oliepeil logo payoff

Hallo minister Gelijke Kansen Milquet!

Het moet toch niet gekker worden in België! Jaren hebben ze geen enkele vorm van kabinet kunnen vinden, maar nu het eindelijk weer een week goed gaat is er zelfs een minister van Gelijke Kansen, genaamd Joëlle MILFquet (haha, lach maar om de woordgrap, voor je het weet worden die verboten!). Is ook nog eens Vice-eerste minster en minister van Binnenlandse zaken, dus zou toch enige vorm van hersens moeten hebben. Maar nee. Deze excuusTruus heeft verordoneerd dat de lekkere wijven hostessen op Het Salon in België, de grootste auto- en motorshow van het land die a.s. vrijdag begint, er "zediger" uit moeten zien. Echt, ze werkt namelijk aan een heuse Mickey Mouse-wet die 'het stereotyperend afbeelden van mannen en vrouwen' moet verbieden. Want, "de organisatoren van het autosalon moeten oppassen dat ze de vrouwen niet gebruiken als objecten". En haar woordvooerster zegt "'Hostessen hebben zeker een plaats op evenementen als deze, bijvoorbeeld om kandidaat-kopers te verwelkomen en om uitleg te geven". Hahaha, da's lachen, 'verwelkomen', en wij maar denken dat ze er gewoon stonden om als lekker wijf ervoor te zorgen dat je naar de motor kijkt en er ook nog een foto van neemt.
Nou mevrouw de Preutse Minister, hier dan een paar opbjecten voor u. Gewoon, omdat het mag en kan. En nog niet verboden is. En we er nog véél meer hebben!

Triumph Rocket-Gulf-babe

Reacties   

+1 #1 jan 09-01-2013 00:07
bij die ene set banden zitten de siliconen nog aan de buitenkant
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Rijdende orgaandonor gaat een stukje toeren
Spiraldive zegt: "Misschien moet ie maar...
Rijdende orgaandonor gaat een stukje toeren
sman zegt: "yep, er zijn 2 soorten motards,...
Onze buren doen stoer!
trilsmurf zegt: "ja als je tegenwordig geen...
Rijdende orgaandonor gaat een stukje toeren
trilsmurf zegt: "dat gaat mij niet lukken...
Wat erin gaat, moet er ook uit
Sjaakie zegt: "Beetje dik hè, denk je ook...
Druk op die lollie deel 2
trilsmurf zegt: "@koos p niks...
Discussie: Vanaf 2016 geen zondagsrust meer ...
Dino zegt: "Natuurlijk naar de Zondag !!!!!...
Motorvriendelij ke vangrails in Duitsland
Koos P zegt: "Hier staat Monika tussen:...
Druk op die lollie deel 2
Koos P zegt: "Mooi hoor! Maar dan wel een...
Gepeild: Ducati Hy-Epermotard
Tieske zegt: "Dat was Harley ook...
oliepeil stickers schaduw

Onze stickers met "ik doe al mijn stunts zelf" en "Motorrijden, omdat het kan" zijn best cool. En niet duur, voor 2 euro ben je de man/vrouw*. Bestellen is simpel, maar toch doen veel mensen het fout, dus let goed op nou hè: maak 2 euro over op rekening NL21RABO0378208012 ovv "Oliepeil stickers" en zet je adres in de omschrijving van je betaling. Klaar. Maar let dus op: geen adres is geen stickers, want dan kunnen we ze niet opsturen.

buttnaked.jpg

sjop