oliepeil-10-jaar

Een Suzuki Bandit is voor ouwe lullen.

Zoals wel vaker gaat ondergetekende samen met Madwoody een rondje langs de motorzaken op de vrije zaterdag. Zo ook deze zaterdag maar helaas niet met de motor maar ingeblikt om de 'Ik doe al mijn stunts zelf' momenten tot een minimum te beperken met deze gladheid. Eenmaal aangekomen in een zaak in het noorden van het land staan we te koekeloeren bij een Suzuki Bandit, da's een ouwelullenfiets geeft Madwoody aan. Een medewerker van de desbetreffende zaak gaat volledig uit zijn verschoning en beticht ons van het feit dat wij geen enkel benul hebben waar we over praten. Wij moesten eens weten zei hij, er zou geen Panigale of Appie Mille APRCDEFG die hem zou kunnen bijhouden op een fatsoenlijk bergweggetje. Jaja, spierballentaal in een motorzaak... Daar doen we ook wel eens aan mee Dat kennen we zo langzamerhand wel. Opeens kregen we een Aaipet onder de neus geschoven met een filmpje van de desbetreffende grijze muis. Oei...... Bij deze nodigen we de supersportmannen uit om de strijd aan te gaan met de Banditrijder. Maar toch had Madwoody gelijk, de bestuurder van dat ding is niet zo héél ver meer van de pensioengerechtigde leeftijd af. De Suzuki Bandit is dus wél voor ouwe lullen......

Het kwieke stukje start zo rond 12:30.....

Gerelateerde artikelen

Reacties   

+1 #7 Reteppert 29-01-2013 19:21
Wijsheid komt met de jaren?
Of hoe ouder hoe gekker??
Citeer
+4 #6 Gertie 29-01-2013 10:21
Ach, een circuit is om je grens te verleggen en tegenliggers zijn er niet zoveel te zien. Een gezellig ritje zo te zien. Ik zie geen rare akties zoals verkeerd uitkomen, glijen, remakties, kortom, niets bijzonders..... ....... en zolang ik nog geen vonken zie, kan nog wel een beetje harder 8) 8)
Citeer
+2 #5 Erik 29-01-2013 09:13
Even ter correctie: Een Bandit IS een ouwe lullen fiets....

De 'ouwe l*l' in kwestie bevestigt dit. Hij heeft een hele dikke Gixxer1000 verkocht voor een Bandit. Dat hij beide motoren tot op het laatste boutje benut, wil niet zeggen dat hij geen 'ouwe l*l' is. ;-) :P
Citeer
+4 #4 P-TÀ 28-01-2013 23:28
:D

Hahaha!! Filmpje komt me bekend voor!

en verantwoordelij k snel rijdende haas heeft natuurlijk gelijk.... :-*
Citeer
+1 #3 Dirk 28-01-2013 22:35
Een Bandit is een ouwe lullen fiets
Citeer
+5 #2 gert 28-01-2013 19:27
Ja hehe, het is een goedkope gixxer met minder extreme zithouding. daar kan je gezellig mee toeren tussen supersports.
Citeer
-8 #1 snelle haas 28-01-2013 18:37
Ik zie een openbare weg met onoverzichtelij ke kruisingen, opritten en tegenliggers; kan die (ouwe) lul voortaan op het circuit gaan scheuren zodat het risico wat kleiner wordt dat hij een familie op vakantie aan vlokken rijdt?
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Ga
E- tour van Holland .... er zit toch wat in ...
jingo zegt: "is dit een fastned reclame...
HOU OP !!!!!!!!!!
trilsmurf zegt: "het bekende verhaal god...
HOU OP !!!!!!!!!!
Greenföcker zegt: "Bewijst maar weer eens...
MC Oliepeil
Jan B zegt: ""...dat wij geen fan zijn van...
Dik op dun
Tom zegt: "Hoi CBR 20RR moet t CBR 250RR en...
oliepeil stickers schaduw

Onze stickers met "ik doe al mijn stunts zelf" en "Motorrijden, omdat het kan" zijn best cool. En niet duur, voor 2 euro ben je de man/vrouw*. Bestellen is simpel, maar toch doen veel mensen het fout, dus let goed op nou hè: maak 2 euro over op rekening NL21RABO0378208012 ovv "Oliepeil stickers" en zet je adres in de omschrijving van je betaling. Klaar. Maar let dus op: geen adres is geen stickers, want dan kunnen we ze niet opsturen.

buttnaked.jpg

sjop