oliepeil logo payoff

Yamaha lacht om de Honda CB1100

Honda presenteerde met veel fanfare de gloedjenieuwe CB1100 voor modeljaar 2013. Blablabla ...retro... blablabla ... historie en blablabla ...eerbetoon. Bleek ook nog best aardig te rijden, dus waarom ook niet. Maar waar Yamaha aan alle kanten er last van heeft dat ze al een paar jaar geen enkel echt nieuw model meer hebben, is dat hier juist een voordeel. Want waarom zou je een retrobike moeten maken, als je nog steeds de Good Old XJR1300 in je line-up hebt? Oftewel, de retrobike van nu is de winkeldochter van vroeger! Gewoon subtiel grijs kleurtje erop, met een sticker die naar Ago verwijst en klaar weer. Zo geldt de oude wet dat op den duur alles weer in de mode raakt ook hier en zitten ze in de bedrijfskantine van Yamaha zich suf te lachen om die zogenaamd nieuwe CB van de concurrent.
yamaha-xjr1300-2013 grijs

Reacties   

0 #1 Sjaak 12-02-2013 12:08
De CB1100 is al enige jaren op de markt, alleen tot nu toe niet op de europese. Daarnaast had Honda ook al die jaren de CB1300 in het programma.
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Mooi geel is niet lelijk.
kawaaad zegt: "mooie motor ,oerlelijk...
Mooi geel is niet lelijk.
Evert zegt: "Er gaat niets boven een vette...
Ketting kijken.
Sjaakie zegt: "gloeiende! dat gaat even...
Mooi geel is niet lelijk.
Hans Kristel zegt: "Stuk mooier dan die...
Tijd voor een horloge
Don zegt: "olie verversen SAE 10-40 om de...
Go Guy !!!
Jeroen zegt: "Heeft hij geen tijd voor, Guy...
Eurosport zendt MotoGP uit. Toch??
kees zegt: "Via Canaldigitaal/e urosport...
Tom Cruise wordt dagje ouder: Mission Imposs...
renen zegt: "eyyyyy, ik mis het plaatje van...
Eurosport zendt MotoGP uit. Toch??
trilsmurf zegt: "ik heb net op het...
SM kleding
Don zegt: "Dit is wel een hele scheve...
oliepeil stickers schaduw

Onze stickers met "ik doe al mijn stunts zelf" en "Motorrijden, omdat het kan" zijn best cool. En niet duur, voor 2 euro ben je de man/vrouw*. Bestellen is simpel, maar toch doen veel mensen het fout, dus let goed op nou hè: maak 2 euro over op rekening NL21RABO0378208012 ovv "Oliepeil stickers" en zet je adres in de omschrijving van je betaling. Klaar. Maar let dus op: geen adres is geen stickers, want dan kunnen we ze niet opsturen.

buttnaked.jpg

sjop