Ride to work day in water gevallen

Vandaag is het weer de 'International ride to work day'. Een dag om wereldwijd zo veel mogelijk mensen op de motor naar het werk te krijgen. Een mooi initiatief, waar in Nederland maar weinig van terecht kwam dit jaar. De weerberichten waren wat minder denderend om met je motor naar het werk te rijden en voorspelden dan ook een complete zondvloed voor heel Nederland. Om 15.00 vanmiddag regende het overal in het land, en nu, net als iedereen weer thuis is van kantoor en achter de stamppot zit, begint het in zuidwest Zeeland een beetje op te drogen. Daarmee kunnen we rustig zeggen dat de Ride to work day volledig in het water is gevallen, want wij degenen die vandaag wel met de motor naar het werk reden, zijn daar geen speciale dag voor nodig.

Regen maandag 20 juni 2016

Ride to work day in water gevallen

Reacties   

+1 #4 trilsmurf 22-06-2016 07:23
mijn moeder waarchuwde mij ols ik op de motor weging dan gaat het regenen dan zij ik nauw en dus dat gesprek was dus heeel kort
Citeer
+1 #3 fastlane 21-06-2016 19:44
Ik mag van mijn moeder gewoon in de regen rijden
Citeer
0 #2 XT :P 21-06-2016 09:02
Het was dus meer een nationale regenpakken testdag oftewel de
"Ride and keep dry challenge, NL edition"
Citeer
+1 #1 MV-Ferry 21-06-2016 08:50
Klopt als een bus en toch ben ik wel op de motor gegaan. Was heerlijk rustig op de weg en kon zo goed testen of de motor ook blijft drijven. En nee helaas doet zij dat niet. Wel werd ik ingehaald door een koppel eenden, ook weer wat anders. Dus iedereen die gisteren de heerlijke ritten heeft gemist, hopelijk binnenkort weer een kans om dit mee te maken.
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop