oliepeil logo payoff

Dit is de 2014 Yamaha MT-07

Noem het goedkoop scoren, noem keiharde journalistiek, maar dit is de 2014 Yamaha MT-07! Het heeft er alle schijn van dat deze parallel-twin de 300cc Ninja van Kawasaki en Honda's CBR 500 het vuur aan de schenen gaat leggen. Middenmoter dus, mooi tussenmaatje, maar wel eentje waar Yamaha angstvallig geheimzinnig over blijft doen. Later vandaag weten we hoe de (stem)vork in de steel zit.

UPDATE: Bij Yamaha waren ze zo boos over deze foto dat we opeens toch niet meer welkom waren bij de perspresentatie enige uren later. Een uiterst volwassen reactie.

UPDATE 2: Reactie vanuit Yamaha (blijkt uit IP adres)van ene "Rick" met een nep-mailadres: Sorry jongens, hadden jullie dan echt verwacht dat Yamaha zou zeggen 'goed gedaan, kom lekker nog meer foto's maken'? Heel even wachten op de officiele persconferentie zat er echt niet in?Dan niet huilen als je gebanned wordt en het alleen met die slechte foto moet doen....

Nieuwe Yamaha MT-07

Reacties   

+1 #7 KoosP 03-03-2014 16:10
Shit, dus jullie weten uit mijn reactie waar mijn huis woont....? :cry:
O,uhm, ik bedoel, ik schrijf dit niet zelf hoor. En ook niet vanuit huis.... :-*
Citeer
0 #6 chris 08-11-2013 16:35
And the story goes on :P :lol: :D
Ik heb dit ook even met een ander email adres gestuurd.
Citeer
-6 #5 Rick 08-11-2013 10:28
Beste moderator,
ik heb gisteren een reactie geplaatst onder mijn eigen naam en met een door mij gebruikt tiscali adres, ik weet niet waarom er staat dat dat niet geldig is maar anyway. Ik wilde je het volgende vragen : ja ik werk voor Yamaha, echter in een andere tak maar ik zie dat de naam en telefoonnummer van een collega in het IP overzicht staat.Ik wil je daarom vriendelijk verzoeken om dat te verwijderen. Ik wil namelijk niet dat hij eventuele reacties op mijn bericht op zijn bord krijgt daar hij niets met mijn bericht te maken had. Ik heb mijn bericht op persoonlijke titel geplaatst daar ik je site cool vind maar je reactie op Yamaha niet helemaal correct kan vinden. Ik heb hierbij een ander emailadres gedaan mocht je toch twijfelen aan het eerste en/of een reactie willen sturen.
Ik hoop dat je mijn verzoek begrijpt en die gegevens zal verwijderen, alvast bedankt! Groeten,
Rick
Citeer
+7 #4 Erik 07-11-2013 16:25
Wat een volwassen reactie van Yamaha. Je weet dat de hele motorpers zit te wachten om de 1e te zijn, dan staat een iemand de nieuwe brommer te poetsen voor een open raam en dan klagen dat iemand er een foto van publiceert. Wees blij dat iemand het nog nieuwswaardig vindt om je vespa op internet te zetten.
Citeer
-13 #3 Rick 07-11-2013 11:08
Sorry jongens, hadden jullie dan echt verwacht dat Yamaha zou zeggen 'goed gedaan, kom lekker nog meer foto's maken'? Heel even wachten op de officiele persconferentie zat er echt niet in?Dan niet huilen als je gebanned wordt en het alleen met die slechte foto moet doen....
Citeer
+12 #2 chris 05-11-2013 05:27
Super journalistiek werk Oliepeil, jammer dat jullie ervoor bestraft worden, maar stout zijn kunnen wij ook. Hier meer foto's omdat jullie ze niet mogen plaatsen http://www.motorbox.com/moto/magazine-moto/anteprima/yamaha-mt-07/t/immagini/p/23#gallery
Citeer
+1 #1 Dulles2 04-11-2013 16:58
Ziet er veel belovend uit! De motor welteverstaan.. . :D
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Eurosport zendt MotoGP uit. Toch??
Danny zegt: "Wij betalen evengoed om motogp...
Mooi geel is niet lelijk.
kawaaad zegt: "mooie motor ,oerlelijk...
Mooi geel is niet lelijk.
Evert zegt: "Er gaat niets boven een vette...
Ketting kijken.
Sjaakie zegt: "gloeiende! dat gaat even...
Mooi geel is niet lelijk.
Hans Kristel zegt: "Stuk mooier dan die...
Tijd voor een horloge
Don zegt: "olie verversen SAE 10-40 om de...
Go Guy !!!
Jeroen zegt: "Heeft hij geen tijd voor, Guy...
Eurosport zendt MotoGP uit. Toch??
kees zegt: "Via Canaldigitaal/e urosport...
Tom Cruise wordt dagje ouder: Mission Imposs...
renen zegt: "eyyyyy, ik mis het plaatje van...
Eurosport zendt MotoGP uit. Toch??
trilsmurf zegt: "ik heb net op het...
oliepeil stickers schaduw

Onze stickers met "ik doe al mijn stunts zelf" en "Motorrijden, omdat het kan" zijn best cool. En niet duur, voor 2 euro ben je de man/vrouw*. Bestellen is simpel, maar toch doen veel mensen het fout, dus let goed op nou hè: maak 2 euro over op rekening NL21RABO0378208012 ovv "Oliepeil stickers" en zet je adres in de omschrijving van je betaling. Klaar. Maar let dus op: geen adres is geen stickers, want dan kunnen we ze niet opsturen.

EICMA_babes_39.jpg

sjop