Women on Wheels: Kletspraat uit Tijdschrift

Geen grappen over de locatie, de "Dyke" van Volendam, maar daar was vanmiddag de presentatie van het nieuwe "blad" Women on Wheels, oftewel WOW!. Is nu eerst nog een bijlage van de Story 100%NL Magazine maar moet straks een echt blad worden. Na Gays on Rubber, Morrocans on Mopeds en Dykes on Bikes moet dit de redding zijn voor de "liefde voor vrouwen op wielen", want je moet "stoer en vrouwelijk" zijn en al die motorbladen zijn er alleen voor mannen. In het inlegblaadje komen we dan wel 4 (!) hele pagina's tegen over motorrijden. Twee grote foto's en twee interviewpagina's met motorvrouwen. Met als eerste de altijd weer opdravende hallodaarbenikweer Chimene van Oosterhout. Hoe verzin je het, wat een creatief idee, we hebben een vrouw op een motor nodig, dus dan bellen we Chimene maar weer. Hallo, die stond zelfs al op de cover van de Moto73 Vrouwenspecial in 1985, en dat was het slechtst verkochte nummer ooit! De andere twee pagina's zijn voor MILF Tanja Jess, die motorrijles nam. Toples, volgens het verhaal. Zoals ze zelf heel eerlijk meldde heeft ze sinds die tijd niet meer gereden en verwacht ze ook niet dat dit nog gaat gebeuren. Maar het was wel ON-ZET-TEND leuk! Goh, wat een verrijking van het toch al zo opwindende motorbladenland, hier gaan al die motorvrouwen vast supergezelligblij van worden. Gelukkig staat er nog wel in het boekje hoe Nick (van Simon) fit blijft en een diepteinterview met topzanger Frans Duijts. Of een bij de locatie passende tearjerker over 10 Jaar Na De Brand. Lekker even op de bank een momentje voor jezelf, na zo'n drukke dag in de huishouding.

WoW_Magazine-100pNL
Vlnr: Simone Bokma, Simone Bokma en Tanja Jess.
Women on Wheels: Kletspraat uit Tijdschrift

Reacties   

0 #6 Guest 02-12-2010 22:24
Wat een onzin. Een echte motorvrouw leest dit soort flutbladen niet. Wat wil ze hier mee bereiken? Nog meer vooroordelen?
Citeer
+1 #5 Guest 02-12-2010 10:50
Prachtig zo'n aanval op een redelijk conservatief mannenbolwerk binnen het journaille ! Ik voorspel een flinke oplage over een aantal jaar......en dalende abonnementen bij de gevestigde bladen.Succes Simone !
Citeer
0 #4 Guest 01-12-2010 19:49
Ik vind het jammer... Heel erg jammer...
Citeer
0 #3 Guest 29-11-2010 21:59
Met reclames over BH vulling,inlegkr uisje die rijwindbestendi g zijn, hormoon preparaten tegen overgangs verschijnselen, opvlieger bestendige helmen ..... ja ik zie het helemaal zitten met dat blad
Citeer
+1 #2 Guest 29-11-2010 21:35
Zoveelste probeersel. Ik doe juist aan motorrijden omdat we dan allemaal hetzelfde zijn, maakt dan niks uit of je man of vrouw bent.
Citeer
+1 #1 Guest 29-11-2010 18:56
Vrouwen op de motor? prima!!
Als het maar met de tieten bloot is :lol:
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop