Vakantiekiekje #8 'De dikke tieten'

Op onze oproep voor jullie vakantiekiekjes en/of filmpjes kregen we reactie van GTRoger. Na 51 weken voorbereiding zijn GTRoger en zijn VFRiend Wouter medio augustus vertrokken richting de Alpen en de dikke tieten van Italië. Ze hebben hun motoren bepakt met o.a. een tentje, een opvouwbare barbecue, een goed en een slecht luchtbedje en oordoppen die niet enkel op de motor hun nut bewezen! Lees verder voor hun ervaringen en foto's.
DSC03111
Heb jij net als GTRoger ook een bijzondere vakantie foto en/of filmpje, mail dan naar
De eerste 600 km zijn we (met blik op oneindig) oehoehoehoerend hard over de Duitse snelwegen tot we enige welvingen in het landschap konden waarnemen. Na enkele biertjes, bbq'tjes en snurkende reisgezellen waren we bij de dikke tieten !! Wat een heerlijke wegen liggen daar, een uitdaging voor mens en machine om zo snel mogelijk boven te komen. En dan weer naar beneden...waar we eenmaal een wielrenner ons voorbij schoot! Hij kende de weg en liet zich werkelijk in elke bocht naar beneden vallen. Voor ons top natuurlijk want dan kun je er nóg harder achter aan. Na enkele kilometers hebben we hem toch in gehaald en zijn we daarna snel ergens gestopt om, als echte fans, voor hem te gaan staan applaudisseren. Wielrenner kon het wel waarderen.

Enkele feiten
-3.500 kilometer gereden in 7 dagen.
-Op de nieuwe BT023 GT banden (voldoen super)
-6 campings gehad met prijzen van € 13 tot € 30 voor 2 personen + motoren + tent
-1 flinke bui
-1 gekrenkt ego door omvallen van de fiets
-circa 10 kiloknallersvlees
-2 zakken houtskool
-2 héérlijk lege hoofden.
-Enorm veel foto's en film materiaal.En nou weer 51 weken wachten helaas maar wél al de voorbereiding starten natuurlijk!!!
Vakantiekiekje #8 'De dikke tieten'

Reacties   

0 #1 Guest 23-10-2010 19:48
geniaal die wuppie :lol: :D
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop