Voorlopig laatste duel Biaggi vs. Crutchlow

Het is alweer enige tijd geleden dat de laatste WSB race verreden is en het veld zal nooit voorlopig niet meer hetzelfde zijn. Kruisbestuiving tussen het wereldkampioenschap Superbikes en de "hogeschool" van het motorracen; de MotoGP klasse. Waar grote namen hun geluk beproeven in het WSB na het achterblijven van succes in de MotoGP, lijkt juist het WSB een springplank voor talent naar de MotoGP. Spies is uiteraard het meest recente en meest succesvolle wapenfeit uit het WSB, maar ook uit nationale Superbike-klassen lijkt MotoGP talent voort te komen zoals Hayden uit de AMA.Ondanks de treurige deelnemersvelden lijkt de MotoGP voorlopig toch nog de meest geldverslindende prestigieuze klasse. Het is dan ook niet zo gek dat een man als viervoudig 250cc wereldkampioen Biaggi, na jaren van ploegen in de MotoGP zonder ook maar één titel, nu ziet dat eerst een Spies en daarna een man als Crutchlow, éénmalig  wereldkampioen Supersport en niet bepaald een hoofdrolspeler in de titelstrijd van het afgelopen WSB seizoen vertrekt naar Tech3 Yamaha in de MotoGP. Bekijk zelf het filmpje, als u het al niet gezien had, en trek uw conclusie. Overigens was de verklaring destijds dat Biaggi uit respect voor Ducati (i.v.m het vertrek van het fabrieksteam) geen champagne wilde spuiten en dat hij huilie huilie het niet zo fraai vond van Crutchlow dat hij dit wel deed. Wij vermoeden toch een beetje frustratie.. Klikt alhier voor het filmpje, wij zien uw visie op de zaak graag tegemoet.
Voorlopig laatste duel Biaggi vs. Crutchlow

Reacties   

0 #7 Guest 27-10-2010 10:18
Discussie gesloten
Citeer
0 #6 Guest 27-10-2010 09:25
know max history.
waarschijnlijk was het jou ook niet opgevallen dat het spies was anders had je wel als eerste gepost.

en vergeet ff niet de eerder dit jaar overleden coureurs! en hij heet toch wel dergelijk bitchati! gekkie van een thelowfactor! natuurlijk is heel het team italiaans en niet chinees! maar ik had het over bitchati. en dat haga en camier beter in het italiaansa factory team zouden staan. miks mis mee toch? beter dan een hyper geirriteerd mannetje dat overal critiek op heeft behalve zich zelf! maar dat weet heeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeee eeeeeel de motor wereld! behalve JIJ lowfactor!
Bitchati zou vooral staan in zeg maar de wallen? Of was het K1 fighting?
Citeer
0 #5 Guest 26-10-2010 21:37
Hee ''wat een giller'' wil jij een beetje aandacht ofzo? Wat een ongelofelijke domme uitspraken heb jij zeg!
1) BITCHati lijkt totaal niet op Biaggi
2) Maar 10 fans heeft, volgens mij heeft hij de meeste fans van heel de superbike paddock.
3) Biaggi is de wereldkampioen, dus hoezo camier en haga?
4) Sukkel van een Italiaan? Heel het Aprilia team is Italiaans!
5) Als je van tevoren afspreekt om geen champagne te gaan spuiten, en Cal doet dat wel.. toch een beetje apart.
6) Het feit dat jij niet gelijk zag dat het Spies was ipv van Crutchlow laat zien hoe weinig verstand je er van hebt.

Forza Max.
Citeer
-1 #4 Guest 26-10-2010 20:28
hey randy echt goed opgemerkt!
ik moest ff terug klikken om het te zien, scherp oog :)

Oh en laten we dan helemaal geen champange meer spuiten!!! want er waren wel meer coureurs gestorven dit jaar, gewoon puur uit respect dan. en niet voor 1 man.(r.i.p) voor al de ongelukkige coureurs!
P.S was het niet omdat bitchati een verkoudheid had?. beter een zakdoekje dan pakken. en niet met je een K1 gevecht houden!
Maar hij(bitchati) had wel meer van dit soort dingen in het verleden helaas.
Citeer
0 #3 Guest 26-10-2010 16:41
Er zou geen champagne worden gespoten ivm het overlijden van voormalig WSBK raceleider Alberto Fantini. Crutchlow heeft geen korte termijn geheugen of heeft er gewoon maling aan.
Citeer
+2 #2 Guest 26-10-2010 11:32
:lol: :lol: He lekker oliepeil max biaggi en ben SPIES op de foto cal reed met nr 35 peoples.......p eace randy
Citeer
-6 #1 Guest 26-10-2010 10:15
wat een zielige vertoning van BITCHati.
vandaar dat BITCHati ook mmar 10 fans heeft!
dat aprilia hem nog heeft gecontrateerd voor 2 jaar, camier en haga in het fabrieks team had veel beter gestaan, dan die sukkel van een italiaan!
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop