Lekken doe je zo: 2013 Triumph Street Triple

Stel, je bent een nieuw model in elkaar aan het prutsen. Ga je eerst eens naar je Customer Panel om te kijken wat ze ervan vinden. Maar dan, hoe weet je nou of het wat is voor de grote massa? En, hoe scoor je terloops nog even een lekkere bult publiciteit? Simpel, je laat je model als scoop opduiken! Triumph is daar al jaren koning in, elk jaar weer een aantal haarscherpe plaatjes, die niet met een iPhone maar met een dikke 300 millimeter profi-lens door een "toevallige passant" zijn gemaakt. Nu is het weer eens zover. Jawel, de 2013 Triumph Street Triple van onze Engelse vrienden wordt zomaar gescoopt. Spaans fotomodel testrijder Alvaro Molina (gokje) staat tijdens een ultrageheime test klunzig te keren op een kruising en daar staan niet één maar liefst twee fotografen! Niet allleen de fotograaf van Infomotori, maar ook nog een tweede man met professionele camera. De ultrageheime testrijder heeft zo te zien beide fotografen eerst een hand gegeven, hij heeft zijn handschoen nog uit.Wat er nieuw is dan? Nou, de Arrow uitlaat, swingarm en het kontje. Pfoei....
2012-Triumph_Street_triple
Lekken doe je zo: 2013 Triumph Street Triple

Reacties   

0 #4 F. Ontanel 13-12-2011 15:40
@Roberto: enig idee wie dan wel?
Citeer
-2 #3 Ted 11-12-2011 15:38
waarom krijg ik nu zó'n dejavu gevoel?

Ohjah, had een dag voor deze post dit al gepost :
"ook echte toevallige spots, lijkt er bijna op dat de berijder er echt eens lekker voor gaat staan, zo lekker dwars op de weg in ogenschijnlijk middle of knowhere.

And whats up met maar 1 handschoen aan ?
"

bij deze link : http://www.motorfreaks.nl/nieuws/motor-nieuws/triumph-street-triple-2013-gespot.html#jc_allComments

:-*

--Reactie: natuurlijk Ted, we lezen al je werk. Jij bent onze grootste inspirator, gids en leider. Zonder jou zou deze site niet eens bestaan. Gauw, reageer nog eens ergens, dan hebben we iets te doen!
Citeer
0 #2 D@vy 11-12-2011 15:36
Zo'n 'professionele' camera heb ik ook... Dus zo professioneel is dat niet whaha! :P
Citeer
+1 #1 Roberto 09-12-2011 19:56
gokje idd! Kan je het je vertellen dat is molina niet! Hij heeft geen bril en rijd niet met carabaldi maar met al jaren(guiseppe)
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop