Home icon Home»

Zien

Follow us on Twitter

zien

Oliepeil Crash top 10; Nummer 2 - Luchtpost

We kwamen erachter dat we een kelder hadden, die waren we vergeten. We zijn erin gedoken en kwamen daar oude Oliepeil pareltjes tegen. Na een paar zware nachten hebben we een top 10 gemaakt, zie hier nummer 2!

Eigenlijk is het maar goed dat er internet is. Ten eerste natuurlijk dat jullie geheel gratis en voor niets al het hete motornieuws zomaar thuis voor geschoteld krijgen via deze verrukkelijke site. Een tweede voordeel is dat de meeste post en kaartjes nu ook via dit mooie medium gaan. Dat scheelt weer veel gevaarlijke ritjes voor de postbode...

Chick doet dingen waar de meeste alleen van dromen

KIJK! Dat zien we graag, een vrouw die dingen doet waar de meeste van ons alleen maar van kunnen dromen...

Dank je voor de tip Jeroen 'Turbo-Turbo' van den Belt!

Enduro is tof.

Echt jonguh ..... enduro rijden wordt steeds moeilijker hier. Voor je het weet heb je weer een plietsie achter je aan of een boswachter of godweetwat nog meer. Dan ge je toch gewoon rijden waar al herrie en uitlaatdampen zijn .... valt toch niet op zou je denken.

Oliepeil Crash top 10; Nummer 3 - Voetbal

We kwamen erachter dat we een kelder hadden, die waren we vergeten. We zijn erin gedoken en kwamen daar oude Oliepeil pareltjes tegen. Na een paar zware nachten hebben we een top 10 gemaakt, zie hier nummer 3!

Als 22 mannen voetballers 2 x 45 minuten tegen een balletje trappen, lijken ze continu last te hebben van de vallende ziekte. Nepblessures, overgeacteerde buitelingen, stervende zwanen, vertrokken gezichten. Tenminste, als de scheids kijkt, daarna staan ze weer fluitend op. Als 22 echte kerels op een crossmotor klimmen gebeurt er wat anders.

Jaja, leuk hoor. Geef nu maar weer terug!

 Daar sta je dan, in een mooie bocht en je hebt je camera even zo neergezet dat je hele coole beelden kan maken van de mafketels motorrijders die druk bezig zijn om al hun stunts zelf te doen. Alles staat goed ingesteld en wat denk je? Komt er een geinporem aan die de camera even weg grist! Doei camera! Nee, natuurlijk niet! Alemaal van te voren bedacht, leuk!!

Thanx for the tip Jensen Beeler!

Route 66 op een Harley...Livewire!

Electriek, dat is toch wel het meest besproken onderwerp van de laatste tijd. Boomknuffelaar 5Valve (of zoals wij hem noemen '12Voltje') vindt het allemaal fantastisch, de rest van de meute verklaren hem voor gek. Nu kan hij weleens gelijk gaan krijgen. Zie hier Alex Chacon, een wereldreiziger met een groot ego. Hij heeft de nieuwste motor van het meest starre en nostalgische merk ter wereld op diens belangrijkste stuk asfalt getest. Jawel, hij is met de Harley Livewire de route 66 gaan rijden...en hij vond het fantastisch...

BSB Baby vraagt om een onderschrift

Vandaag tijdens de kwalificaties van de BSB op het circuit van Assen kwamen we deze slapende poepmachine baby tegen. Waar zou hij over dromen? Onderschrift gevraagd!!

bsb baby

Wegwezen!!

En dan wil je maar één ding .....

Oliepeil Crash top 10; Nummer 4 - Joost mag het...

We kwamen erachter dat we een kelder hadden, die waren we vergeten. We zijn erin gedoken en kwamen daar oude Oliepeil pareltjes tegen. Na een paar zware nachten hebben we een top 10 gemaakt, zie hier nummer 4!

Gebeurtenis: Joost Overzee rijdt met een Ducati Diavel Carbon de International Ducati Clubrace 2011 op het TT-cicuit
Waarom: Nederlands' bekendste motorjournalist heeft een reputatie om vreemde hokken aan de start te brengen van de Ducati Clubrace.
Rondetijd: 2:16.763. Langzaamste Ducati ooit maar snelste Diavel ooit.
Reden: Olieopdebaan/konijnstakover/andermansfout* in 1e kwalificatietraining, highsider, rotklap en Diavel op voet of voet in achterwiel. Of beide.
Resultaat: Vier breuken in voet. Maanden geen motorrijden. Au.
Schade: Gevalletje total loss ter waarde van € 22.290,-. Auwau!
Onze boodschap: You're getting too old for this shit!
Joost-Overzee-Diavel Foto-ReneZuidema copy

Een beter milieu begint bij.... de vervuiler.

Motorrijders zijn zo netjes, zij zorgen voor een schonere wereld!