HELP! Wie sloeg Tom dood in de TT-Nacht?

Elke jaar zijn we er weer bij met z'n allen. Beetje ouwehoeren, beetje bier drinken; de vrijdagavond voor de Dutch TT vieren we feest in de binnenstad van Assen. Tom de Munter is met een groepje in de binnenstad als er ruzie met een onbekend man ontstaat. Er vallen eerst woorden op de kruising van de Rolderstraat, dan klappen in de Groningerstraat waardoor Tom hard met zijn hoofd op straat terechtkomt. Hij wordt nog wel gereanimeerd, maar is dan al in coma. Op dinsdag 30 juni, de dinsdag na de TT, overlijdt Tom de Munter op 24-jarige leeftijd in het ziekenhuis. De dader is nog steeds niet gevonden.

Wij waren allemaal in de stad. En anders waren onze motorvrienden in de stad. Wij moeten de dader dus kunnen aanwijzen! De politie spreekt van een blanke man van tussen de 20 en 30 jaar oud met een stevig, gespierd bovenlichaam. Hij zou tussen de 1.80 en 1.90m lang zijn en kort (stekeltjes) haar hebben. Hij droeg mogelijk een spijkerbroek en een donker shirt. Sommige getuigen spreken erover dat hij een apart loopje had. Onderstaande foto werd van een beveiligingscamera gehaald, die geeft een kleine indicatie.

Meer informatie vind je hier. Als je iets weet of iets denkt, hoe klein ook, bel de politie, desnoods anoniem op Meld Misdaad Anoniem. Staat nog 10.000 euro beloning op ook. Deel dit bericht op je sociale media en vraag anderen dit ook te doen. Want het kan niet dat volgend jaar de moordenaar van Tom weer op de TT-Nacht rondloopt. Ook al is die dan op zaterdag...

Tom de Munter - Opsporing-Verzocht

HELP! Wie sloeg Tom dood in de TT-Nacht?

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop