oliepeil-10-jaar

KlaagCamping Witterzomer. Om op te schieten.

We hebben de hypocireten van KlaagCamping annex Vakantiepark Witterzomer hier al vaak genoeg genoemd. Inderdaad, die club die aan de ene kant probeert het TT-Circuit dood te procederen, maar aan de andere kant wel adverteert als ideale camping voor motorrijders rondom de grote evenementen. Diezelfde bende heeft nu een nieuwe vijand aangevallen, in de vorm van het leger. Inderdaad, bij de Raad van State strijdt Witterzomer nu samen met de net zo beruchte geitewollensokkenterroristen van de Assense Natuur- en Milieufederatie tegen het geluid van de schietbaan, die er ook al decennia lang ligt. Omdat de soldaten meer willen schieten gaat de Klaagcamping weer proberen het aantal schoten op de schietbaan (!) terug te brengen. Echt waar, we verzinnen het niet. Dit biedt misschien wel weer kansen voor een samenwerking voor de boycot van deze beroepspesters, we verwachten dat onderstaand model wel eens héél populair kan worden in Assen en omstreken... 

Vakantiepark-Witterzomer

Gerelateerde artikelen

Reacties   

0 #4 The Beavis 11-03-2013 22:04
Dat schiet geluid is heel veel vervelender dan onze motortjes :-*
Citeer
+4 #3 Maerckus 06-03-2013 13:39
Het is toch van de ratten dat die uitbater(s) van die camping iedereen voor het gerecht slepen omdat zij ergens last van hebben? Pak die hele bende dan op en ga een camping starten op Rottumerplaat ofzo! Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat er in Syrie en in Afghanistan ook nog ruimte is voor een camping..... Stelletje mafkezen!
Citeer
+2 #2 Gertjan 06-03-2013 12:10
Het wordt tijd dat het leger gaat oefenen op camping wittezomer. Napalm is erg effectief schijnt :lol: .
Citeer
+2 #1 john beumer 06-03-2013 11:52
Zoveel mogelijk anti reclame maken over deze mekker camping!!!!!!
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Ga
HOU OP !!!!!!!!!!
Greenföcker zegt: "Bewijst maar weer eens...
MC Oliepeil
Jan B zegt: ""...dat wij geen fan zijn van...
Dik op dun
Tom zegt: "Hoi CBR 20RR moet t CBR 250RR en...
Iets met onderdelen
XT :P zegt: "Niet alleen prachtige...
Iets met onderdelen
Fridus zegt: "Ik denk dat ik een fan word,...
oliepeil stickers schaduw

Onze stickers met "ik doe al mijn stunts zelf" en "Motorrijden, omdat het kan" zijn best cool. En niet duur, voor 2 euro ben je de man/vrouw*. Bestellen is simpel, maar toch doen veel mensen het fout, dus let goed op nou hè: maak 2 euro over op rekening NL21RABO0378208012 ovv "Oliepeil stickers" en zet je adres in de omschrijving van je betaling. Klaar. Maar let dus op: geen adres is geen stickers, want dan kunnen we ze niet opsturen.

aprilia5.jpg

sjop