PvdA wil ander boetestelsel

De Partij van de Autmobilisten Arbeid laat weer eens van zich horen. Ze willen graag het boetebeleid aanpakken. Ze willen de eerste boetes die je krijgt goedkoper maken, maar hoe vaker je een boete krijgt, hoe duurder deze wordt. In plaats van het huidige stelsel waar een boete voor 20 km/h te hard altijd hetzelfde kost, zal de prijs van deze overtreding straks afhangen van hoe vaak je al bent gepakt. Rij je dus af en toe te hard, dan ben je niet gelijk een bak geld kwijt. Maar leer je er niet van en gebruik je de weg als openbaar circuit, dan kun je rekenen op forse verhogingen. Op deze manier worden structurele hardrijders harder aangepakt dan nu en hoopt de PvdA op meer veiligheid op onze Nederlandse wegen.
Wij houden onze mening nog even in het midden en wachten als brave reporters de ontwikkelingen even af. Maar natuurlijk zijn we wel zeer benieuwd naar jullie meningen. Is het een goed plan? Of worden wij benzineverbruikers nog maar eens extra uitgemolken? Reageren mag op onze Facebook en hieronder.

Boete CJIB 2 Oliepeil

PvdA wil ander boetestelsel

Reacties   

0 #2 Gertjan 04-06-2015 13:31
Nou buk maar alvast voorover
Citeer
0 #1 trilsmurf 02-06-2015 13:14
helemaal mee eens net zo als sweden of noorwegen weet ik niet presies af hangkelek van het inkoomen dat soord mensen die lachen om die meer dan 200 euro voor 20 tehard op de snelweg in de bebaudekom okee
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop