OPROEP: Boycot McDonalds!!

De doorsnee Oliepeiler heeft een zéér dynamisch lichaam. Uren lang trainen in de sportschool, een uitgebalanceerd dieet en een goede geestelijke gesteldheid is daar de basis van, maar zo af en toe zondigen wij ook wel eens. Vaak op aandringen van 5Valve worden er zo af en toe wat Happy Meals gehaald bij die grote gele 'M' bij ons om de hoek maar daar gaan we mee stoppen! Wij gaan overstappen naar de Burger King als er wat gesnaaid gaat worden. De oorzaak is te zien op de onderstaande afbeelding. Wij kregen een tip van één van onze vaste bezoekers dat je bij de Mac via hun gratis WIFI Oliepeil.nl niet mag bezoeken. U ZEGT??!? Jazeker, het mag niet! Wij zijn geclassificeerd in de categorie "Nudity" en daarom mag de Macbezoeker ons niet bekijken. Zo af en toe laten wij wel eens wat vrouwelijk schoon zien maar om ons nu meteen in die blote tetten categorie te plaatsen gaat wel wat ver. Wij zeggen toch ook niet dat McDonals junkfood levert! Maar goed, wij gaan de volgende keer naar de Burger King. Dit tot groot verdriet van 5Valve, hij gaf de speeltjes uit de Happy Meals altijd weg aan zijn buurkinderen. Jaja.........

boycot mcdonalds

Dank je wel voor de tip JezusChris!!

OPROEP: Boycot McDonalds!!

Reacties   

0 #3 XT :P 03-02-2016 19:20
Het oliepeil in hun producten blijkt te hoog en van zeer slechte kwaliteit! Vandaar waarschijnlijk deze block om "lekken" en vervolgens miljeukleems te voorkomen.
Beetje begrip daarvoor graag.
Citeer
+1 #2 ducatist 01-02-2016 18:24
McDonalds was toch ook voor de vaders in koekblikken met kids. Gas geven en doorrijden
Citeer
+2 #1 Chris 01-02-2016 06:07
Aan de andere kant, als jullie dan toch achter een blocker zitten wegens Nudity, dan ook met reden, dus kom maar door met die tetten!!!
Liever twee Whoppers in de hand....
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop