OFFICIEEL: Wij hebben een bloedhekel aan fietsers!

Wij zijn het zat en niet zo'n klein beetje ook! Fietsers, wat een naar volk is dat zeg! Afgelopen weekend trok ondergetekende samen met Madwoody en Hoeker er op uit om flink wat km's te gaan vreten met de motor. Het weer was perfect en dat heeft als groot nadeel dat onze natuurlijke vijand ook te vinden is op de straat, de fietser. De fietser, wat hebben wij toch een hekel aan dit slag volk. Men rijdt op de straat en denkt dat zij hier de baas zijn. Met drie man naast elkaar en dan nog gebaren dat WIJ aan de kant moeten, nou echt niet! Moeten die mannen mee van hun vrouw? Zo kijken ze namelijk wel. Zuur kijkende mensen die gebaren dat je langzamer moet gaan rijden. Nou meneer de flapdrol, Hoeker reed voorop dus hard ging het écht niet! Nee, wij snappen wel dat er de laatste tijd in de wielerrondes fietsers omver gereden worden door de motorrijders. Sterker nog, wij gaan ons als de sodemieter inschrijven om begeleiding te gaan doen in de Tour de France! Gaan wij eens kijken wie er overblijft. Fietsen is oké, maar dan alleen van huis naar de kroeg en weer terug!!

OFFICIEEL: Wij hebben een bloedhekel aan fietsers!

Reacties   

0 #1 Look out! 02-05-2016 09:52
Helemaal mee eens! Die gasten rijden zich het snot voor de ogen en gedragen zich vervolgens als een zombie met oogkleppen:
Zie ook:
http://www.msn.com/nl-nl/sport/wielrennen/stilstaande-motor-veroorzaakt-massale-crash-in-wielerkoers/ar-BBsvKyq?li=BBoPOOe&ocid=mailsignoutmd
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop