Home icon Home»

Zien

Follow us on Twitter

zien

Ben Hur wist het al.

De Romeinen wisten het al. Met paardenkrachten kun je winnen. 

Blauwe ballen momenten

Motorsport is leuk om naar te kijken. Vooral als het net mis dreigt te gaan, maar dan uiteindelijk net niet. Je weet wel, dat zijn vaak van die blauwe ballen momenten. We hebben een filmpje vol blauwe momenten gevonden.

De Dutch TT van 1948, WOW WAT GAAF!!

Onze brave buren, wie kent ze niet? Normaal zijn ze vaak onze prooi als het gaat om practical jokes, ze nemen niet voor niets ieder jaar op 1 april een collectieve vrije dag. Oorzaak hiervan is dat Madoody 3 jaar geleden de koffieautomaat op 1 april van de muur af geschroefd had. Hij was om half 7 al bezig en liet een briefje achter met de volgende tekst: "Wegens bezuinigingen moet u zelf koffie meenemen naar het werk. De thermosfles die vorig jaar in uw kerstpakket zat is hiervoor uitermate geschikt. De directie." En het hele team over de zeik......... Maar vandaag worden ze niet in de zeik gezet, vandaag ligt er geen makreel in de computerkast verstop en vandaag geen motoralarmen die 'per ongeluk' afgaan. Ga maar gebukt staan brave buren, vandaag een dikke veer voor jullie! Onder het stapelte 'uitgande post' vond Highsider een programmaboekje van de TT van 1948! We hebben het boekje meteen even onder de scanner door getrokken en we moeten dit delen met de wereld! Dit is nostalgie, dit is een hoofdstuk van onze racebijbel! En ja, dit is zonder een advertentie van een niet nader te noemen klaagcamping! Onze buren zijn in punten gestegen, dit hadden we niet verwacht.......

Programma TT 1948 1

Bedankt meneer Jøris!

Het hele boekje zien? Kijk dan na de sprong, het is het meer dan waard!!

 

Onsportief gedrag deel 2

Laatst was onze Piet Zahut zo sportief om te laten zien dat wij motorsportliefhebbers ook wel eens boos worden op elkaar. We moesten natuurlijk wel ver terug gaan in de tijd om wat beelden te vinden ... logisch. Maar sinds de dag dat het filmpje op deze fijne site stond zijn wij niet meer welkom op cross evenementen. Als goedmakertje laten we nu zien dat ze ook bij andere takken van motorsport elkaar weleens in de haren zitten.

Racemomenten van weleer: Schwantz vs Rainey

Ach, die goede oude tijd...... In de goede oude tijd hadden we Kevin Schwantz en Wayne Rainey! Zij hadden het dan ook met enige regelmaat met elkaar aan de stok en gelukkig zijn daar nog beelden van!! Denkt u zelf even de overheerlijke lucht van 2-takt erbij??

Laten vallen

Motorrijden is leuk. Maar soms is het best wel leuk om het nog spannender te maken. Rijden op één wiel bijvoorbeeld. Of hard remmen, of met je elleboog over het asfalt gaan. Of jezelf naar beneden laten donderen is eigenlijk nog best wel spannender.

Onsportief gedrag? Ook in de motorsport!

Wij motorsportliefhebbers geven vaak af op andere sporten dat zij onsportief zijn maar wij moeten de motorsporters zeker niet vergeten! Kent u 'The elbow incident' nog? Of het incidentje dit jaar op de Sachsenring? Ja, de motorsporters zijn ook niet heilig!

 

Schijten en motorrijden

Ze schijten op straat en als je daarin trapt kun je ze allemaal wel schieten. Maar hoe dan ook het blijven toch motorrijders best friends

Racen, wij houden ervan!

Op het circuit van Misano is menig kuip naar de haaien gegaan, is de fysiotherapeut druk geweest met het wegmasseren van de zere plekken op het lijf, hebben sommige monteurs overuren moeten maken om de motoren weer klaar te krijgen en is menig motorkledingfabrikant druk geweest om ervoor te zorgen dat de coureur er weer fatsoenlijk bij liep. Racen, wij houden ervan!

Pedrosa kan Jack Miller niet bijhouden

Dit weekend is de GP van Australië en de snelle mannen zijn al 'Down under'. Uiteraard is Jack Miller gebrand om zijn thuisrace te winnen en dat begon al bij een demonstratierondje met de motoren door de straten van Melbourne. Miller reed samen met Pedrosa daar rond maar het Spaanse ukkie had wat moeite om de Moto3 machine van meneer Jack bij te houden. Dani moest flink pushen om hem bij te houden maar hij moest zijn meerdere erkennen in Miller. Met een wanhoopspoging probeerde Dani aansluiting te vinden maar dit liep helaas niet goed af, Pedrosa ging onderuit. Misschien was Pedrosa wat zenuwachtig, nu al zoekgereden worden door de persoon die in 2016 misschien zijn zeteltje krijgt is natuurlijk niet tof!

pedrosa crash