HOU OP !!!!!!!!!!

Groene energie is hot. De redaktie Petrolheads en 5valve boomknuffelaars stompen elkaar nog net niet voor het hoofd als het gaat over ouwe en nieuwe techniek.  "Niks is nieuw bij benzine motoren en de E-motoren zijn gaaf" roept 5valve de boomknuffellaar en denkt dat hij in de hemel komt. "Het is groot bedrog en zeker zo smerig roept Highsider de petrolhead" en roept dan dat er in de hemel geen bier is. Het ergste is dat zelfs de motorbeurs reclame maakt over dit onderwerp roept Madwoody wanhopig. "Hou op, er is niks nieuws  !!!!!!!" roept Hoeker vanachter een fles Grolsch als HD ouwe meuk kenner. En legt een zwart wit foto uit 1922 op tafel van een 18 volt  elektrische Douglas Pidcock uit 1922 op de tafel. Het ding rjdt op een vrachtkoekblikstartmotor en ouwerwetse loodaccu's.

Dank oliepeilvriend MarchEl

HOU OP !!!!!!!!!!

Reacties   

0 #3 TDMert 12-02-2016 15:32
trilsmurf zei:
het bekende verhaal god schiep het light lucas de duisternis!

A gentleman does not motor about after dark.
Citeer
-1 #2 trilsmurf 11-02-2016 18:53
het bekende verhaal god schiep het light lucas de duisternis! een bliksemschigt op kunnen vangen de hele stad een jaar stroom was het maar so simpel
Citeer
-1 #1 Greenföcker 11-02-2016 11:28
Bewijst maar weer eens dat die zogenaamde enorme vooruitgang in elektrisch rijden gewoon bull$hit is... In 100 jaar hebben ze er nog steeds niks van weten te maken!
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop