oliepeil logo payoff

Hallo minister Gelijke Kansen Milquet!

Het moet toch niet gekker worden in België! Jaren hebben ze geen enkele vorm van kabinet kunnen vinden, maar nu het eindelijk weer een week goed gaat is er zelfs een minister van Gelijke Kansen, genaamd Joëlle MILFquet (haha, lach maar om de woordgrap, voor je het weet worden die verboten!). Is ook nog eens Vice-eerste minster en minister van Binnenlandse zaken, dus zou toch enige vorm van hersens moeten hebben. Maar nee. Deze excuusTruus heeft verordoneerd dat de lekkere wijven hostessen op Het Salon in België, de grootste auto- en motorshow van het land die a.s. vrijdag begint, er "zediger" uit moeten zien. Echt, ze werkt namelijk aan een heuse Mickey Mouse-wet die 'het stereotyperend afbeelden van mannen en vrouwen' moet verbieden. Want, "de organisatoren van het autosalon moeten oppassen dat ze de vrouwen niet gebruiken als objecten". En haar woordvooerster zegt "'Hostessen hebben zeker een plaats op evenementen als deze, bijvoorbeeld om kandidaat-kopers te verwelkomen en om uitleg te geven". Hahaha, da's lachen, 'verwelkomen', en wij maar denken dat ze er gewoon stonden om als lekker wijf ervoor te zorgen dat je naar de motor kijkt en er ook nog een foto van neemt.
Nou mevrouw de Preutse Minister, hier dan een paar opbjecten voor u. Gewoon, omdat het mag en kan. En nog niet verboden is. En we er nog véél meer hebben!

Triumph Rocket-Gulf-babe

Reacties   

+1 #1 jan 09-01-2013 00:07
bij die ene set banden zitten de siliconen nog aan de buitenkant
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Tis weer tied voor meedenken
Jo zegt: "Tenenkrommend die Hayanogwat in...
Tis weer tied voor meedenken
jpm zegt: "Hun kapsel komt niet in de war...
Ducati past omvang van Nederland aan
Rete-prrrt zegt: "Zo lijkt Ducati in NL nog...
Karel Hubert down Memory Lane: Eventjes over...
TDMert zegt: "Prima motorfiets ja, behalve...
Ducati past omvang van Nederland aan
Dulles2 zegt: "Het lijkt wel LuckyTV..."
Karel Hubert down Memory Lane: Eventjes over...
trilsmurf zegt: "dat zijn eencylinders al...
Karel Hubert down Memory Lane: Eventjes over...
Jan zegt: "Was dat niet met die ober die...
Lekker wijf
donald duck zegt: "wat een superbelachelij...
Ducati past omvang van Nederland aan
Hans Kristel zegt: "De Afsluitdijk hadden...
Valentino Poortenaar in actie op TT Circuit
Rob Janssen zegt: "Bedankt voor je...
oliepeil stickers schaduw

Onze stickers met "ik doe al mijn stunts zelf" en "Motorrijden, omdat het kan" zijn best cool. En niet duur, voor 2 euro ben je de man/vrouw*. Bestellen is simpel, maar toch doen veel mensen het fout, dus let goed op nou hè: maak 2 euro over op rekening NL21RABO0378208012 ovv "Oliepeil stickers" en zet je adres in de omschrijving van je betaling. Klaar. Maar let dus op: geen adres is geen stickers, want dan kunnen we ze niet opsturen.

balkiegaatmotor custom.jpg

sjop