Oliepeil Adventskalender: Dag 18

Waar menig kalender gevuld is met chocola, of een enkeling er shots whisky in verstopt  iets dat Piet Zahut en Hoeker bepaald geen straf vinden, laten wij elke dag zien wat de 24 gaafste kado's zijn voor onder kerstboom zodat je je vriendin de deur uit kunt schoppen op pad kunt sturen om ze voor je te scoren. Vandaag: een Nederlands circuit als tolweg.

 CBR 1000RR Circuit

Motorvolk is gek op hard rijden, al zijn er altijd wel Goldwingrijders mensen die daar anders over denken.
Wij zijn dan ook gek op de Nurnburgring, gewoon omdat je er heen kunt rijden, wat geld kunt betalen, lekker een paar rondjes kunt knallen en weer naar huis kunt gaan. Madwoody vroeg zich af waarom we dit niet in Nederland hebben, want de Ring ligt nu eenmaal niet om de hoek. Wij van Oliepeil hebben na een avond bier drinken brainstormen dan ook een gat in de markt gevonden: We doen het zelfde met een circuit in Nederland. Assen, Lelystad of Zandvoort is hier prima voor geschikt, gewoon een paar euro tol betalen per rondje en continu openstellen voor iedereen. Dat wordt gegarandeerd een succes, want als wij zeggen dat het een succes wordt, dan is dat zo! Jullie mening wordt op prijs gesteld in de reacties hieronder.

Oliepeil Adventskalender: Dag 18

Reacties   

0 #2 Don 19-12-2014 10:17
Geweldig idee, het circuit in Lelystad is van de politie ?, de overheid dus ?
Daar betalen we allemaal belasting voor en zou dus gratis opengesteld moeten worden. We gaan toch niet twee keer betalen ?
Citeer
0 #1 Luit 19-12-2014 00:00
Het is dan wel de NürBurgRing, daar in Duitsland.
NurnBurg is een heel andere plaats, met een heel andere aantrekkingskracht.

En zo ver is die 'Ring toch ook weer niet? 400km vanaf Assen, ofwel 3x tanken. En de A31 ligt dan ook nog eens op de route
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop