Motorvrouw van ieder Jaar

Ieder jaar organiseert de Motorbeurs Utrecht de Motorvrouw van het jaar verkiezing. Ieder jaar denken de dames dat het echt over méér gaat dan publiciteit voor de Motorbeurs alleen. Ieder jaar krijgen we mails waarin een paar vrouwen zichzelf aanbieden proberen zichzelf te pluggen. Ieder jaar roepen ze dat ze ècht motorrijden. Ieder jaar is dat ook de enige kwalificatie. Ieder jaar vinden wij dat ontzettend knap en onderscheidend. Ieder jaar wordt er een uitje naar Spanje georganiseerd waar blijkt dat de dames niet kunnen circuitrijden. Ieder jaar denken de dames dat er echt een eerlijke stemronde is en dat er echte criteria zijn. Ieder jaar lijkt de FIFA nog een transparante organisatie qua verkiezing. Ieder jaar is er ruzie tussen de dames onderling. Ieder jaar willen alle kerels alleen maar "broek uit!" roepen. Ieder jaar weet Ziemijnou Bokma weer alle aandacht naar zich toe te trekken. Ieder jaar wordt de winnares net zo snel vergeten als de gemiddelde winnaar van Idols/X-factor/TheVoice/Etc. (controlevraag: wie was het dit jaar? En vorig jaar?) Ieder jaar is er weer een deal met de Telegraaf om de Motorbeurs te promoten. Ieder jaar zijn daarbij de woorden "brullend" en "stoer" verplicht in de titel.

Motorvrouw-van-het-Jaar-2013

Motorvrouw van ieder Jaar

Reacties   

0 #12 brrrrrr 14-02-2013 08:42
Marleen zei:
Nee hoor, niets geen frustratie. Gewoon mijn eigen versie van het verhaal. Wel een makkelijke reactie over Vivian, mooi inkoppertje...chapeau! Ik kan niet wachten op de verkiezing motorman van het jaar ;-)


Geen frustratie? Lees je berichten even terug en herken het... Tja die opmerking over V is dan wel makkelijk, maar zo waar als een koe aangezien we dr kennen en jij daagt ons notabene uit. Pick your battle and know your enemy.
Citeer
-1 #11 Peter Betweter 13-02-2013 21:44
Marleen zei:
Ik hoop dat u ooit aan het idee kan wennen dat er ook vrouwen zijn die motorrijden of u het nou leuk vindt of niet.


O, gaat het daarom met die prutverkiezing?
Citeer
-1 #10 Marleen 13-02-2013 21:07
Nee hoor, niets geen frustratie. Gewoon mijn eigen versie van het verhaal. Wel een makkelijke reactie over Vivian, mooi inkoppertje...c hapeau! Ik kan niet wachten op de verkiezing motorman van het jaar ;-)
Citeer
-1 #9 brrrrrr 13-02-2013 19:10
Marleen zei:
misschien moet u eens een stukje met Vivian over het circuit gaan rijden. Ga ik mee om daar verslag van te doen.


hahaha.. die kennen we toevallig. Moet ze eerst gas geven om de boel bij te houden..
Citeer
+1 #8 tieske 13-02-2013 18:18
Ik denk in dit geval meer aan "Brullende vrouwen"
Citeer
-1 #7 Maerckus 13-02-2013 16:40
Proef ik enige frustratie bij de dames? Ik kan het mis hebben maar zo lijkt het een beetje.
Citeer
0 #6 Maryati 13-02-2013 15:37
Ruzie onderling?
Dit jaar hebben de 5 dames (waaronder ikzelf) toch echt een weekendje weg gepland met zijn allen met de motoren, eind augustus, naar de herberg in de Ardennen van deelneemster Marleen (hieronder)
Op de rest van dit bericht heeft Marleen al geantwoord
Citeer
+2 #5 Marleen 13-02-2013 14:15
En nu ik het toch over cricuitrijden heb; misschien moet u eens een stukje met Vivian over het circuit gaan rijden. Ga ik mee om daar verslag van te doen.
"Ieder jaar is er ruzie tussen de dames onderling". Jammer voor u, maar dat is dit jaar niet het geval. Mis gegokt.
De "broek uit" schreeuwende mannen zitten waarschijnlijk zelf op de bank met een vrouw waarvan ze liever hebben dat ze haar broek aan houdt. Hierbij is de wens de vader van de gedachte. Dus nee, onze broek blijft aan voor jullie, in Amsterdam, op de wallen, hebben ze voor dit probleem prima alternatieven.
Ik hoop dat u ooit aan het idee kan wennen dat er ook vrouwen zijn die motorrijden of u het nou leuk vindt of niet.
Enne....u heeft nog 1 dag om te stemmen.

Marleen
Citeer
+5 #4 Marleen 13-02-2013 13:59
Beste meneer HighSider (ik neem tenminste aan dat u een meneer bent),

Het is weer een enig stukje over de Motorvrouw van het jaar verkiezing wat u heeft geschreven.
Als één van de 5 genomineerden wil ik toch even reageren.
Denkt u dat wij niet weten dat deze verkiezing ter promotie van de beurs is?? Als je je opgeeft voor een verkiezing als deze kan je dat verwachten. Gevolg is dat de media hierop inspringt en ook dat weet je van tevoren.
Het leuke aan het verhaal is dat je gratis en voor niets een paar heerlijke dagen op het zonnige circuit van Cartagena rond mag rijden en of je dat nou wel of niet kan, wat maakt dat uit???? Alsof goed circuitrijden een vereiste is om plezier te hebben in motorrijden in het algemeen en een paar rondjes op de Panigale vond ik geen straf.

.....lees verder in de volgende reactie...
Citeer
0 #3 Rete-pprt 12-02-2013 18:04
lees: "trillende" motoren! :-*
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop