ik een fan word,...
MC Oliepeil
Jo zegt: "niet bijster goed georganiseerd...
De Honda Monkey leeft in 2016 nog steeds!
Rinosaure zegt: "En of Monkeys gaaf kunnen...
oliepeil stickers schaduw

Onze stickers met "ik doe al mijn stunts zelf" en "Motorrijden, omdat het kan" zijn best cool. En niet duur, voor 2 euro ben je de man/vrouw*. Bestellen is simpel, maar toch doen veel mensen het fout, dus let goed op nou hè: maak 2 euro over op rekening NL21RABO0378208012 ovv "Oliepeil stickers" en zet je adres in de omschrijving van je betaling. Klaar. Maar let dus op: geen adres is geen stickers, want dan kunnen we ze niet opsturen.

812-wide-load.jpg

sjop