oliepeil-10-jaar

UPDATE: Waterorgel .... eigenaar opgespoord

Ruim een jaar nadat er een tsunami in Japan dood en verderf heeft gezaaid strandt er een container op het stand in Canada (ruim 4000 mijl verder). Wat zit erin? Een Harley! Dat moet toch flink balen zijn geweest voor de eerlijke vinder. Spoelt er een container aan met een motor erin en is het zo'n aftands Amerikaans hok! Tja, die had liever een nieuwe GSXR of Fireblade gehad denk ik. Maar ja, een geven knol mag je niet in zijn smoel kijken...... Update: De egenaar is gevonden!!! lees verder onder de foto.
harley_aangespoeld

Een Japanse hotemetoot van Harley las bovenstaand bericht. Hij spoorde de eigenaar op via de registratie van de motor. De man heet Ikuo Yokomaya, hij overleefde de tsunami in tegenstelling tot drie van zijn familie leden. Hij had de Harley gestald in de container toen de tsunami in maart 2011 toesloeg. Hij raakte toen zijn huis, genoemde familie leden en de Harley Davidson kwijt. De Harley kocht hij 5 jaar geleden en zijn mooiste herinnering was een tocht door Japan op de machine. Hij vond de vondst een wonder en wilde de vinder persoonlijk bedanken. Toen men hem vroeg of hij nog wat wilde zeggen zei de 29 jarige Ikou lachend: "welkom terug vriend".

De Harley Davidson fabriek streek over hun hart en vertelde na deze wonderlijke gebeurtenis dat ze de geliefde Harley volledig gerestaureerd aan de eigenaar zullen terug geven.

Gerelateerde artikelen

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Ga
Valentino Rossi The Game
Snoopy zegt: "Als er een mogelijkheid in...
De meest onverwachte motoraccessoire s - dee...
CBF zegt: "Alu is het plastic van 2015. Wat...
Ultieme Motormuziek? Kom maar op (met wat ni...
Koos P zegt: ""Vincent black lightning 52"...
Ultieme Motormuziek? Kom maar op (met wat ni...
Tinus zegt: "Een toffe clip met 2 wielers:...
Ultieme Motormuziek? Kom maar op (met wat ni...
Tinus zegt: "Als het over de combinatie van...
oliepeil stickers schaduw

Onze stickers met "ik doe al mijn stunts zelf" en "Motorrijden, omdat het kan" zijn best cool. En niet duur, voor 2 euro ben je de man/vrouw*. Bestellen is simpel, maar toch doen veel mensen het fout, dus let goed op nou hè: maak 2 euro over op rekening NL21RABO0378208012 ovv "Oliepeil stickers" en zet je adres in de omschrijving van je betaling. Klaar. Maar let dus op: geen adres is geen stickers, want dan kunnen we ze niet opsturen.

2012_speed-five.jpg

sjop