Home icon Home»

Zien

Follow us on Twitter

zien

Wij willen vader worden.

De redaktie bestaat hier uit louter mannen. Dat is vooral te zien aan onze populaire rubriek brommers kieken. We vergeten natuurlijk niet onze poets Laverne , daar hebben we niks aan want zij is pas uit de kast gekomen. De pits meisjes bezorgen ons bij elke race wel wat jeuk maar daar blijft het dan ook bij. Wat we eigenlijk willen zeggen is dat nog niemand van de dames ons peilers zover gekregen hebben  om het zaad om te laten zetten in kinderen.  Het is natuurlijk een kosten baten kwestie. Maar sinds kort staat de hele redaktie te trappelen om achter de kinderwagen te mogen

Engelse humor is ook niet meer wat is geweest!

Afgelopen week zagen we al een teaser dat Marquez over de Londonse Millenium Bridge reed. Dit filmpje was niet erg spannend, maar er zou een echt filmpje komen! De Engelse TV zender BT Sports zou het maken en het zou dienen als een leuke promo voor de MotoGP race in Silverstone. Ons Oliepeil clubje fantaseerde al filmpjes met Engelse humor in combinatie met een Spaanse pepers waar Monty Python, Young Ones en Blackadder een puntje aan konden zuigen. Vol spanning bekeken we onderstaand filmpje, maar nadat 5Valve zijn ogen had uitgekrabt en PietZahut z'n broek had nat gemaakt (hij heeft een probleem met zijn blaas), hebben we het afgezet. 

Blote t13t3n?

Je hebt van die dagen dat alles mee zit. Lekker weer, ritje op de motor, camera bij de hand. En dan plotseling gebeurt net dat dingetje waar je niet op gerekend hebt en je zet het zo op de SD........ en jullie denken nu meteen aan een crash of een paar blote t13t3n in de berm.

Colombia, bekend om zijn cocaïne en straatraces.

Colombia, het land van de cocaïne, Tanja Nijmeijer en van straatraces met kleine motoren. U ZEGT??!? Jazeker! Tanja Nijmeijer Straatraces met kleine motoren! Wat nou uitloopmogelijkheden? Publiek achter een groot hek? Fatsoenlijk asfalt? Dit is zeg maar de Isle of Man van de kleine motoren in zuid Amerika. Wij zijn benieuwd wanneer we dit kunnen aanschouwen in de binnenstad van Amsterdam. 5Valve wist wel een slaapplek voor de redactie bij een 'kennis' aan de Oudezijds Voorburgwal....

Dank je wel d'n Mod! Het is een plezant filmpje!

Feestje. Zwembad. Motor. Gezellig.

Onderstaande meneer werd wereldberoemd doordat dit filmpje door Jimmy Kimmel vertoond werd. Kijk maar eens mee of de (originele) video van Darius Khashabi terecht zo populair is!

Eigenbouw volk...prachtig

Je hebt een specifieke groep mensen die het niet eens zijn met de duurbetaalde designteams bij fabrikanten. Nee...zij willen opvallen in de menigte! Zie hier de Vietnamese Xhinhoa, deze knul is zeer kundig met het lasapparaat en had her en der nog wat staal en vleermuisvleugels liggen...dan is dit een zeer voor de hand liggende combinatie.

Onze Nicky bezorgt Jorge een nat pak

Voor iedereen die de afgelopen maand onder een steen gewoond heeft, leggen we het even kort uit. Je wordt genomineerd om ijswater over jezelf heen te gooien of je betaald €75,- tbv de neurologische ziekte ALS. Dat de mensheid zuunig is aangelegd blijkt wel uit de hoeveelheid filmpjes van zeiknatte mensen. Bijna iedereen is geweest, ook de MotoGP mannen dus. Ook die mannen moeten genomineerd worden. In geval van Lorenzo was dat de Nederlandse dj Nicky Romero. Persoonlijk vinden wij die van Rossi het leukst en vermoeden wij trucage bij de plons na het bommetje van Pedrosa!

Isle of Man in super slomotion

 Dat wij fans zijn van de Isle of Man moge duidelijk zijn. Nu zijn er mensen die dit spektakel niet erg kunnen waarderen en waarom dat niet is dat is voor ons een groot raadsel. Die mensen adviseren wij om het volgende filmpje eens te bekijken. Isle of Man in super slomotion. Dan zie je pas wat er echt gebeurt, hoe enorm die motoren op hun flikker krijgen met de sprongen die er gemaakt worden en de gefocusde blikken van de coureurs. Vind het het dan nog steeds niets? Haal Oliepeil.nl dan maar uit je favorieten, dan ben je het niet waard om hier te komen...........

Skillshot daar zijn we aan toe.

Door alle verwennerij op Oliepeil kijken jullie al niet meer op van al het motor gestunt. Rijden op het achterwiel met de billen op de tank, achterstevoren op de motor, hand aan de gronden noem het maar op. We zijn toe aan wat skillshot wat betreft de stunterij op de motor.

Oliepeilclassic: Hoe maak je een goede review??

Zonder twijfel is dit de leukste review die we ooit over een motor hebben mogen aanschouwen. Leuk gemaakt, heerlijk geknipt en geplakt en lekker eerlijk! Ga er maar voor zitten, dit is echt geweldig!