Een zwarte dag in de geschiedenis van Oliepeil

Er zijn van die dagen die je graag achter je zou willen laten, vandaag is het er zo een. Alle peilers zijn in mineur. Reden hiervan is dat collega peiler Pogostick vandaag zijn nieuwe liefde waarschijnlijk nooit meer terug zal zien. Deze liefde is een x aantal weken ontstaan bij een niet nader te noemen motorzaak in Zwolle. Het was liefde op het eerste gezicht. Na het betalen van het astronomische bedrag van €150,- was zij voor hem. Een plaatje van een Kawasaki ZL 600 die meer levenservaring heeft dan Pogostick zelf. Helaas bleek het een gewild object te zijn en is er een ander mee aan de haal gegaan. Nee, niet vrijwillig maar gewoon pure diefstal. Pogostick is helemaal van de kaart, hij snapt het niet meer (wij ook niet!) en is vreselijk boos op de persoon die met 'zijn schatje' aan de haal is gegaan. Vandaag bij de extra ingelaste redactievergadering heeft een ieder zijn best gedaan om hem te troosten, maar tevergeefs. We denken dat het gewoon even tijd kost voor Pogostick om dit een plaatsje te geven. Om hem een hart onder de riem te steken nog even de laatste opname van Pogostick en zijn allerliefste...... ZL 600.

 

Pogostick, sterkte jongen......

Zou iemand dit gedrocht deze motor met het kenteken MH-26-JB zien, zou je dan zo vriendelijk willen zijn dit aan de politie te vertellen?

 

UPDATE:

Het was vandaag de dag dat de uiterst bedroefde Pogostick de hele dag met zijn ziel onder zijn arm liep. Totdat...... Hij het briljante idee kreeg om een Nederlandse veilingsite te bekijken. Wat hij daar zag liet zijn hart overslaan. Zijn schatje bij een ander in de schuur en nog te koop ook. Gelukkig bleek dit maar 3 kilometer lopen te zijn en daar stond ze dan. Licht gehavend maar ze had nog steeds de schoonheid waar hij ooit voor viel. Nadat Pogostick tegen de koper heeft verteld dat hij nog even over de koop na moest denken heeft onze slimmerik de politie erbij gehaald. Héél slim! Madwoody had al het idee om de dader te 4-en delen, 5Valve wou de dief op het marktplein zetten in een kooi en Highsider wou de topcrimineel met watervaste roze nagellak voorzien. Gelukkig was Pogostick dus de minst domme meest wijze van het stel en zo zijn hij en zijn grote liefde weer samen.........Ik pink even een traantje weg......

We zullen de randdebiel persoon die de motor heeft gejat een aantal oliepeilstickers sturen met een linkje naar dit stuk. Ja, wij zijn blij dat deze persoon een IQ heeft dat ongeveer gelijk is aan zijn schoenmaat! Wat een boefje schavuit dondersteen EIKEL!

Een zwarte dag in de geschiedenis van Oliepeil

Reacties   

0 #6 Guest 08-08-2011 13:41
jammer dat de motor al minstens een week in de berm lag voor oud vuil.
als deze dan mee word genomen, in het kader van nederland schoon.
word er ineens zielig gedaan dat hij is gestolen 't weekend, terwijl hij er al 3weken lag.
hij zielig kun je zijn. elke dag even kijken ligt me motor nog te rotten, zo ja niks aan de hand en is hij weg zielig de politie bellen...
hoe bedoel je verzekering fraude.
Citeer
-1 #5 Guest 04-08-2011 21:09
De motor zag er nog verdacht schoon uit voor een motor die een week in een sloot lag. Ik weet dus niet waar je dat vandaan haalt?

Plus, als iets ergens onbeheerd staat geeft dat dus het recht om het mee te nemen? Gewoon afblijven van wat niet van jou is.
Citeer
+1 #4 Guest 03-08-2011 21:23
Dat is ook de reden dat ik eerlijk ben gebleven. Ik mis er de braines voor, maar gelukkig weet ik het....
(Mijn IQ is m'n schoenmaat + 1)

PogoSticK, gefeliciteerd met de hereniging!
Citeer
-1 #3 Guest 03-08-2011 20:14
misschien vergeet pogostick te vertellen

dat deze motor minimaal een week onbeheerd in een sloot lag

(zoals de politie ook bevestigde)

voordat de topcrimmineel hem meenam uit deze sloot....

misschien heeft pogostick hem zelf wel gedumpt op de hoop dat iemand hem meenam !!
Citeer
0 #2 Guest 02-08-2011 18:27
Hij is alweer gevonden, politie praat nu met de topcrimineel die hem besloot 1 dag later al op marktplaats te zetten, 3 kilometer van de 'vindplaats'.
Citeer
0 #1 Guest 02-08-2011 13:19
Eerst zelf even aangifte doen lijkt me logischer. :o
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop