Respext voor de KNMV! De KNMV! KNMV!

Het persbericht luidt als volgt: "KNMV is de motor achter RespeXt-campagne. De publiciteitscampagne ‘RespeXt’ die een beter en veiliger imago van de motocross nastreeft, is door de KNMV in beweging gezet. Tijdens de Dutch Masters of Motocross, vorige maand in Mill, is de Respext-campagne van de KNMV officieel van start gegaan en maakte het grote publiek er kennis mee. (...) De overkoepelende motorbond was al enige tijd bezig met de voorbereidingen van de RespeXt-campagne. Zowel in publicitair opzicht als met acties naar aangesloten motorclubs laat de KNMV haar betrokkenheid gelden. Het waren juist de KNMV-motorclubs die in februari 2015 in de provincie Zeeland de eerste aanzet gaven tot een actieve benadering van de motocrossers." Wil de KNMV ons iets vertellen over de KNMV? Respect man!

(info achteraf: we snapten ècht niet waar het over ging, tot we de uitleg van Bennie Jolink kregen: "RespeXt is een oproep voor wat meer respect in de MX. In mijn woorden: ’n beetje normaal blijven doen tegen mekaar, op en naast de crossbaan. Als zulk aso-gedrag de overhand krijgt, haken publiek en sponsors af en wordt de sport op termijn onbetaalbaar. Daarom: tijd voor ‘a little respect’." Oftewel, doe eens Normaal!

KNMV MX RespeXt Glenn Coldenhoff Bennie Jolink 1

Respext voor de KNMV! De KNMV! KNMV!

Reacties   

0 #1 XT :P 19-05-2016 21:42
ResPeXT geldt volgens mij voor iedereen! Toch niet alleen voor de MX piepeltjes, blijkbaar hebben ze het daar echt hard nodig...
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop