Home icon Home»

Zien

Follow us on Twitter

zien

Gewoon doorgaan

Motorcross is een heftige sport. Het vraagt dan ook nogal wat van je lijf en leden. Over leden gesproken, omdat het nogal uitstekende delen van je lijf zijn komt het weleenscreenshot oliepeil 43s voor dat je er een kwijt raakt, Zo ook deze Craig Parks, hij verloor een arm tijdens een ongeluk. Nu wil het geval dat Craig graag op een motor crosst en zich niet met één arm uit het motorcross veld laat slaan. 

HD geeft je .....

Harley D. is een merk met .... een groep volgelingen laten we maar zeggen. Nee we gaan geen flauwe grapjes maken over de techniek. Deze groep motorrijders staan vooral bekend als dikke grijsaards die de overwaarde van hun huis gebruikte om hun jongensdroom waar te makenscreenshot oliepeil 46. Om vervolgens meer te poetsen dan te rijden. M.a.w geen rijders die hun vleugels een lekker uitslaan.

Hongaarse vriend

Palatinus Atilla is een vriend van Oliepeil. En die dragen wij vanzelfsprekend een warm hart toe. Deze Stuntert uit Hongarije spreekt onverstaanbaar en zijn facebook kunnen wij ook al niet lezen. Maar als oliepeilvriend geeft dat natuurlijk helemaal niks. Deze onverstaanbare en onleesbare vriend stunt niet alleen leuk maar hij maakt er ook nog leuke filmpjes van. En daar zijn wij dan ook weer bij screenshot oliepeil 44mee.

Ook niet met een parasjuut

Nedescreenshot oliepeil 3rland is een leuk landje om in te wonen. Maar om te motorrijden is het ongeveer net zo leuk als ....... wat zullen we zeggen ....... motorrijden in Nederland. We hoeven natuurlijk niet uit te leggen waarom. Je kan lekker door een bocht scheuren op een klaverblad . En met een beetje geluk kun je nog onder strenge voorwaarden door wat modder of road rijden. Maar gelukkig hebben wij hoogtevrees en zijn we blij met Nederland.

Superprestizjo 2014

Dit weekend werd in Barcelona de Superprestigio gereden. Dan rijden de motoGP reesers eens op een shorttrack baantje vanscreenshot oliepeil 2png 400 meter met een 450 cc onder de kont. Best leuk en het gaat er ook best hard aan toe. Er waren tijden dat de Amerikaanse dirt trackers hier kwamen om iedereen de snot voor de ogen te driften. Nu is dat driften een beetje het eerste wat ze leren als klein manneke op de crosser. Geen probleem voor manne(tjes)n als Marquez

 

Terugblikken of je wil of niet

screenshot op jpegHet is weer zover. Vette hap, veel eten en drinken natuurlijk. Maar bij een einde jaars overdenking hoort natuurlijk ook een terugblik. Nu kunnen we natuurlijk terug kijken op de zoveelste R1 waar van er 3 verkocht worden. Nee wij doen het anders, we kijken terug op wat er uit het verre oosten hier naar toe is gekomen. Klein spul en goedkoop gemaakt. Dat laatste is wat wij hier in ons landje willen zien. Ga d'r maar eens lekker voor zitten.

Motor en kerststemming

Tervergeefs wachten ze op de winter. Ho ho ho .... we hebben het over Rintje Ritsma fans schaatsers. Motorrijders kan die kouwe troep gestolen worden natuurlijk. We zagen al dat onze Madwoody helemaal in de ijssteming was. Maar het hoeft natuurlijk niet altijd met zo'n geweld over het ijs te gaan. Het kan met een motor ook sfeervol en met volledige controle, een beetje in kerststemming zullen we maar zeggen.

183,8 km/u wheelie...op ijs

Dat hij hem met die temperaturen zo snel omhoog krijgt...Wheelie op ijs

Video: MV Aguta Stradale 800 ... wat zijn we lui.

Een kenmerk van een peiler is dat hij lui is. Dat wil zeggen, niet als het gaat om de koelkast te vullen met bier. Maar wel als het om joernalistiek werk gaat. Dat laat hij het liefst opknappen door anderen........ gaaaaap. Oja we hebben nog wat gevonden over de MV Agusta Stradale 800 en zijn specificaties.

In vuur en vlam staan

Het plaatsje Ponta Porã ligt in Brazilië, nabij de grens van Paraguay. Het stadje kent 75.000 inwoners, 3 wegen, 18 motorzaken en zo'n 30 bandenboeren...ze doen goede zaken daar!Schermafbeelding 2014-12-08 om 22.02.11