Moneymaker

Bij die pretentieuze, zichzelf serieus nemende gasten van nieuwsmotor de buren is het weer helemaal mis. Loopt daar een stuk chagrijn van de redactie aldaar door de gang een beetje gefrustreerd te wezen. Op z’n kloten gekregen van zijn chef. Testverslag van de Triumph Explorer XRT afgekeurd. Onder dreiging van ontslag en deportatie naar Guantanamo Bay moest het over. En waarom dan?, was onze onnozele scherpe, to-the-point vraag. ‘Opzouten’ was het antwoord, ‘gaat je geen flikker niets aan’. Zoals jullie dat van ons gewend zijn lieten we dat niet op ons zitten en zijn we op onderzoek uitgegaan. Met onderstaand vrotje papier testverslag uit zijn prullenbak als resultaat. Gniffel met ons mee..

Test: 2016 Triumph Tiger Explorer XRT
De XRT is een fijne machine. Verkrijgbaar in wit, rood of blauw. Staat hoog op de poten, ziet er goed uit, zit bomvol elektronica, is prima sturend en heeft een heb-factor van 10+.

Conclusie:
Wat een geweldige motor die XRT. Wij van Testmotor zeggen dan ook: kopen dat ding. Kun je hem pas over 20 jaar als occasion betalen, net als de testrijder in kwestie? Vette bek voor jou. Had je maar beter op moeten letten op school, had je nu misschien een echte baan gehad met wel een fatsoenlijk salaris. Voor de overigen: stik er maar in gefeliciteerd, daar ga je veel plezier mee beleven.

Tiger Explorer

PS, Stiekem vinden we deze concullega wel een beetje in ons OP team passen

Moneymaker

Reacties   

+1 #1 CBF 23-05-2016 08:21
Strak geschreven. Dank u wel. Dit snap ik.
Deze masjien gaat op de sjortlist.
Helaas is er nog nooit een werkelijk geworden... Maar wat een mooi ding.
Met stip binnen boven de Himalayan.
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop