oliepeil-10-jaar

Een Honda van €135.000,-

Stel het jezelf eens voor, je staat stijf van het geld en zoekt iets wat niet iedereen heeft. Wat doe je dan? Je zou een N(S)R 750 kunnen kopen. Je weet wel, die Honda met ovale zuigers waar er maar 300 van zijn gemaakt. Het geval was in het jaar dat hij uitkwam (1992) al spuugduur maar dat is alleen maar gekker geworden. Nu heeft er iemand er 1 staan met nul kilometers op de teller. Dás niet veel, maar de prijs wél! Hij kost €135.000,- U ZEGT?? €135.000,- Ja, da's geen kattepis! Nee zeker niet maar dan heb je wél iets exclusiefs en die kom je niet snel tegen in een garagebox van een hotelletje in de Eifel. We zijn alleen benieuwd of de importeur en nog garantie op gaat geven als er iets mis gaat.....

 

nsr

Thanx Visordown

 

EDIT: Oh ja, ook wij maken wel eens een slippertje foutje. Gelukkig hebben wij Tinus die ons erop wees zodat we van NSR NR hebben gemaakt. Tinus, hiermee verdien je, naast eeuwige roem, een Oliepeil sticker. Af te halen bij de OliepeilQuiz van zondagavond!!

Gerelateerde artikelen

Reacties   

0 #2 klaas 26-05-2012 15:36
das oliepeil tinus terwijl er heeeeeeeeeeel erggroot nr op t zitje staat gewoon zeggen dat t n nsr is hahaha
koopprijs in 1992 was iets van 150.000 gulden dacht ik dus, beetje winst maakt ie maar hahahaha :lol: :lol: :lol:
Citeer
0 #1 Tinus 26-05-2012 10:26
Het is alleen geen NSR750, maar gewoon een NR.
NSR's waren 2 takten die in eerste instantie gebruikt werden op het circuit en waar later een aantal straatmodellen zijn van afgeleid.
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Ga
HOU OP !!!!!!!!!!
Greenföcker zegt: "Bewijst maar weer eens...
MC Oliepeil
Jan B zegt: ""...dat wij geen fan zijn van...
Dik op dun
Tom zegt: "Hoi CBR 20RR moet t CBR 250RR en...
Iets met onderdelen
XT :P zegt: "Niet alleen prachtige...
Iets met onderdelen
Fridus zegt: "Ik denk dat ik een fan word,...
oliepeil stickers schaduw

Onze stickers met "ik doe al mijn stunts zelf" en "Motorrijden, omdat het kan" zijn best cool. En niet duur, voor 2 euro ben je de man/vrouw*. Bestellen is simpel, maar toch doen veel mensen het fout, dus let goed op nou hè: maak 2 euro over op rekening NL21RABO0378208012 ovv "Oliepeil stickers" en zet je adres in de omschrijving van je betaling. Klaar. Maar let dus op: geen adres is geen stickers, want dan kunnen we ze niet opsturen.

haga_solex.jpg

sjop