Harley ten dode opgeschreven

Volgens de kenners puristen is Harley ten dode opgeschreven. Voor de zoveelste keer. Waarom? Omdat ze een nieuw blok hebben uitgebracht. Complete bullshit dus. Na de Panhead kwam de Shovel, dus toen zei elke Panhead purist dat de Shovel de doodssteek was voor HD en dat zij dat nooit hadden moeten doen. Nee, de Pan was toch de laatste ├ęchte Harley. Toen de Evo kwam, zeiden de Shovelrijders hetzelfde. Toen de Twincam kwam begonnen de Evorijders te zeiken en nu is er dan de Milwaukee-Eight. Zodat ook de Twincamrijders iets hebben om tegenaan te schoppen. Want die Twincam? Dat is volgens de puristen Twincamrijders toch wel echt de laatste echte HD. Hou toch op met zeuren en oordeel pas als je er mee gereden hebt.

Harley Davidson CVO Limited 2017

Harley ten dode opgeschreven

Reacties   

#3 Willem 05-09-2016 13:16
En zo is het maar net Hoeker. Harley heeft blijkbaar net op tijd een stap in de goede richting gezet met dit blok. Dit blijft koeler, levert meer power en koppel, en door zijn veel lager stationair toerental van 850 rpm nog een veel mooier geluid dan bij die Twincam. De koeling is ook nog eens verbeterd en met de enkele nokkenas nog eens minder mechanisch geluid. Het blok voldoet aan de Euro-4 norm en in tegenstelling tot hun concurrenten is dit blok toekomstzeker. Echter, zoals iedere HD rijder wachten we even tot over twee jaar als de 'recalls' en terugroep acties voorbij zijn van dit blok, want wij kennen ons merk.
-1 #2 XT :P 05-09-2016 06:59
Dat krijg je ervan als je ongeveer om de 10! jaar een (kleine) modificatie doorvoert.
Dat is meer REVOlutie dan EVOlutie!
Gewoon elke paar jaar wat onderdeeltjes vervangen valt veel minder op. Vervolgens zou ik het EVOsolution noemen.
#1 Spiraldive 04-09-2016 16:54
Ik vond het laatste blok al erg goed. Harley Davidson moet met zijn tijd mee gaan, euro4 ligt op de loer en diverse andere fabrikanten laten een aantal modellen al niet meer fabriceren omdat ze domweg de norm al niet meer halen.

Erg goed dat ze daar nu al op anticiperen.

You have no rights to post comments

Peilers

peilers

sjop