oliepeil-10-jaar

Scoop: Ducati 1198SP en Retro Monster

Toen we geheel onuitgenodigd al door de beurshallen van de Intermot schuimden kwamen we een nogal opvallende Ducati tegen op de stand van...eh...Ducati. Blijkt een 1198SP te zijn. Opvallende rood frame, zwarte kuipdelen en rondom de dure spulletjes van Öhlins die we al kenden. Zal dus om wat extra power gaan? Daarnaast een wat vreemd gekleurde Monster met het klassieke oude logo erop. Vreemd genoeg wilde niemand antwoord op onze vragen erover geven. Morgen dan maar?

Overdenking tijdens het diner (kartoffelsalat en een als gehaktbal vermomde frikandel): "uiterlijk zien we geen verschil. Dan maar een snel blok? En was een SP geen homologatiemodel voor het WK Superbikes? Heeft Ducati zich daar niet juist uit teruggetrokken?"Ducati_Retro_Monster-2011_2

Ducati_Retro_Monster-2011_1

Gerelateerde artikelen

Reacties   

0 #1 Guest 05-10-2010 20:20
dat homologatiemode l, was dat niet de 1198R?
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Ga
HOU OP !!!!!!!!!!
TDMert zegt: " A gentleman does not motor...
E- tour van Holland .... er zit toch wat in ...
jingo zegt: "is dit een fastned reclame...
HOU OP !!!!!!!!!!
trilsmurf zegt: "het bekende verhaal god...
HOU OP !!!!!!!!!!
Greenföcker zegt: "Bewijst maar weer eens...
MC Oliepeil
Jan B zegt: ""...dat wij geen fan zijn van...
oliepeil stickers schaduw

Onze stickers met "ik doe al mijn stunts zelf" en "Motorrijden, omdat het kan" zijn best cool. En niet duur, voor 2 euro ben je de man/vrouw*. Bestellen is simpel, maar toch doen veel mensen het fout, dus let goed op nou hè: maak 2 euro over op rekening NL21RABO0378208012 ovv "Oliepeil stickers" en zet je adres in de omschrijving van je betaling. Klaar. Maar let dus op: geen adres is geen stickers, want dan kunnen we ze niet opsturen.

motor_haas_schildpad.jpg

sjop