Home icon Home»

Zien

Follow us on Twitter

zien

Motorrijders ....helden !!!

We willen onszelf als motorrijder natuurlijk niet op een voetstuk plaatsen, zo zijn we niet. Maar als kwetsbare heldhaftige verkeersdeelnemer schoppen sommige motorrijders het toch tot coole heldendaden, keihard vastgelegd door een helmcam. O ja.... en dan gewoon weer door naar je werk.

Thankx Visordown

Off road rijden is leuk.

Het is jullie vast niet ontgaan dat het enduroseizoen weer is begonnen. En waar gehakt gereden wordt, vallen spaanders rijders. Kijk en lach. Oh, en als je jezelf in dit filmpje voorbij ziet komen, neem dan contact op met de redactie voor een gratis "ik doe al mijn stunts zelf" Oliepeil sticker.

Dank voor de entrie Hoeker

Enduro in de stad? Het kan wél!

 Onze nieuwe peiler Hoeker was gisteren druk bij een of andere enduro wedstrijd. Gisteravond na werktijd kwam hij nog even langs op de redactie om ons vol euforie te vertellen over deze tak van sport zich vol te laten lopen bij onze weekendborrel. Gelijk stond Highsider op de achterste poten, want in het Randstedelijk gebied is er hooguit een vluchtheuvel waar wat gras op ligt. Net juist voor dit probleem hebben we een oplossing gevonden. Roemenen denken namelijk in oplossingen, niet in problemen.

Flattrack in slo-mo

je kent het wel, Plat op de tank, linkerhand aan de voorkpoot en gaaaaaazzzzz d'rop. Ja we hebben het over flattrack. De sport waar de basis gelegd werd voor het door reesers zo geliefde driften. Kijk maar eens goed, misschien leer je er wat van.

Verkeerd begrepen

Harley-Davidson staat nogal bekend om zijn stoere uiterlijk. Niet alleen van de motoren, maar ook de boos kijkende sjafeurs. Het is dus niet voor niks dat ze een complete lifestyle catalogus hebben met truien, jassen en zelfs onderbroeken. HD NYC gaat nog een stap verder met onderstaand filmpje door te suggereren dat elke vent op een Harley een chick-magnet wordt. Helaas voor de chopperrijders onder ons is dit filmpje in scene gezet en dus niet op waarheid berust. Een Harley is een tool-magnet, geen chick-magnet. Het is niet voor niets dat oliepeilvrienden Huge Feek / d'n Hakker nog steeds droog zitten vrijgezel zijn ondanks het feit dat hij al jarenlang HaaDee bijelkaar houdt rijdt.

Ben Hur wist het al.

De Romeinen wisten het al. Met paardenkrachten kun je winnen.

Blauwe ballen momenten

Motorsport is leuk om naar te kijken. Vooral als het net mis dreigt te gaan, maar dan uiteindelijk net niet. Je weet wel, dat zijn vaak van die blauwe ballen momenten. We hebben een filmpje vol blauwe momenten gevonden.

De Dutch TT van 1948, WOW WAT GAAF!!

Onze brave buren, wie kent ze niet? Normaal zijn ze vaak onze prooi als het gaat om practical jokes, ze nemen niet voor niets ieder jaar op 1 april een collectieve vrije dag. Oorzaak hiervan is dat Madoody 3 jaar geleden de koffieautomaat op 1 april van de muur af geschroefd had. Hij was om half 7 al bezig en liet een briefje achter met de volgende tekst: "Wegens bezuinigingen moet u zelf koffie meenemen naar het werk. De thermosfles die vorig jaar in uw kerstpakket zat is hiervoor uitermate geschikt. De directie." En het hele team over de zeik......... Maar vandaag worden ze niet in de zeik gezet, vandaag ligt er geen makreel in de computerkast verstop en vandaag geen motoralarmen die 'per ongeluk' afgaan. Ga maar gebukt staan brave buren, vandaag een dikke veer voor jullie! Onder het stapelte 'uitgande post' vond Highsider een programmaboekje van de TT van 1948! We hebben het boekje meteen even onder de scanner door getrokken en we moeten dit delen met de wereld! Dit is nostalgie, dit is een hoofdstuk van onze racebijbel! En ja, dit is zonder een advertentie van een niet nader te noemen klaagcamping! Onze buren zijn in punten gestegen, dit hadden we niet verwacht.......

Programma TT 1948 1

Bedankt meneer Jøris!

Het hele boekje zien? Kijk dan na de sprong, het is het meer dan waard!!

 

Onsportief gedrag deel 2

Laatst was onze Piet Zahut zo sportief om te laten zien dat wij motorsportliefhebbers ook wel eens boos worden op elkaar. We moesten natuurlijk wel ver terug gaan in de tijd om wat beelden te vinden ... logisch. Maar sinds de dag dat het filmpje op deze fijne site stond zijn wij niet meer welkom op cross evenementen. Als goedmakertje laten we nu zien dat ze ook bij andere takken van motorsport elkaar weleens in de haren zitten.

Racemomenten van weleer: Schwantz vs Rainey

Ach, die goede oude tijd...... In de goede oude tijd hadden we Kevin Schwantz en Wayne Rainey! Zij hadden het dan ook met enige regelmaat met elkaar aan de stok en gelukkig zijn daar nog beelden van!! Denkt u zelf even de overheerlijke lucht van 2-takt erbij??