oliepeil logo payoff

Karel Kiest: Lulhannes van de Week (M/V)

We hebben in dit volle land een geweldige traditie als het gaat om het aanstellen van onbenullen op de positie van minister van Verkeer & Waterstaat. De eerste (toen nog ressorterend onder het ministerie van Waterstaat, Handel en Nijverheid) was Johannes Tak van Poortvliet. De fijne man had nog geen mening over motorrijwielen of automobielen, want die waren er niet. Daarna volgden 24 mannen (waaronder de befaamde Cornelis Lely) voordat in 1946 het nieuwe ministerie van Verkeer en Waterstaat bemand werd door Hein Vos. En na de allesbehalve magere Hein volgden 15 mannen, voordat in 1982 de klad erin kwam met Neelie Smit-Kroes. En daarna begon het pas goed: Hanja Maij-Weggen, Annemarie Jorritsma, Tineke Neetelenbos. Toen even Fortuynist Roelf de Boer, toen Karla Peijs. Na een paar jaar Camiel Eurlings mocht in 2010 Melanie Schultz van Haegen het nieuwe ministerie van Infrastructuur en Milieu gaan runnen en dat doet ze ook in het nieuwe VVD/PvdA-kabinet wederom. Voor zover ik heb kunnen nagaan, was geen van de na-oorlogse ministers tuk op motorfietsen, al geef ik Camiel het voordeel van de twijfel. Geen van de ministers heeft ook maar iets gedaan om het motorrijden te propageren, de dames onder hen gaven zelfs nu en dan aan het maar een enge bezigheid te vinden. Ook Melanie heeft sinds 2010 niets positiefs gezegd over de nobele tweewielers. Ze heeft in het gezanik over nieuwe rijbewijzen en over de verplichte APK-keuring geen lieve rol gespeeld. Ik geef haar het hele nieuwe jaar de gelegenheid dat alsnog te doen en eens wat aardigs over motorfietsen te zeggen, maar voorlopig is zij lulhannes (m/v) van de week. - Karel Hubert

Reacties   

0 #2 Harm oosting 24-01-2013 17:03
Volledig mee eens. Truthannes kan ook natuurlijk, zeker in het kader van de emancipatie. Nu probeer ik me voor te stellen de exacte betekenis van het woord Trut. Lul is veel duidelijker natuurlijk.Even gegoogeld. Trut is een scheldwoord voor een vrouw, dikke trut, stomme trut etc. Synoniem is jawel KUT. Dus TRUThannes kan uitstekend, waarvan akte. Ere wie ere toekomt Mevr, Schulz.
Citeer
0 #1 Maerckus 11-01-2013 20:49
Whahaha!! Heerlijk dit! TOP!!
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Mooi geel is niet lelijk.
kawaaad zegt: "mooie motor ,oerlelijk...
Mooi geel is niet lelijk.
Evert zegt: "Er gaat niets boven een vette...
Ketting kijken.
Sjaakie zegt: "gloeiende! dat gaat even...
Mooi geel is niet lelijk.
Hans Kristel zegt: "Stuk mooier dan die...
Tijd voor een horloge
Don zegt: "olie verversen SAE 10-40 om de...
Go Guy !!!
Jeroen zegt: "Heeft hij geen tijd voor, Guy...
Eurosport zendt MotoGP uit. Toch??
kees zegt: "Via Canaldigitaal/e urosport...
Tom Cruise wordt dagje ouder: Mission Imposs...
renen zegt: "eyyyyy, ik mis het plaatje van...
Eurosport zendt MotoGP uit. Toch??
trilsmurf zegt: "ik heb net op het...
SM kleding
Don zegt: "Dit is wel een hele scheve...
oliepeil stickers schaduw

Onze stickers met "ik doe al mijn stunts zelf" en "Motorrijden, omdat het kan" zijn best cool. En niet duur, voor 2 euro ben je de man/vrouw*. Bestellen is simpel, maar toch doen veel mensen het fout, dus let goed op nou hè: maak 2 euro over op rekening NL21RABO0378208012 ovv "Oliepeil stickers" en zet je adres in de omschrijving van je betaling. Klaar. Maar let dus op: geen adres is geen stickers, want dan kunnen we ze niet opsturen.

aprilia5.jpg

sjop