Psssst... Honda's wilde plannen!

Madwoody is altijd op zijn laptop bezig. Pas slaakte hij een gilletje van genot plezier. Highsider zette met rode kaken en een blik vol schaamte de radio wat harder. Maar gelukkig was het niet wat jullie nu denken. Madwoody zag dit bericht waar hij opgewonden van raakte,

'Honda is developing a new super sports motorcycle which will feature  technologies derived from Honda’s MotoGP machines. This bike will seek to  deliver the same passion and excitement that the RC30 super sports bike created  when first introduced in 1987.

We kunnen de Fireblade fans geruststellen.... hij wordt niet vervangen. Het is een compleet nieuw model bovenaan de sportkant van de Hondareeserslijn. We denken niet dat Honda dat gaat doen om enorme aantallen (3 stuks) te gaan verkopen in de armoe-lijdende sportfietsenverkoop. Het zal meer van doen hebben met de veranderingen in de CRT klasse die eraan komen. Madwoody zag dus dit plaatje, maar dan met knippers, lampjes, spiegels  en natuurlijk duo steuntjes ... vandaar dat gilletje.

 

Psssst... Honda's wilde plannen!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop