oliepeil logo payoff

Dank aan alle KNMV leden!!

Gisteravond hebben we een hete aardappel gegeten en een penguin pak aangetrokken met de hoop om bij het KNMV Motorsport gala binnen te komen. De rode loper was gelegd en we werden opgehaald door jongens met paraplu's (terwijl het niet regende). We konden in 1 streep doorlopen en zagen daar een haagje met KNMV bestuurders die we nog net konden ontwijken. Na een bakkie gingen we naar de grote zaal die compleet afgeladen was met topsporters, familie's en (grijze) bobo's. Trots werd er verteld dat er 56.000 leden waren en dat dit 8% meer was als het voorgaande jaar. Dit was te zien, want we kregen een creme de la creme programma voorgeschoteld! Achter de draaitafel stond dj Nathalie (wauw) en zij had een saxofoontoeteraar meegenomen. Na de eerste bekers kwam ineens Jan Dino in een KNMV shirt, hoewel hij zijn uiterste best deed bleven de lachsalvo's uit. Pauze met hapje en drankje en weer prijzen uitdelen. Toen een diabolo artiest die zijn gespierde torso graag liet zien en de aanwezige vrouwen liet vibereren. Uiteindelijk kwam er een zandkunstenaar om de laatste grote trofeeën bekend te maken. Aansluitend kregen we prosecco, culinaire hapjes en natuurlijk drank. Wij hebben ons kostelijk vermaakt en danken alle KNMV leden voor het realiseren van dit (door jullie betaalde) prestigieuze feestje!

KNMV motorsport gala 2012

Reacties   

+8 #1 Dhr. L. Brauer 15-01-2013 21:09
Gewaardeerde lezer. Fijn dat u zo positief bent over de KNMV. Nu kan ik u melden dat er vanaf vandaag vele KNMV leden pissig zijn. Waarom? De premie voor de pechhulp is geint... en nu opeens valt de auto ineens niet meer onder deze "service"... Heb me dus gelijk afgemeld voor komend jaar en ik hoop dat ik eigenlijk- dat was mijn vraag bij de KNMV- mijn centjes teruggestort krijg en dan voor een goedkoper bedrag overstap naar de ANWB en dan met auto en motor...Greetz
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

De 10 lelijkste motoren in de geschiedenis -...
Woody zegt: "Het is en blijft een lelijk...
Louis.de wordt Amerikaans?
Jaap zegt: "Nounou, niets met motors,...
SCOOP: 2015 BMW R1200RS
Bart zegt: "Ziet er best goed uit en zit...
Karel Hubert rijdt door: MZ Leichenwagen
Daan Broeze zegt: "Beste Karel, Vele jaren...
Karel Hubert rijdt door: MZ Leichenwagen
Kees Magielsen zegt: "Andermaal een...
We zitten nu al erdoorheen
Erwin zegt: "Ben ook wel eens vol goede...
Is Michael van der Mark de verlosser?
ties zegt: "Een zwaluw(tje) maakt nog geen...
Karel Hubert rijdt door: MZ Leichenwagen
Jan zegt: "Beste Karel, geachte Heer...
Valentino Poortenaar in actie op TT Circuit
Jan zegt: "Heb vandaag op de motorbeurs uw...
Karel Hubert rijdt door: MZ Leichenwagen
dirk firquet zegt: "Wat een kerel,als het...
oliepeil stickers schaduw

Onze stickers met "ik doe al mijn stunts zelf" en "Motorrijden, omdat het kan" zijn best cool. En niet duur, voor 2 euro ben je de man/vrouw*. Bestellen is simpel, maar toch doen veel mensen het fout, dus let goed op nou hè: maak 2 euro over op rekening NL21RABO0378208012 ovv "Oliepeil stickers" en zet je adres in de omschrijving van je betaling. Klaar. Maar let dus op: geen adres is geen stickers, want dan kunnen we ze niet opsturen.

15apr2002-701_640x480.jpg

sjop