Politie speelt vals

Als wij een toertochtje hebben vanaf de redactie gaat dat (voor ons doen) altijd vrij normaal. Highsider klimt bij het optrekken gelijk in de ketting, waarop 5Valve dan weer neeschuddend zijn bankstel op wielen de hoek om stuurt. Piet Zahut en Madwoody staan bij de stoplichten standaard vooraan om stoplichtsprintjes te trekken, hierbij wil het nog wel eens voorkomen dat de grens van 70 km/h ietsie wordt overschreden. Ik moet dan altijd maar weer mee zien te komen met dat zooitje ongeregeld, en heb daarom bleerpijpen uitlaten met minder tegendruk op de HaaDee geschroefd zodat ik iets meer vermogen heb.

Gelukkig rijdt onze Huub Raum altijd achteraan en is hij ons wakende oog voor de sterke arm der wet. Plots haalt ie ons dan allemaal in, en slaat hij met de platte hand op zijn helm. Want dat teken staat internationaal bekend als een waarschuwing voor naderende Politie. Als Huub ze niet ziet, hoort hij ze wel aankomen met die stampende cc's onder het plasticwerk van de herkenbare FJR's.
Maar nu wordt het gevaarlijk. De Politie zet namelijk elektromotoren in, en die hoor je dus niet aankomen. Daarnaast hebben ze ook geen Politiestriping. Als dan dhr. Blauwbroek ook nog zijn kanariegele jas uit laat hebben we echt een probleem, tenzij je ze meer dan 100 km (De actieradius van een elektrobike) voor kunt blijven. Daarom passen wij vanaf nu onze slogan aan. Motorrijden omdat het (nog) kan.

Zero Politie

Politie speelt vals

Reacties   

0 #2 FXD 02-10-2015 21:15
Toch is die linker wel leuk. Blond, vrouwelijk...
Citeer
0 #1 Spiraldive 02-10-2015 19:29
Zal wel meevallen. Eer hij je ingehaald heeft is z'n accu leeg!
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop