1 april, het blijft een dingetje...

Nadat wij vorig jaar een kneiter van een grap hadden, hebben we het dit jaar iets tammer gedaan. Of geloofde je echt dat Husqvarna en Ikea gaan samenwerken? Ha ha ha.. Ach, we waren niet de enigen met slechte grappen.
Wat dacht je van de organisatie van de Dutch Masters of Motocross? Chad Reed aan de start in Markelo, yeah right. Of onze vrieden van Racesport: Dorna zou een fittest invoeren voor marshals omdat Madwoody met z'n vege lijf niet snel genoeg door de grindbak kan rennen. Onze serieuzere buren probeerden het ook nog: Regen in Argentinië zorgde voor verschuiving van de MotoGP trainingen.. Of onze vrienden uit de Joe Es of Eej, een 3 stroke (3takt) patent aangevraagd door Honda. Die foto van een 3 cilinder op 2 krukassen is al grappig genoeg. Harley Davidson zou volgens J & P Cycles vanaf 2017 alleen nog maar elektrische motoren maken. Yeah right, HaaDee heeft 1 zo'n ding gemaakt om met de hype mee te doen. Onze Zuiderburen krijgen binnenkort een tolsysteem voor vrachtwagens, en nu zeggen ze dat ze daar ook motoren mee gaan scannen en gaan oproepen om te testen of je je 35kw fiets hebt ogevoerd.. En last but not least: Gordels worden verplicht op motoren!

Maar de beste grap kwam nog wel van die hufters lieve buren van Testmotor. Wij zitten tegenwoordig op de 4e verdieping, en 's morgens zagen we dat de lift in serviceonderhoud was. Gereedschapkist er bij, een doosje met onderdelen en een grote sticker op de lift: "BUITEN WERKING, SERVICEWERKZAAMHEDEN". Dus sleepten we zonder klagen onze volslanke lichamen de trap op, totdat we hijgend boven kwamen.. @%$^*!)€

1 April Oliepeil Kantoor

1 april, het blijft een dingetje...

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop