Home icon Home»

RSI-Races

Follow us on Twitter

rsi races

oldschool games zijn cool!!!

Woensdagmiddag rond een uur of 1 vonden we deze link waar ongeveer 2.400 MS Dos games staan die je in je browser kunt spelen. Zo vonden we een vet crossspelletje, al is de besturing ons nog een raadsel, zagen we ook deze kneiter van een verkoophit van Team Suzuki en Pocket Rockets (alleen de naam al!). En laten we natuurlijk deze golden oldie niet vergeten. Dit verklaart ook waarom jullie dit bericht nu pas lezen, want de redactie heeft al die tijd plat gelegen. Wij gaan even weer gamen. Goed weekend!!

MS Dos Games

Racen, maar dan anders

Big ben, uitgever van o.a. de MXGP gamereeks komt met een nieuwe racegame, maar nu gaat eens niet om de motor met de meeste pk's én de beste handling. Ook gaat het niet altijd om het feit om als eerste langs het zwart/wit geblokt te sjeezen. In deze nieuwe game start je een motorclub en ga je racen met diverse motoren zoals een supersport, roadster of cruizer. Afhankelijk van de race en baan kies je de motor die het best bij het evenement past. Hierbij gaat het in de races vooral om de "challenges" die je moet halen, en niet per sé om winnen. Denk hierbij aan springschansen, een slalomparcours of een zo hoog mogelijke topsnelheid halen. De releasedatum voor de PS3 en 4, en de Xbox360 en Xbox One is gepland op 28 november, de prijs ligt rond de € 49,99. Hoeven wij pijlers ons ook niet meer te vervelen in de pauze. 

Motorcycleclub Game

 

Lekker digitaal spelen in de zandbak

De gameserie MX vs ATV heeft weer een nieuwe versie uitgebracht: MX vs ATV Supercross. Afgelopen vrijdag kwam de game op de markt en ook dezelfde dag viel hij in de brievenbus van onze redactie. Na een kinderachtig wellus nietus spelletje tussen de diverse redactieleden werd besloten dat we gelijk maar gingen spelen. Na een weekend overleven op energydrinks en pizza is onze conclusie: leuk spel, besturing is even wennen, de graphics zijn vet, maar het kan niet tippen aan de officiële MXGP game.

Bike of Warcraft

Het spel 'World of Warcraft' is steeds minder populair aan het worden, daarom hebben ze bij de maker een bak geld gereserveerd voor PR. Het idee is om een motor designwedstrijd te houden en de winnaar krijgt dan zijn motor in het spel. Als Amerikaans bedrijf trommel je natuurlijk meteen Paul Teutel jr. op en zet die voor de camera. Teutel blij, PR bedrijf blij. Maar motorrijders rijden motoren...buiten...niet achter een pc in een fantasy wereld.

 

Wil jij Rossi, Lorenzo, Pedrosa of Marquez zijn? Het kan!

In juni kun je jouw spelcomputer weer een zwengel geven, want de nieuwste versie van MotoGP komt dan weer. Hoewel het er mooi uit ziet, krijgen ze enige soeplesse in de bewegingen en fatsoenlijk motorgeluid nog steeds niet voor elkaar. Ook zie je in het filmpje dat Rossi vanuit zijn stoel in de pits op staat en DIRECT op zijn motor gaat zitten...wij zeggen in koor...'da ken nie'. Hoe dan ook, het is een goed spel om het winterseizoen mee door te komen.

 

Wil jij Checa, Fogarty of Bayliss zijn???

Dat kan! Want Blackbean en Milestone hebben weer een Superbike game klaar en deze keer heet het Superbike Generations. Ondanks dat het niet in de buurt van het echte werk komt kun je nu met 60 bekende motoren, 140 teams en 220 coureurs van het heden en verleden rijden én dat is best amusant. Hier een sneak preview van het spel wat in juni uitkomt.

 

MotoG(aa)P

Hoe kan het toch zo zijn dat ze DNA codes kunnen kraken, ze 3D tv's kunnen maken, ze 10.000 beeldjes per seconde en levensechte regendruppels in een spel kunnen maken...maar dan nog steeds zo'n prutsgeluid bedenken?! Maar goed...18 maart ligt MotoGP weer in de schappen...

Virtueel crossen

Het je een aaayyy phone of aaaayyy pad, dan is er nu een nieuwe app.

Grazi di Motoblog!!

Promo MotoGP 10/11

Zie hier de promo video van het MotoGP spel, dit maal met een heftig hijgende Pedrosa was dit voor of na zijn schouderblessure?. Omdat Capcom zich scheel moet betalen aan Dorna in verband met de rechten, laten zij zich graag betalen door Tissot. Wij zelf houden wel van een spelletje, maar vinden het spel MotoGP nooit erg boeiend.
 

Gran Tourismo 5

Menig koekblikliefhebber heeft er al een natte droom over gehad, namelijk over Gran Tourismo 5...Het wordt al jaren uitgesteld, maar wij motorrijders werden weer achtergesteld...Maaaarrrrr, ze laten nu ook wat motoren toe...moet je dan wel waarschijnlijk betaald downloaden.
17198
Voor de koekblik liefhebbers; de release datum is weer uitgesteld. Dit komt omdat ze 60 beeldjes per seconde willen halen...zodat het regen realistisch is...dus.

Big thanx to Visordown!