Dood door schuld?

Er wordt veel gemopperd op de plietsie. Flitscontroles, zakkenvullerij, achterna lopers ... en wat men nog meer kan verzinnen. Terecht of onterecht, ieder zijn eigen mening. Maar er kunnen ook grove fouten gemaakt worden door de wegbeheerder die niet wil luisteren naar herhaalde waarschuwingen voor echt gevaarlijke situaties voor motorrijders......... gevolg:  Afgelopen zondag avond is  een 25 jarige motorijder verongelukt in het Brabantse Berlicum/ Rosmalen bij het knoopunt Hintham ....Trouwens wij weten waar het hier over gaat .......ook 5valve rijdt daar regelmatig en ging daar onlangs bijna op zijn gezicht door de slechte reparatie van het asfalt, na winterschade,  We gingen vandaag even ter plekke kijken naar de situatie. En tot onze stomme verbazing zagen we dat de dikke erg gladde " teer"ribbel die er al heel lang ligt ondanks waarschuwingen, meteen na het dodelijke ongeval vervangen is door een stuk strak asfalt. Zoals zo vaak ......als het kalf verdronken is .........schande!!! Wij leven mee met de nabestaande van deze Nulandse motorrijder
Politie zoekt nog getuigen (Voor de duidelijkheid: Vergelijk de foto van het krantenartikel eens met het filmpje)
Dood door schuld?

Reacties   

0 #2 Guest 01-07-2010 10:46
Waarom moet toch altijd iets ergs gebeuren voordat er geluisterd wordt??? Ongelofelijk. Zie met verbijstering dat dit het stuk is waar ik vorige maand, ter nauwerwood ontsnapt ben aan een crash na een wegglijdend achterwiel. Was zo geschrokken dat ik ben afgestapt en in het mini-stukje berm ff moest gaan zitten.

Sterkte aan de familie en naasten van deze motorrijder..
Citeer
0 #1 Guest 30-06-2010 20:20
Afschuwelijk!:e ek:
Heel triest dat er eerst een ongeluk moet gebeuren voordat men pas echt wakker is.. Zeker als het een ongeluk betreft met dodelijke afloop..
Wat leven we toch in een zielig landje, we betalen allemaal wegenbelasting en hopen allemaal veilig thuis te komen. Zijn ze te belazerd om het asfalt te repareren.

Alle respect en steun aan de familie.
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop