STORM in een glas water?

In Eindhoven is het vandaag feest. Het heeft niks te maken met de gloeilamp die dit jaar 37 jaar bestaat zonder meteen door te branden. In Eindhoven vertrekt STORM van de TU/ Eindhoven voor een reis rond de wereld in 80 dagen. Dat doen ze zonder benzine te tanken maar op prik uit de muur. Datzelfde spul als waar de gloeilamp steeds mee doorbrandde. Een paar Peilers denkt nameijk dat dat ook dat dat met STORM zal gebeuren.  De bollebozen zijn in ieder geval twee jaar bezig geweest de motor te bouwen. Om 13.00 uur wordt het startschot gegeven, dat moet wel, anders hoort niemand dat hij weggaat en dat zou best jammer zijn als je er helmaal voor naar Eindhoven bent gekomen. Als je de reis wilt volgen klik je hier

STORM in een glas water?

Reacties   

+3 #4 XT :P 17-08-2016 09:29
#Snoepie

Lijkt me leuk om met zo'n (...) project mee te gaan. En dat hebben er blijkbaar meer gedacht.
Misschien is dit alles wel een grote dekmantel om met een stel eens lekker de hort op te gaan, plus het staat erg goed op je CV!
Citeer
0 #3 Snoopy 15-08-2016 17:15
Met een team van 23+ personen afreizen om te bewijzen dat elektrisch rijden werkt lijkt me niet overtuigend.

"Twee mensen uit ons team hebben de landen van tevoren verkend. Er zijn afspraken gemaakt waar we de motoren mogen opladen, waar we kunnen slapen en we hebben ontzettend (!) veel reservemateriaa l mee. Tijdens de tocht zullen uiteindelijk vier van de 23 studenten rijden, de rest gaat mee voor het organiseren van evenementen, het repareren van de motoren en het bereiden van eten."

Deze hele opzet straalt eigenlijk uit dat elektrisch rijden erg duur, onpraktisch en technisch onbetrouwbaar is. Waarom niet twee Zero's gekocht en volgepakt en met 2 man op pad en kijken waar het schip strand ??
Citeer
0 #2 SoloMotard 14-08-2016 22:59
Het ding heeft een ketting...
Citeer
0 #1 CBF 14-08-2016 20:33
Wat een vet avontuur. Ga het zeker volgen. De lange reizen met elektro auto's eindigen tot nu toe in drama's. Dit zou echt een gigantische doorbraak zijn...als het lukt. Nu gooi ik no maar even wat uitgeperste Dino in de tank en pruttel nog een rondje door de polder. In gedachten rijd ik mee...
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop