Oliepeil actie: Motormarketeer voor een dag!

In 2016 gaan we beginnen met de Oliepeil Marketeer actie, gebaseerd op acties die je de afgelopen tijd al op M-F hebt kunnen vinden. Ditmaal organiseren we in samenwerking met Kawasaki een supergave actie:

Ga mee als Public-Relations Specialist cq marketeer
naar een test door verschillende journalisten rondom Almería, Spanje!

Wat is de bedoeling?
We zoeken een Oliepeiler die samen met een groep motorjournalisten een groot aantal motormodellen gaat laten testen rondom het mooie en warme Almería, Spanje. Je zult aanwezig zijn als reisbegeleider om de journalisten van de (volgens de importeur) juiste informatie te voorzien en ze te doordringen van de kwaliteit van de aangeboden modellen.
De trip is volledig verzorgd en van alle luxe voorzien, dus inclusief reis en verblijf. Je moet zelf een laptop meenemen en je moet zelf voor een reisverzekering zorgen. Het is een unieke kans om midden in de motormarketingwereld te staan!

Naar wie zijn we op zoek?
We zoeken een ervaren en enthousiaste aspirant-marketeer met rijbewijs A (vol vermogen). Je moet het oprecht leuk vinden om met journalisten om te gaan en bij voorkeur heb je hier ook al ervaring mee. Je moet in staat zijn om een mening bij te sturen over verschillende aspecten van een motorfiets en je moet die aangepaste mening goed onderbouwd kunnen formuleren.
Tijdens de trip word je ondersteund door een ervaren PR-functionaris en natuurlijk zullen ook andere deelnemers bereid zijn je te helpen bij het PR-en. 

Hoe moeilijk kan het zijn!?
Het is een pré als je al eerder journalisten hebt begeleid tijdens snoepreisjes, waar prijswinnaars ook als journalist meegestuurd worden, dus zo moeilijk kan dat werk ook weer niet zijn, toch? Ssterker nog, het zijn gewoon allemaal opvreters, die zogenaamde journalisten die toch gewoon opschrijven wat wij willen. Dat we deze functie als prijs weggeven, betekent overigens niet dat het werk van de PR-mensen zomaar door iedereen gedaan kan worden of dat we die zogenaamde journalisten serieus nemen. Ook willen we de indruk vermijden dat dergelijke perstripjes vooral een weekje vakantievieren met een goed gevulde mini-bar zijn. Zoals gezegd: een supergave actie waarmee we goed van start gaan in 2016!

Kawasaki Motorjournalist voor 1 dag

Oliepeil actie: Motormarketeer voor een dag!

Reacties   

+2 #3 XT :P 29-02-2016 20:01
Als het te mooi is om waar te zijn, dan...
Citeer
+2 #2 Bertje 29-02-2016 09:55
Tsja......... en dat plaatsen jullie dan een week na de sluitingsdatum van de inschrijving. Wel wakker blijven daar aan het eind van de gang.
Citeer
+1 #1 Rene 28-02-2016 21:42
En??? Wanneer moet ik snipperen op het werk??
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop