Home icon Home»

Zien

Follow us on Twitter

zien

Mega save

Er is de laatste jaren weleens lacherig gedaan door 5valve dat de motorcoureurs van nu niet meer de helden zijn die de tweetaktracers vabn 25 jaar geleden waren. Tegenwoordig wordt alles gecontroleerd door elektronica was zijnondeskundige mening. Nu gaan er al een paar dagen foto's rond op het net van de mega redding van Marquez in Brno het afgelopen weekend. Wij hebben ze via via aan elkaar geplakt in een filmpje.

Geen haar op mijn hoofd...... Of toch wel?

We hebben al eens een helm laten zien waar je oren naar zou kunnen hebben maar als je denkt dat er geen haar op je hoofd is die daar aan denkt heeft de fabrikant een andere op de markt gebracht. Tja..... Uhmmmm........  Op een of andere manier moeten we aan de favoriete film van 5Valve denken....

helm-haar

Leve de scootmobiel !!!!

We zijn het helemaal zat dat eeuwige gemekker over elektrische aandrijving. Het meest verschrikkelijke daaraan is dat die elektrische motoren heel schamper vergelijken worden met de scootmobiel. Niet eerlijk omdat die scootmobiel een respectvol vervoermiddel is voor mensen die wat minder bedeeld zijn met jeugdigheid. Maar vaak ook minder bedeeld met gezondheid. Nee wij springen dit keer in de bres voor de scootmobiel. waarom? Nou gewoon omdat een scootmobiel ook een heel stoer ding kan zijn.

Brno's Oliepeil momentje

Vandaag is de MotoGP rees van Brno geweest, iedereen aan de TV het net gekluisterd natuurlijk. Het was toch geen weer om motor te rijden voor de meesten. De race zelf was wel leuk maar er gebeurde niks bijzonders voor ons. Behalve dat Pedrosa eens een keer won. Tijdens de kwalificatie gisteren was dan weer wel een Oliepeil moment. Die mag er dus op.

Oordopjes in?

Het opjagen van de motor in de begrenzer doet ons pijn aan het motorhart. Maar het kan nog veel erger, aan je oren bijvoorbeeld

Oh laLa Bañeza

Iedere jaar in augustus is er een klein dorpje wat een dag stilstaat om de maagd Maria te eren. Waar veel dorpen en steden dat doen door in een kerk te gaan zitten, doen ze dat in het Spaanse La Bañeza anders. Daar hebben ze ieder jaar een wegrace met onder andere Moto3 motoren. Voor bescherming van de motoren en coureurs gebruiken ze daar hooibalen, stenen muren en mensen. Macau...eat your heart out!

Stunten met een allroad, het kan!

Als er wordt gestunt met motoren dan worden er vaak schademotoren streetfighters gebruikt waarvan de basis ooit een zeer kwieke racer was, maar dat kan ook anders. Het blijkt dus dat er met allroads ook te stunten valt. Nu vinden we DIT ook wel een stunt maar dat bedoelen we nou effe niet. Nee, we hebben het over stunten met een V-Strom 1000. U ZEGT??!? Jazeker, een V-Strom 1000! Ja, wij hadden ook niet verwacht dat het kon maar de beelden spreken voor zich. Uhm meneer de stunter, wilt u een sticker??

Puistjes en springen.

Al je stunts zelf doen om maar steeds verder te springen met je motor iets van deze tijd? Ben je gek, toen de gemiddelde peiler nog puistjes uitkneep voor de spiegel waren anderen daar al mee bezig.

Zeg het maar, hoe vet wil je het hebben??

Sommige filmpjes behoeven geen introductie, die moeten gewoon bekeken worden. Waarom? Omdat wij dat zeggen natuurlijk en omdat dit filmpje retevet is!!

Duitse humor

Best een prettig land dat Duisterland Duitsland. Mooie wegen, grote potten bier, nog slechts weinig snelheidsbeperkingen, heuvels en bergen. Alleen jammer dat er zoveel Duitsers wonen. Maar ook daar geldt, altijd je vizier dicht doen met mooi weer.