Help Oliepeil.nl de dader(s) te pakken!!

Ook wij kunnen serieus zijn. Ja, dat kunnen wij écht! Dit overigens alleen als er iets is voorgevallen dat ons raakt en dat is in dit geval zéér zeker zo. Er is in de nacht van vrijdag op zaterdag voor de TT iets voorgevallen op een TT camping. De persoon in kwestie, Sebastiaan (verder de Batse genoemd) is na deze nacht voor zijn leven getekend door de schuld van een ander. Vreselijk! Lees het verhaal, deel het op alle op sociale media die je kent en misschien kunnen we de dader(s) hiervan ontmoeten in de rechtzaal. Want wij hopen dat zij zich mogen verantwoorden!

Het was, zoals altijd, beregezellig op de TT camping. Hapje, drankje, wat gekkigheid en dit is waar de Batse een jaar naar uit gekeken had, een weekeind TT camping met vrienden met kers op de taart de races op zondag. Om half 4 's nachts is het tijd om te gaan slapen omdat de kwalificaties de volgende ochtend al vroeg op het programma staan en die mogen niet gemist worden! Op een gegeven moment is er gerommel bij de caravan. Een tweetal gasten staan bij het aggregaat die lekker staat te knorren om de koelkast koud te houden. Het tweetal voelt zich betrapt en zetten hem op een lopen. Batse en zijn kornuiten roepen hen nog wat na en gaan slapen. Niet veel later ligt een ieder te pitten en de Batse hoort weer gerommel. Hij loopt naar buiten en daar staat het aggregaat, dat tegen de caravan aan staat, in lichterlaaie. In de verte ziet hij twee schimmen wegrennen maar hij heeft alleen oog voor het brandende aggregaat. Hij pakt hem beet en probeert deze weg te sleuren van de caravan. Dat lukt maar een klein stukje omdat het aggregaat met een ketting vastzit aan de caravan. Als de kettig strak komt te staan komt er een vuurbal over de Batse heen, de dop is van het aggregaat afgehaald en de Baste staat in de hens. Gelukkig staan zij naast een sloot en hij heeft de tegenwoordigheid van geest nog om de sloot in te springen om het vuur te doven. De rest van de jongens ontwaken en zetten de Batse onder de douche, eerst water want de rest komt later is altijd het devies met brandwonden. Politie, brandweer en ambulance zijn snel ter plaatse en de Batse is afgevoerd naar het ziekenhuis in Groningen. Dit met 3e graads brandwonden vanaf zijn bovenbenen tot aan zijn voeten.

Brand TT camping 1

Maandagavond is ondergetekende naar Groningen gereden om de Batse te bezoeken. Zomaar naar binnen mag niet. Eerst alles steriel maken, een sexy blauw schort voor en dan mogen we naar binnen. In een bed ligt dan de Batse. Zijn benen zijn ingewikkeld met verband, om hem heen staat allerlei apparatuur die alles monitoren, hij krijgt morfine en meerdere malen per dag andere medicijnen waar een junk een fortuin voor over heeft maar de Batse is positief gestemd. Gelukkig werd ik wakker en lig ik hier nu met wat brandwonden zei hij, was ik niet wakker geworden dan hadden we vorige week drie begrafenissen gehad, waaronder die van mij. De nuchterheid siert hem, hij is al jaren een goede vriend van mij dit is hoe ik hem ken. Volgende week staat er een operatie gepland waarbij de wonden die niet geheeld zijn weg worden gesneden en er huidtransplantatie zat worden uitgevoerd. In ieder geval zal hij minimaal vijf weken in het ziekenhuis moeten verblijven.

Brand TT camping 2

Uiteraard is de politie bezig met deze zaak maar het is een lastige. Zij hebben aangegeven dat zij wel een paar mensen op de korrel hebben maar dat ene kleine stukje bewijslast mist nog. Nu zien we u denken dat je geen slapen de honden wakker moet maken dus waarom dit bericht? Nou, deze hond(en) slapen allang niet meer want de beoogde dader(s) hebben al wat gesprekjes gevoerd met de sterke arm. Dat zij dus in de gaten gehouden worden is duidelijk! Aangezien de doorsnee TT campingganger ook een potentiële Oliepeil.nl lezer is vragen we jullie hulp. Heb je wat gezien op TT camping Asser Boys, heb je 'grote' verhalen gehoord over een actie op een camping tijdens de TT of ben jij zelf misschien die gast die het aggregaat in de hens hebt gestoken en begint het een beetje te knagen aan je dat adviseren wij: GA NAAR DE POLITIE! (dat we dit ooit zouden zeggen had ik in mijn stoutste dromen niet durven dromen...) Misschien ben JIJ wel die persoon met het laatste stukje van de puzzel waardoor deze gast(en) opgepakt kunnen worden maar misschien weet iemand in jou omgeving wél wie het is. Daarom; Delen op Facebook, delen op Twitter, desnoods deel je het via rooksignalen maar dit is natuurlijk een bizar voorval en de dader(s) moeten gepakt worden! Dit kost de Batse naast het feit dat hij minimaal een jaar onder de pannen is als het gaat om revalidatie ook zijn net gestartte nieuwe baan en zal het lopen in de korte broek nooit meer het zelfde zijn....... Namens ondergetekende en de Batse bedankt!!

Help Oliepeil.nl de dader(s) te pakken!!

Reacties   

+7 #1 CBF 05-07-2016 20:37
Hier maken we geen grappen over. Lage actie door mega eikels. Misdadig. Oppakken en aanpakken. Heel veel sterkte en beterschap.
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop