Politics59 kollum: Appendix E

"De World Superbikes eren ons jaarlijks met een bezoekje aan de Drentse hei. Afgelopen weekend was het weer zover en om het programma te vullen drukte organisator InFront er een aantal klassen bij. Naast de Stock 1000, Stock 600, European Junior Cup en de Moriwaki Cup mochten de Dutch Superbikes als Appendix E de nachtshift op zich nemen. Maar niet zeuren, we mogen rijden. Even wat lampen bij de Gamma kopen, op de kuip plakken en GAAN.... [lees meer]

Peter_Politiek_Assen_WSBK-2011_1

Een dag voor vertrek naar Assen heb ik het besluit genomen te breken met Suzuki huis regelaar Marc H., daarmee dus ook met Suzuki. Een verschil in visie en organisatie bleek niet op te lossen. Uiteindelijk levert dat veeeeeuuul gezeur op en weinig poen/iets waar je wat aan hebt. Dus het was klaar. Maar dat terzijde, we zijn in Assen dus is het knallen. De eerste training was wederom waardeloos door falende electronica. We gooiden daarom de hele Bazzaz Traction Control unit er maar af. Surprise, surprise in de steenkoude tweede kwalificatie op zondagmorgen liep de Soes als een zonnetje. Veel beter werd mn startpositie met al die PeeKaas er echter niet op. Een 14e startplek is de slechtse in 3 jaar. Lekker bezig!

 

We moest tot 18 uur wachten voor onze race, dus ik dacht laten we wat actie in de tent brengen. Die brommers op de baan hebben we nu wel een keer gezien dus dan maar wat vleesch op de pan. Na de zeer succesvolle en prettige ontmoeting met 10 FHM Buurmeisjes op de Nieuwmarkt in Amsterdam besloten we voor de World Superbikes de leukste, Katinka, uit te nodigen voor wat promo werk. Katinka staat al tijden in de top 10 van de Buurmeisjes competitie en staat donderdag in de grote finale. Om haar in die top 10 te houden moeten jullie natuurlijk wel even BM Kat naar 2211 sms'en! Samen met mijn vaste umbrella girl, Ingrid, brachten we 600 blikken Rockstar Energy Drink aan de man en deelde Katinka flyers uit. Komt goed met die meid!

En terug naar de race. Die startte uitstekend, van de 14e naar de 6e plek in 2 bochten. Tja, who needs qualifying? Maar ipv dat mijn rondetijden steeds sneller werden, bleven ze gelijk en kon ik niet verder naar voren komen. Een chatterende voorkant deed mijn slechte vertrouwen in de voorkant (u heeft de crashfoto's van de laatste race vast wel gezien) niet veel goeds. Na een leuk 'gevecht', met MRTT genootje Bas Winkel, kwam ik als 7e over de streep. Ik heb Mr. Dunlop inmiddels gesproken en hij heeft nog wat 'oude' type voorbanden voor me liggen. Lekker! Maar niet verder vertellen, want de voorraad is beperkt ;-)"

Peace!

Peter "Politics" Politiek

Politics59 kollum: Appendix E

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop