oliepeil-10-jaar

Hayabusa killer 2.0

In 2000 kwam MTT met de compleet zinloze, maar oh zo gave Y2K. De motor met een Rolls Royce helicopter turbine motor, die 320 pk produceerde bij 52.000 toeren en 576 newton meters op het asfalt kwakte. Prijzen begonnen bij $ 150.000 en dan kreeg je dus een afgedankte turbine motor met 2 wielen, stuur en remmen. Deze laatste 2 onderdelen waren compleet zinloos op deze machine. Sturen deed hij namelijk niet en om zoveel vermogen tot stilstand te brengen, daar heb je meer voor nodig dan 2x320mm schijfjes met brembo blokjes. Als je nu denkt...wat een waanzin! Dan kan het altijd nog erger. De mannen met de lange achterbruggen krijgen hier waarschijnlijk wel een kriebeltje van in de onderbuik. Een heliblokje van Rolls Royce met meer dan 400 trappelende paardjes, een topsnelheid die zo ongeveer rond de 450 km/uur zal liggen en de prijs? Ach, daar hebben we het maar niet over.... KUCH!  $200.000,- KUCH! Maar daar krijg je een geluid voor terug waar de gemiddelde Desmo RR uitgemaakt wordt voor sukkel én je krijgt gratis enkel verwarming! 

MTT-420

Zie na de sprong een filmpje met het geluid van een Y2K...bizar...

Thanx Mike Werner 4 the picture!!

 

 

Gerelateerde artikelen

Reacties   

0 #2 Tinus 01-02-2013 17:53
Ik heb er helemaal niks mee, met die turbines. Dat klinkt toch helemaal nergens naar vergeleken met een normale verbrandingsmot or. Totaal emotieloos, dat stofzuiger geluid.
Citeer
0 #1 Bas 31-01-2013 15:56
Jammer dat je dit in NL nooit op kenteken krijgt.

Ook leuk, Nederlander Emile van Essen heeft ooit een oude Suzuki omgebouwd naar een gasturbine
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Ga
HOU OP !!!!!!!!!!
TDMert zegt: " A gentleman does not motor...
E- tour van Holland .... er zit toch wat in ...
jingo zegt: "is dit een fastned reclame...
HOU OP !!!!!!!!!!
trilsmurf zegt: "het bekende verhaal god...
HOU OP !!!!!!!!!!
Greenföcker zegt: "Bewijst maar weer eens...
MC Oliepeil
Jan B zegt: ""...dat wij geen fan zijn van...
oliepeil stickers schaduw

Onze stickers met "ik doe al mijn stunts zelf" en "Motorrijden, omdat het kan" zijn best cool. En niet duur, voor 2 euro ben je de man/vrouw*. Bestellen is simpel, maar toch doen veel mensen het fout, dus let goed op nou hè: maak 2 euro over op rekening NL21RABO0378208012 ovv "Oliepeil stickers" en zet je adres in de omschrijving van je betaling. Klaar. Maar let dus op: geen adres is geen stickers, want dan kunnen we ze niet opsturen.

fotobijschrift4.jpg

sjop