Coureurs en bijbaantjes

De meeste coureurs klussen naast het motorrijden nog wat bij om de tijd te doden. Zo is Guy Martin vrachtwagenmonteur en Michael van der Mark is vrachtwagenchauffeur in het bedrijf van zijn pa. Oliepeilvriend Kervin klust zo af en toe wat bij als commentator bij Eurosport en Jurgen van den Goorbergh? We waren nieuwsgierig en gooiden de zoekvraag "Jurgen van den Goorbergh" in Google. Hop, en antwoord, Jurgen doet iets met beleggingen*. Tenminste, volgens Google dan. Iets met 'Beleggingsinstellingen met Beperkte Toetreding' om precies te zijn! Logisch natuurlijk. Als ex-MotoGP coureur weet je donders goed dat het je allemaal niet zomaar aan komt waaien en je niet zomaar overal kunt toetreden. Waarschijnlijk wil Jurgen ook jou graag helpen met de juiste beleggingen (Stiching TT Vrienden, en andere motorliefhebbende instanties) maar dan moet je wel eerst kwalificeren met een rondje TT onder 1.45**. Dat zijn pas beperkte toetredingen!

Vd Goorbergh Maps

*De redactie heeft geen contact gehad met dhr. VdG over enig verloop van de zaken die Google meldt. Wij hebben dit gelul item geschreven met informatie uit onze zeer dikke duim betrouwebare bron.
**In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Lees de circuitbijsluiter en ga pas naar de binnenkant van de bocht als je het einde kunt zien. Doe je stunts niet zelf, laat dat maar aan ons over.

Coureurs en bijbaantjes

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop