Blijf Vakantiepark Witterzomer boycotten!

Enige tijd geleden werd er in Assen een convenant getekend tussen alle betrokken partijen rondom het TT-Circuit. Van boomknuffelaars tot Vrienden van het TT-Circuit, van zeurgroepjes tot bedrijven. Ze spraken met 12 partijen samen af de komende 10 jaar niet meer tegen elkaar te procederen en positief te kijken naar andere manier om het geluid te verminderen, bijvoorbeeld met geluidsschermen of een echte Heuvel (naamidee: De Bult?). Deed iedereen mee? Nee, Defensie tekende niet en de beruchte KlaagCamping Witterzomer natuurlijk ook niet. We vroegen ons al af hoe eigenaar Zingstra na meer dan 10 jaar dwarsliggen, mekkeren, klagen en procederen nog een andere dagvulling zou kunnen vinden. En hoe zijn advocaat  zonder het maandelijkse procesrondje zijn begroting sluytend kan houden. Eerst moest er weer even nòg meer geluid in de zomer worden ingeleverd, later beginnen met racen, dan zou er pas getekend worden. Alsof de huidige geluidsterreur al niet erg genoeg is! Want stel je voor dat ze op dat rotcircuit zomaar rondjes gaan rijden als de zon schijnt, dat kan toch de bedoeling niet zijn?
Wat ons nog het meeste steekt is dat hetzelfde park wel elk jaar rondom de TT en het WK Superbikes zijn zakken vult door zoveel mogelijk motorrijders en teams binnen te krijgen. Daarvoor worden motorsporters speciaal op de site van Vakantiepark Witterzomer aangesproken met "motorrijders en snelheidsduivels opgelet". Met op de site verder nog een activiteitenagenda van het circuit en een ronkende tekst: "Op het beroemde TT-circuit in Assen vinden de meest spectaculaire motor- en autoraces plaats zoals de Dutch TT, WK SUPERBIKE (...) Velen willen na een druk dagje op het circuit met brullende motoren bijkomen op een mooie camping". Onvervalst je proceskosten terugverdienen aan het zelfde circuit wat je al jaren kapot probeert te maken. Je zakken vullen bij de motorrijders die je al jaren van het circuit af probeert te houden. Wij denken dan ook dat je als èchte motorrijder niet bij Witterzomer komt. Ga naar een camping, bungalowpark of hotel dat wèl deugt, er zijn er zat.

Witterzomer_NEE

Op het beroemde TT-circuit in Assen (hemelsbreed 2,5 km. van WITTERZOMER) vinden de meest spectaculaire motor- en autoraces plaats zoals de Dutch TT, WK SUPERBIKE. Motorrijders en publiek voor de autoraces uit heel Europa maken daar ieder jaar weer een uitstapje van, compleet met overnachting. Velen willen na een druk dagje op het circuit met brullende motoren bijkomen op een mooie camping.
Blijf Vakantiepark Witterzomer boycotten!

Reacties   

-2 #14 tinus 04-07-2012 13:46
Moet niet gekker worden zetten ze ook nog een pagina grote advertentie in het programma boekje van de TT.
Wie spoort er dan niet .......... :sad: :-* :cry: :o :cry: :cry: :cry: :cry:
Citeer
+1 #13 max 27-06-2012 17:50
Gebruik maken van socialmedia doet tegenwoordig zeer veel. just saying :-*

"boycot Witterzomer" Facebook/Twitte r/Hyves

Mensen deze pagina's laten delen/reTweeten /respecten, dan gaat het hard :) mooi in zowel Nederlands als engels (mogelijk zelfs Duits) opzetten, dan bereik je een leuke hoeveelheid mensen.
Citeer
-3 #12 Jan Lul 27-06-2012 17:36
Algemeen bekend hier in het hoge noorden hoe deze man hier mee on gaat. Ooit wilde iemand van onze club hier een treffen organiseren (ruim buiten de TT evenementen) ten met "rook" dat het hier om motorrijders ging werden direc t de prijzen verhoogd. Waar wij nooit iets over horen is bv de illegale bouw op het terrein zelf van verschillende vakantie woningen. Dit wordt allemaal weer met leuke ruil constructies (minder zeiken) gladgestreken.
Citeer
+3 #11 Guest 19-05-2011 15:55
Nou heb ik een paar jaar geleden voor de TT ook op deze verschikkelijke camping geweest :-x , vriendin had daar een stacaravan. Sorry. :oops: Na de poort gepasseerd te zijn bij een picknicktafel met wat motorvrienden van heinde en ver een biertje gedronken en wat traytjes later was het toch wel tijd voor een burn-out :lol: .
Mocht niet zeiden ze :eek: .
Toch ook nog maar een donut neergelegd, zat toch teveel rubber om de band 8) .
Mocht gelijk naar huis.
Mag ook niks daar.
Citeer
+16 #10 Guest 23-02-2011 23:50
H. Zingstra zei:
bla bla schijnheilig verhaal


Hele jaar zeiken/zeuren/j anken over het circuit maar als er geld valt te verdienen dan lekker met je handje omhoog staan.

Dikke roggel in dat handje...
Citeer
+9 #9 Guest 23-02-2011 16:23
@HielkeZingstra , doe maar stoer. Ondertussen ben je een gemene hypocriet die nu nog even probeert nog minder te laten rijden op het circuit. Ze moeten op zondag al om 11 uur beginnen, moet het dan straks om 3 uur in de middag. Ga met je prutcamping gewoon naar Oost Groningen en ga daar klagen over de stilte. (piep)!
Citeer
-52 #8 Guest 22-02-2011 23:59
:lol: Geachte motorrijders,
Heel veel lezers reageren positief naar Witterzomer op de ontwikkelingen binnen het Circuit welke vanuit Regeringswege meer geluidsruimte krijgt samen met het Circuit in Zandvoort. Het Circuit en Witterzomer zetten samen schouder aan schouder Assen en Drenthe op de kaart. Hier helpt ook duidelijk oliepeil aan mee en brengt buiten een enkele negatieve reactie veel nieuwe mensen naar onze omgeving. Bedankt voor deze reclame. Verder zitten het Circuit en Vakantiepark Witterzomer gewoon om tafel om te overleggen hoe we binnen dit gebied met elkaar omgaan.
Zoals jullie weten kan het Circuit 250 dagen per jaar gebruikt worden en hier zijn goede afspraken over te maken.
Witterzomer is één van de grootste Vakantieparken binnen Nederland en 365 dagen geopend. Ben je nieuwsgierig kom dan eens langs, jullie zijn welkom.
Citeer
-4 #7 Guest 22-02-2011 23:30
lijkt me niet zo moeilijk, wie doet er mee met een burn-out op die gezapige camping.
zal ze leren, niet alleen de lusten ... ook de lasten !!
Citeer
+2 #6 Guest 22-02-2011 23:27
wat dachten we van een actie van 100 bikers effe een burn-out op de schitterende camping. Zal ze leren... niet alleen de lusten/ ook de lasten :P
Citeer
+5 #5 Guest 22-02-2011 22:30
Hoe zorgen 'we' ervoor dat onze Duitse, Belgische, Franse, Engelse, etc. motorvrienden ook op de hoogte worden gesteld van de praktijken van Witterzomer? Wij Hollanders en Belgen zijn inmiddels al aardig op de hoogte en zullen Witterzomer boycotten, maar de onwetenden zijn allang blij met een slaapplaats. Heeft iemand een idee? Meertalige flyers verspreiden in de TT-week en Superbike-dagen ? Zijn er meer motorsites die mee (willen) doen aan de anti-Witterzomer-actie?
Zegt-het-voort, zegt-het-voort! !
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop