Home icon Home»

Nieuws

Follow us on Twitter

nieuws

Uitstoot ... het blijft moeilijk.

Uitstoot is een vies woord tegenwoordig. Het vreemde daaraan is eigenlijk dat we als redactie al volop van uitstoot dromen sinds onze pubertijd. Dat is dan ook waarschijnlijk de reden waarom we moeite hebben met het steeds groter wordende taboe rond dat woord. Hoe dan ook, het is tegenwoordig zelfs al mogelijk een flinke toertocht door de Alpen en Dolomieten op de motor te gaan maken zonder ... uitstoot. En daarvoor hoef je niet eerst het klooster in te gaan.

.

Nog benieuwd naar de uitstoot mogelijkheden?

Blubber op de straten rond het TT Circuit

 Het gaat gebeuren, blubber op het heilige asfalt van het TT circuit. In Valkenswaard zijn ze helemaal over de jank dat zij de Nederlandse MXGP grand prix kwijt zijn en dat snappen we best. Maar goed, zij hebben carnaval en in Assen hebben ze Baggelhuizen en de klaagcamping. Wij zijn dan ook erg benieuwd met welk offensief die laatste 2 gaan komen om toch de sfeer nog even te verpesten. Er zal aanspraak gemaakt moeten worden op hun creativiteit omdat de crossers nou eenmaal minder herrie maken dan de straatracers. We wachten wel af waar ze mee gaan komen. Tot die tijd gaan we maar eens een lekker blubberrace bekijken! (de blubbermanche start bij 2:20 minuut)  

MV Agusta vindt nieuwe hebberige sukkels: Daimler Mercedes

MV Agusta heeft de afgelopen jaar geen cent verdiend aan de verkoop van motorfietsen, tenminste, dat denken wij. Wel aan het oppompen van het bedrijf, om het dan te verkopen aan een hebberig ande bedrijf met teveel geld. Grote namen als Petronas, Harley-Davidson en meest recent BMW gingen al voor honderden miljoenen het schip in. Chrysler-Fiat was slim genoeg en besefte zich op tijd dat je je geld net zo goed in de fik kunt steken. Maar toch lijken er weer nieuwe slaperds gevonden, in de vorm van Daimler-Mercedes. Opgenaaid doordat Volkwagen zich op dit moment vertilt aan Ducati, willen zij ook een sexy motormerk. Op basis van in het verleden behaalde resultaten voorspellen wij de volgende gang van zaken: Daimler koopt 30% van de aandelen MV. Denkt na een jaar dat er meer inzit en investeert nog eens 100 miljoen in de antieke vliegtuigfabriek. Om er vervolgens achter te komen dat je het nooit wint van Italianen en dat het allemaal een grote ramp is. Dat je nooit de middeleeuwse productiefaciliteiten kunt upgraden wegens historie en net zomin de bouwkwaliteit kunt verbeteren wegens karakter. Waarop ze de aandelen weer terugverkopen aan Giovanni Castiglioni. Voor 1 euro, net zoals Proton en Harley-Davidson. En anders krijgen ze een afgesneden balhoofd in hun bed...

Giovanni-Castiglioni-MVAgusta-Daimler-Mercedes 

Kickstart je regenjas

Net onderweg en het gaat regenen? Inderdaad, welkom in Nederland. Een handige HongKongChinees heeft er wat op gevonden in de vorm van Eject-wear, maar zoekt nog naar wat investeerders om de 43.000 dollar die ze nodig hebben voor de startup te financiëren. Via Kickstarter kan je nog instappen!Funnell-eject-wear

Gratis allround technische probleemoplosser

Op Nickname na kunnen we hier qua techniek helemaal niks. OK, MadWoody weet wat een omvalsensor is, maar daar houdt het ook wel een beetje mee op. Vandaar hangt onderstaand schema in de bedrijfsgarage, die overigens tevens dienst doet als redactiekantoor, kantine, slaapzaal, bar en bacteriënkweekruimte. We zijn ons ervan bewust dat deze versie nog niet helemaal compleet is, Piet Zahut is aan het werk met tiewraps om er nog een flow bij te prutsen.

WD40-tape