Follow us on Twitter

zien

Live 24 uur de 2014 Bol d'Or kijken? Hier!

Het wordt de laatste keer dat de Bol d'Or op de sfeerloze vlakte van Magny Cours gehouden wordt, voordat het terugkeert naar Paul Ricard oftewel Le Castellet. We vragen ons nogal af of dat wel de oude magie van dat circuit terugbrengt, het is nu immers vooral een speeltje van automensen als Bernie Ecclestone en consorten. De vraag is of dat in combinatie met motorvolk als cultuurclash niet teveel schade oplevert. Anyway, nu nog even de 2014-versie afwerken. Live de hele race kijken? Dat kan. Hier! Echt waar, check de live feed maar!Live-stream Bol-Dor-2014

 

Klote man

Heb je jaren gespaard om je droom waar te maken. Op de motor van Canada naar Argentinie. Doe je onderweg nog een lekkere Engelse sjik op die nog graag achterop de motor meerijdt. Helmcam aan want dat is altijd leuk voor later. Jou vakantie kan niet meer stuk. De weg tussen Santiago Attitlan en San pedro la laguna in Solola Guatamala is dan wel berucht om zijn berovingen ..... maar dat gebeurt dan toch altijd een ander.

 

Speedway vs. koekblik

We hebben al een triljard filmpjes gezien waarin koekblikkers door motorrijders vernederd zijn. Of andersom, maar dan lag het natuurlijk altijd aan de samenstelling van het racende duo. Nu dan een stapje verder. SpeedwayGP-held Tai "Woffy" Woffinden treedt op een speedwaybaan aan tegen een of andere rallycrossert. Vooral om een suikerdrankje aan de man te brengen, maar who cares.

Te koop: Ducati 851 voor weinâgh

Soms wil je eens wat anders, soms wil je iets exclusiefs, soms wil je een nieuwe, soms........ Héél soms wil je een Ducati. Nou, dan weten wij er wel eentje voor je! Een nieuwe Ducati 851, altijd binnen gestaan en zéér weinig kilometers op de teller. Dat klinkt te mooi om waar te zijn denkt u? Nee hoor, er staat er nog een te koop. Alleen moet je wel effe flink in de buidel tasten en je moet hem nog wel even rijklaar maken omdat hij nog in een krat staat. Toch best geinig zo'n Lucchinelli replica voor een kleine €20.000,-? Vinden wij wel!

888 luchinelli

Oliepeil Classic :Duitsers met humor, da's even uniek!!

De titel klinkt erg onheilspellend maar toch is het zo! Een mega webshop/winkelketen/discounter maakt zo af en toe Joe Bar achtige filmpjes en die vinden wij toch erg leuk! En ja, wat wij leuk vinden drukken wij door je strot delen we met je!!

;

Fijne paasdagen allemaal

Wie gaat er vandaag eieren zoeken? Of gaan we een stukkie knallen vandaag. We zijn bang dat de meeste gewoon thuis blijven voor de verplichte bezoekjes. Willen we toch wat doen om in de paassfeer te komen. Als het dan gaat over motoren, paaseieren en vrouwen zitten we bij jullie altijd gebakken. Fijne dagen allemaal.

Limbo dansen

De Limbo dans. Je zou in de eerste instantie zeggen dat het een volksdans uit limburg is. Niets is minder waar want in Limburg komen ze niet verder dan een paar dagen per jaar een polonaise te dansen. Nee, het is een dans uit het verre Trinidad. Deze dans is voor de gemoedsrust van de nabestaande van overleden mensen. Het zou overleden mensen helpen om de weg naar het hiernamaals te vinden is de gedachte als zo vaak ......je weet niet hoe die gaat, die limbo dans? Je gaat achterover hangend onder een zo laag mogelijk hangende stok door swingen. Wat dat met motorrijden te maken heeft  ...... gewoon ... dit.

Merci FF Riders

Ik doe al mijn stunts zelf - anno 1937

Pathé, u weet wel van die bioscopen, heeft 80.00 video's online gezet, waarbij vooral de zoekslag "motorcycle" zeer fraai resultaat oplevert. Wat dacht u bijvoorbeeld van deze clip uit 1937, toen het nog cool was om door brandende dingen heen te knallen. Stoer genoeg om een heel stadion vol mensen te vullen. De man in kwestie leeft nu misschien nog, misschien de opa van Travis Pastrana?

Knetterleip 2.0!!

Dat een motor wat kwieker is dan een auto moge duidelijk zijn. Dat je met een motor zo links en rechts langs andere weggebruikers kan piepen moge ook wel duidelijk zijn. Dat sommige motorrijders een chromosoompje missen maakt dit filmpje weer duidelijk........

Emancipatie

De evolutie heeft er vele honderd duizenden jaren over gedaan om de rollenpatronen duidelijk te krijgen. De man is de baas, legt zijn zaad neer, doet de leuke dingen en brengt het geld binnen. Duidelijk ...... Toen de vrouwen emancipatie op kwam in de jaren 60 en de vrouwen mannen dingen wilden gaan doen was het wel effe wennen natuurlijk. Maar het heeft uiteindelijk ook heel mooie dingen gebracht.