Sauerland, de 13e provincie

Iedereen klaagt altijd over het feit dat Nederland zo vlak is, en dat ze die vlakte dan proberen te veranderen door het vol te smijten met drempels. Wij pikken dit niet en daarnaast kun je ook slecht van een drempel afskiën. Daarom hebben wij een stukje Nederland in Duitsland gecreëerd. Dat stukje dat Sauerland heet en waar de motoren dus rondrijden met HSK (Hoch Hollands' Sauerland Kreis) op het kenteken. Zo hebben we Winterberg en Willingen volledig ingenomen. Zelfs de cafés waar af en toe Duits personeel werkt zijn in handen van Nederlanders. 's Winters kun je er leuk skiën en 's zomers kunnen wij onze helse masjienes uitlaten. Daarom zijn ook de buren van verderop in de gang er regelmatig te vinden. Ons volgende redactieuitje moet ook maar eens die kant op gaan.

 Sauerland Winterberg Testmotor Suzuki SV 650

Sauerland, de 13e provincie

Reacties   

0 #3 Bratwurst mit 21-05-2016 08:07
@trilsmurf
Ik zou er niet zo zeker van zijn dat jouw Carmin wél de weg weet naar naar Sauerkrautland. Tipp: Versuchen für den Abflug.
Met Sint-Juttemis in Verweggistan uitkomen kan ook leuk zijn hoor. De reis is toch het doel, de bestemming is van later belang!
Maar wie weet! Stuur je een kaartje als je er(gens) bent?
Citeer
0 #2 trilsmurf 20-05-2016 07:48
@bratwurst mit mijn tom tom pakt bij het laden bij toerritten ook niet de meeste rijders gebbuiken carmin helaas vor mijn tom tom
Citeer
0 #1 Bratwurst mit 17-05-2016 21:19
Bedankt voor de tip, Sauerkrautland, alleen m'n Tom vreet dit niet...
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop