Follow us on Twitter

zien

Limbo dansen

De Limbo dans. Je zou in de eerste instantie zeggen dat het een volksdans uit limburg is. Niets is minder waar want in Limburg komen ze niet verder dan een paar dagen per jaar een polonaise te dansen. Nee, het is een dans uit het verre Trinidad. Deze dans is voor de gemoedsrust van de nabestaande van overleden mensen. Het zou overleden mensen helpen om de weg naar het hiernamaals te vinden is de gedachte als zo vaak ......je weet niet hoe die gaat, die limbo dans? Je gaat achterover hangend onder een zo laag mogelijk hangende stok door swingen. Wat dat met motorrijden te maken heeft  ...... gewoon ... dit.

Merci FF Riders

Ik doe al mijn stunts zelf - anno 1937

Pathé, u weet wel van die bioscopen, heeft 80.00 video's online gezet, waarbij vooral de zoekslag "motorcycle" zeer fraai resultaat oplevert. Wat dacht u bijvoorbeeld van deze clip uit 1937, toen het nog cool was om door brandende dingen heen te knallen. Stoer genoeg om een heel stadion vol mensen te vullen. De man in kwestie leeft nu misschien nog, misschien de opa van Travis Pastrana?

Knetterleip 2.0!!

Dat een motor wat kwieker is dan een auto moge duidelijk zijn. Dat je met een motor zo links en rechts langs andere weggebruikers kan piepen moge ook wel duidelijk zijn. Dat sommige motorrijders een chromosoompje missen maakt dit filmpje weer duidelijk........

Emancipatie

De evolutie heeft er vele honderd duizenden jaren over gedaan om de rollenpatronen duidelijk te krijgen. De man is de baas, legt zijn zaad neer, doet de leuke dingen en brengt het geld binnen. Duidelijk ...... Toen de vrouwen emancipatie op kwam in de jaren 60 en de vrouwen mannen dingen wilden gaan doen was het wel effe wennen natuurlijk. Maar het heeft uiteindelijk ook heel mooie dingen gebracht.

Smart of niet? NEEN!

Dat automobilisten zo jaloers als de pest op 'ons' motorrijders zijn weten we wel maar hou dat lekker voor je en laat gaan truttenschudder op je oh zo mannelijke Smart airbrushen!! Dus meneer de motorrijder wannabee, schuur dat schilderijtje maar met korrel 60 van dat koekblik op wielen af en ga je schamen!

harley smart

Dank je wel Lampie!!

Fiat 500 tegen HD

Momenteel zijn Harley rijdende motorclubs in opspraak. Over wat wel of niet de waarheid is van deze  1% motorclubs laten wij ons natuurlijk niet uit .... we zouden niet durven. Maar soms komt het voor dat niet die stoere motorclub mannen geiidentificeerd moeten worden voor een vreselijk misdrijf, maar dat de stoere mannen zelf acchter de goede kant van het glas staan. Kunnen ze wel tegen zo'n kleintje.

Liefde van de motorrijder gaat door de maag

De filmpjes van een rooie pijp en een in de toerenbegrenzer hikkende motor zijn natuurlijk best wel leuk. Maar laten we eerlijk zijn, die motormishandeling doet ons motorhart ook wel pijn. Meestal zijn het motoren van dronken Duitsers dus dat maakt het dan weer een beetje minder erg. Maar de genoemde mishandeling kan ook een goed doel dienen. Dan wordt de weerstand er tegen meteen wat minder, zoals in dit geval.

Wet and wild!

Wet 'n wild. Vrouwen, en véél ook. Verdomme, wat veel vrouwen. Teveel vrouwen? Nee, gewoon lekker veel vrouwen. Dat is wat de gemiddelde vent natuurlijk denkt als hij die 3 woorden en apostrof leest. Let op: ik zeg gemiddeld. Homo's zijn ook welkom hoor. Deze mannen zochten eerst nog een beetje uitdaging bij een 700pk autootje (overbodig, dus weggelaten), maar toen die niet 'wilde', dachten ze alleen nog maar aan wilde vrouwen. Dus: naar Wet 'n Wild aan de rodopopo dos banditos (ofzo). Ondertussen de hartslag en het adrenalinepeil een beetje omhoog houden zodat je opgepomt wild binnen komt lopen. Nu alleen die wet nog. Waarover later meer. 

Glaasje op? Lekker crashen!

 Whhad zheg juh agendt? Nee hoor, ik hep nietz gedrhonken, ik wau alleen de viele omseilen....

Skipping Traffic Via Sidewalk

Thanx Mike!

Kickstarter

De kickstarter. Voor de jongeren onder ons, dat was een manier om je motor te starten zonder startmotor. Er zat een soort van trapper op de zijkant van het motorblok waar je je voet opzette en met een flinke "kick' startte je je motor. Wilde verhalen gaan nog rond aan de toog en verjaardagsfeestjes over de kickstarter, vooral bij dikke éénpitters. Het blijft een bijzonder ding die kickstarter.

Bedankt voor de tip Wilbert R.