Ideale truc om NOOIT meer een snelheidsbekeuring te krijgen!

Snelheidsbekeuringen zijn echt zwaar irritant. Kosten idioot geld, zijn gedoe, zorgen voor frustratie en ellende. Oliepeil.nl komt nu met de ideale oplosing om dit tegen te gaan! Let op de volgende DRIE trucs & tips uit ons briljante anti-boete systeem en onthoud die goed, zodat je nooit meer een bekeuring krijgt!

1: Probeer tijdens het rijden te letten op borden aan de zijkant van de weg waarop je rijdt. Er zijn er heel veel, dus probeer je vooral te focussen op ronde borden met een witte achtergrond en rode rand met een getal erop. Belangrijk: onthoud het getal in het midden van het bord. 

2: Ga op je motorfiets op zoek naar de kilometerteller. De naam is wat verwarrend, vandaar dat hij ook wel snelheidsmeter wordt genoemd, maar meestal is het een soort klok met een wijzer, maar soms ook een veranderend cijfer. Als je er niet uitkomt kan het instructieboekje van je motorfiets vaak helpen, of vraag anders hulp bij je vriendelijke motordealer. 

3: Deze is lastig: probeer nu het cijfer op het kilometerteller gelijk of lager te laten zijn dan het cijfer wat je onthouden hebt bij Tip 1. Als dit lukt heb je de politie keihard te pakken, want nu kunnen ze je geeneens een bekeuring geven! Haha, dat zal ze leren! 

Lasergun politie

Ideale truc om NOOIT meer een snelheidsbekeuring te krijgen!

You have no rights to post comments

Peilers

peilers

sjop