Home icon Home»

Zien

Follow us on Twitter

zien

Wilt u even uitkijken meneer

Goed opletten als je wegrijdt leerden we tijdens de motorrijles. Goed spiegelen en naar rechts kijken is ook heel belangrijk drukte de instructeur ons nog stevig op het hart ......... deze meneer krijgt nog een herkansing als de schrik uit de benen is

.

Pardon, mag ik even passeren??

Er zijn soms van die gefrustreerde automobilisten die je er niet langs laten als motorrijder, wij wensen hen jeuk op plekken waar ze niet bij kunnen. Maar sommige medeweggebruikers geven je wél de ruimte. Dank u!!

Dank je wel voor de tip Jasper die altijd Blij is!!

Eindelijk iets leuks met een 'chopper'.

Met de huidige camera's van tegenwoordig denken zelfs wij de meeste motorrijders dat ze gave filmpjes kunnen maken en onze mailbox stroomt dan iedere dag ook over van dit soort experimenten. Helaas is 98% kwalitatief net zo goed als de laatste motor van Bajaj die de band af kwam hobbelen maar zo af en toe is er écht gaaf spul en dat geldt ook voor dit filmpje. Over de 'Ik doe al mijn stunts zelf' vaardigheden van de motorrijder zijn we niet zo van onder de indruk maar het filmpje des te meer. Zie je wel dat je met een 'chopper' leuke dingen kan doen??

De Zwarte Cross 2014 ziet er zo uit. Ongeveer.

Met een valse perspas en een daarmee losgepeuterde accreditatie keken we rond op de Zwarte Cross. De beelden van de avond zijn wegens Grolsch mislukt en niet meer geschikt voor menselijke consumptie. Let op: elke overeenkomst met bestaande personen, gebeurtenissen, plaatsen of entiteiten berust op louter toeval.Zwarte Cross 2014

View the embedded image gallery online at:
http://www.oliepeil.nl/zien.html#sigProGalleria4d5cff0c19

Foto's: NoH1S

Oliepeil Classic: Al het goede komt ......

Ga je effe een lekker stukkie sturen met een paar vrienden. Best wel een linke bergweg zonder vangrails, maar gelukkig wel in de bochten. Alles onder controle, ons kan niets overkomen.

De oordown

De wereld Motorrijders worden steeds gekker, of de banden worden beter, wie zal het zeggen. We gingen van voetsteun- tot elleboogdown Maar het kon niet uitblijven. We laten de valpartijen even buiten beschouwing, hier ben je getuige van de oordown.

................. ech nie!

Nee nee nee, we zeggen er deze keer he-le-maal niks van. Dat mogen jullie doen.

Vriendschap is een illusie

Heel fijn als je je passie kunt delen met je meissie. Maar dan moet het wel gaan zoals jij het wil ....... stomme trut dat je bent.

Vale: I've ridden quite a few arse?

Wat zegt Valentino Rossi daar nou? Horen we dat nou goed?Valentino Rossi Yamaha R25 Meet Again

Redding en Marquez aan het knokken

Marquez en Redding aan het knokken? Jazeker, in 2012 ging het er flink op! Zo nu en dan gaat het er anno 2014 ook flink op maar er is toch een groot verschil. Nu wint Marquez wel maar toen? Toen niet!