Harley getest: haalt nog steeds geen 100 km

De jongens aan het einde van de gang hebben de nieuwste HaaDee getest. Nee, niet de Ultra Elektra Tour Glide Road King Limited Edition©®™ Maar de Harley Livewire. Een elektronische nakedbike met een Harley-logo op de tank. Nadat we onze vrienden en collega's van Cruizem al regelmatig hadden uitgelachen, beginnen ze nu ook bij Testmotor ook met het merk dat bij ons beter bekend staat als "minus sixty miles". Dit was voorheen omdat het rijdende productiefouten zijn en er dus altijd wel iets kapot gaat. Nu hebben ze het principe van de Ottomotor maar overboord gegooid en er een elektromotor ingehangen. Ze dachten hiermee alle problemen op te lossen, maar nu gaat de accu niet langer mee dan 85 kilometer. Dus, bestel een Livewire en wordt automatisch lid van de "Minus sixty miles" club.

Test Harley Davidson Livewire Nederland

Harley getest: haalt nog steeds geen 100 km

Reacties   

+1 #4 FXD 23-09-2015 21:16
Ik heb hem gehoord. Hij mist alleen nog zo'n 'trrrrrrrrrrrrr rrriiiiiinngggg g!!!!!!' bel. Misschiem omdat half Amsterdam dan denkt dat Lijn 13. Geuzenveld - Centraal Station · Centraal Station - Geuzenveld er aan komt?
+2 #3 Spiraldive 21-09-2015 19:13
Dat geld eigenlijk voor alle pure electrische voertuigen.

Zolang het probleem van energievoorzien ing of opslag niet is opgelost blijft het rommelen in de marge.

Misschien dat de nieuwste condensator technieken uitkomst brengen, opladen binnen een minuut, en een hoge constante langdurige energie afgifte, die tot het einde constant blijft.
+3 #2 Steven 21-09-2015 12:11
Gelukkig weet ik dat Hoeker zelf ook op zo'n hok rijdt!
+1 #1 XT :P 21-09-2015 11:34
Die jongens van HD presteren het toch maar weer om een elektrieke bike als een echte Retro karakterfiets neer te zetten.
Nu nog een SoundChip erin gehangen om het echte authentieke HD gerammel en gepuf te genereren!
Het verschil tussen HD's met plofsap of electronensap is dan nauwelijks meer te zien...

You have no rights to post comments

Peilers

peilers

sjop