TT-spandoeken-acTTie, dikke prijs winnen!

Het duurt nog heel even maar dan is het weer tijd voor de TT van Assen. Tijd voor een Spandoek-acTTie. Is heel simpel, je gaat naar de TT, neemt een opvallend bord of spandoek mee met een zelfverzonnen opschrift en ergens ook de vermelding "Oliepeil.nl" en zorgt dat dit wordt vastgelegd. Liefst op TV (BBC DSF RTL, maar je hebt het niet van ons!) maar een foto of filmpje op Youtube is ook prima. Voor het beste spandoek geven we een dikke prijs weg, namelijk:

EEN
SET DUNLOP SPORTSMART BANDEN NAAR KEUZE
. De Sportmax is een héle kwieke band voor het betere knalwerk, doet het lekker op straat maar ook op het circuit. Zit momenteel onder de SuperDuke waarmee Highsider rondrijdt en die is er blij mee.

Wat is straks "de beste"? Nou, bijvoorbeeld de leukste tekst, of het spandoek dat is opgehangen op de opvallendste plaats of het langst op TV was te zien. Je inzendingen kunnen straks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., leuke voorbereiding of plannen kan je daar trouwens ook kwijt. En voor de profs, het Oliepeil.nl-logo is daar ook in hi-res te bestellen.

TT spandoek actie acTTie MotoGP

Dunlop motorbanden banden motor Sportsmart
TT-spandoeken-acTTie, dikke prijs winnen!

Reacties   

0 #2 Guest 14-06-2010 17:43
wil wel vet reclame maken voor jullie maar hoef die stukken rubber niet. heb zelf al enorm goeie plakkers (is er geen 2eprijs?)
Citeer
0 #1 Guest 09-06-2010 22:21
Gaaf, TT bij RTL!! Ik ben misschien net thuis als het uitgezonden gaat worden.
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop