Dit is de 2015 Kawasaki Ninja H2. Alweer.

Manmanman, wat worden we flauw van die teasers. Ducati begon dit jaar al maanden geleden met de Scrambler te teasen, dat is best lang voor de Intermot waar het ding onthuld schijnt te worden. Te lang misschien, want de interesse lijkt wat ingekakt. Nee, dan Kawasaki, die stuurt nu gewoon elke dag weer een videootje met voor géén informatie de wereld in. De ene keer een flintertje turbocompressordingesgeluid, de volgende keer gewauwel over het logo, daarna nog eens gedoe over een lansgvliegende motor waarvan niks te zien is. Het zorgt ervoor dat we al doodmoe zijn, nog maar voordat die hele Intermot begonnen is. Laat staan de EICMA in Milaan, dat duurt nòg veel langer. Nou, omdat we allemaal knalhard aan het halsbandje en de geldbuidel van de fabrikanten lopen, hier nog eens een keihard geennieuwsfeit. Dit zijn de contouren van de #NinjaH2. Stuur de cheque maar Kawa!

Kawasaki-NinjaH2-turbo

Dit is de 2015 Kawasaki Ninja H2. Alweer.

Reacties   

0 #5 Jawa_lover 23-09-2014 07:44
Als ze er gelijk eentje introduceren zonder al dat kuipwerk dan zou het wel eens mijn eerste kawa ooit kunnen worden.
Ook niet terugtunen voor een vriendelijker motor karakter nee opvoeren voor nog beestachtigere prestaties.
Citeer
+1 #4 suzuki 18-09-2014 11:52
Kawa is momenteel en meester in het bouwen van mooie gave inspirerende machines. en de nieuwe H2 is alweer een voorbeeld daarvan. je kan natuurlijk ook altijd een duc kopen die zijn altijd verschrikkelijk goed in de cilinder inhoud vergroten en dan keihard "CHECKMATE" roepen om daarna niets te presteren
Citeer
0 #3 Kody 18-09-2014 11:34
watch the video ... https://www.youtube.com/watch?v=ukMOnbeeUL0
Citeer
+1 #2 M Ron 17-09-2014 16:27
Uitlaten die vervolgens binnen 'n maand vervangen worden...What's the problem
Citeer
-3 #1 evert 17-09-2014 13:26
Kawa is meester in het verknallen van een mooie motor door een lelijke uitlaat. Dit doen ze al jaren heel gedreven en consequent. Ben benieuwd dit keer wat voor kruisraket er naast komt te hangen. Tis nu nog een dun streepje, maar het zal ongetwijfeld uitgroeien tot een duikboot van de buitencategorie ..
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop