Home icon Home»

Zien

Follow us on Twitter

zien

BMW S1000R. Maar dan nog lelijker.

OK, die S1000R is al een nogal lelijke BMW. Of is dat een contaminatie? Anyway, dat heeft andere quasimodo's nooit windeieren gelegd, neem maar het feit dat de R1200GS al 5 jaar de bestverkochte motor van Nederland is. Voortbordurend op die gedachte meende een Japanse accessoireboer helemaal los te moeten gaan. Met behulp van wat Duitse rommeltjes kwam hij uit op het onderstaande geheel. Wij denken dat "harakiri" de beste naam voor het sondermodel is. Wunderlich bmw-S1000R

MotoGP in de winter deel 1

Helaas zijn de races voor dit jaar weer verreden en moeten we tot maart wachten voordat het hele circus weer begint. Gelukkig kennen ze bij de MotoGP ook humor en maken ze na vrijwel elke race een filmpje die vrijwel niets met racen te maken heeft. Sit back, relax and enjoy! In deze editie: achter de schermen bij Circuit of the Americas.

 

Rintjes S1000RR circuitmachine kopen?

Ons semi-journalistieke brein laat ons ongewild hele dagen het internet afstruinen. Ook de veel-voor-weinig pagina's van Marktplaats ontkomen hier niet aan en daar vinden we ineens een merkwaardige advertentie. Rintje Ritsma, brommerrijder van Team de Hollandsche Jongens, uitkomend in het ONK Superbikes heeft zijn BMW te koop staan. Van horen zeggen is het een goede fiets. Heeft altijd binnen gestaan, meestal netjes warmgedraaid, met Sanex gewassen, niet al te hard mee gereden, nooit op gerookt en gaat makkelijker linksaf dan rechtsaf wegens pootjeover-voorkeur. Of Rintje zijn pak in de wilgen hangt of volgend jaar net als zijn teammaat op een Honda gaat rijden is ons niet bekend. Anyway, als je hèt wapen om rondjes van 32-blank mee te rijden zoekt, is dit je kans!

BMW S1000RR Rintje

 

Ook Hicks

Normaal zijn wij niet zo van het geroddel, maar nieuwbakken Peiler Hoeker blijkt op zijn vrije woensdagmiddag bij te beunen voor Privé, en die Hoeker had me toch een mooi stukkie achterklap. Het voormalig meisje van road racer en kakelvers BSB-racewinnaar Peter Hickman is niet zo blij dat hij haar aan de kant gezet heeft. En dat nét voor hij naar de MacauGP vertrok om daarna met onder meer mede-racers Gary Johnson, Martin Jessopp en Lee Johnston de bloemetjes buiten te gaan zetten in Thailand. Je lekker misdragen met je mannelijkheid uit je broek in Bangkok, moet kunnen toch? Daar dacht voormalig mevrouw Hicks anders over en blijkbaar was Petertje niet uitgelogd van zijn Facebook, want exlief mikte even een sneer en wat lieve foto's online. Oeps. Ja, Peter, ook jij moet gewoon verstandig uitloggen als je ergens wegloopt en je wachtwoord veranderen als je je wijffie aan de straat zet. Welkom in 2014, Hicks!

Screenshot 2014-11-24-09-14-45

En het gaat er hard op, daar in Thailand. Dat begrepen we van Lee Johnston ten minste... 

Peiler opruiming

Het is er nog een uit de tijd dat de beeldscrermen nog een echte beeldbuis hadden.Dat maakt niet uit, want de opruim motovatie van een peiler is er in al die tijd echt niet beter op geworden. Als je dan je bureau moet opruimen doe je het toch functioneel.

Nederlander misdraagt zich in de pitstraat

Wij vinden dat we te weinig Nederlanders zien op hoog niveau binnen de internationale motorsport. Hoe komt dat? Boze tongen beweren dat de Nederlanders te weinig talent en geld meebrengen om echt mee te kunnen doen op het hoogste niveau maar dat is niet waar! Wij zijn er uit, het is een kwestie van het gedrag van de coureurs! U ZEGT??!? Jazeker, het gedrag! Zie hieronder de foto van Thomas van Leeuwen, Nederlands kampioen Moto3 van 2013 en afgelopen seizoen heeft hij het open Spaans kampioenschap gereden. Meneer maakt even een wheelie in de pitstraat! Nee, het zit hem niet in geld of talent maar dit zijn toch gewoon kwajongens streken en het mag niet leuk zijn van de firma Dorna! Maar wij houden ervan, lekker blijven doen Thomas!!wheelie-pitlane

Foto: Facebookpagina van Thomas van Leeuwen

Yamaha R1M racer in het wild

Fijn zo van die bronnen dicht bij het vuur. En ja, wij hebben zowaar nog bronnen binnen het merk met de stemvorken, of ja, die hebben we wéér na wat omkopingen stickers weggeven. Zie hier de YEC testracer voor de 2015 Yamaha R1M. De fiets waarmee Yamaha het weer helemaal moet gaan maken in de productieracerij. Idioot om te bedenken dat je hier technisch gezien naar een Superstock-motor kijkt, leest u mee? Titanium uitlaatsysteem, magnesium subframe, high-end Öhlins veer- en dempingswerk, lichtgewicht wielen, aluminium brandstoftank en een vol titanium gesmeten 200+ paardenkrachten viercilinder motorblok. Niets minder dan porno, toch? Tijd voor tissues

Yamaha R1M Test Racer

Dit soort films, wij houden ervan!

 Nee, dit gaat niet over naakte vrouwen op motoren! Wij snappen ook wel dat dit het eerste is waar de doorsnee Oliepeil bezoeker aan denkt als hij/zij de titel leest maar het gaat ergens anders over! Ja, dat had je niet verwacht hè!!

Kleintje

Unsere neue Pfeiler Huub Raum is vanwege zijn Duitse komaf alles behalve bescheiden. Laatst hoorde we tijdens een van de bescheiden oliepeilnaborrelbijeenkomsten zijn freundin zeggen .... een kleintje is ook best leuk hoor Huub

Sinterklaas snapt het tenminste!

Wij gaan ons niet mengen in de discussie over de sidekick van Sinterklaas, daar gaan wij onze tengels niet aan branden! Maar wat we wél even willen zeggen is dat de goedheiligman goed bezig is! De bebaarde kindervriend staat op een flyer in het altijd pittoreske Zwolle. De slogan luidt: In Zwolle is er altijd plaats! Ja dûh! Als je met de motor gaat is er altijd plaats! Is dit nou een open deur die ingetrapt is of is het een geheime boodschap van de Sint dat we meer moeten motorrijden? Wij gaan uit van het laatste en zullen voor de centrale verwarming van de redactieruimte onze motorlaarzen zetten en héél hard zingen. Wie weet zit er straks wel een H2R in onze laarzen!

oliepeil-siterklaas