Elbowdown is uit.

Eind jaren 70 raakte elke motorrees liefhebber in vervoering toen de eerste Amerikanen met een ver uitgestoken knie het asfalt raakte. De niedauwn was geboren. De jaren daarna zag je allerlei motorrijders de meest vreemde capriolen uithalen om dat ook voor elkaar te kijgen. Want het slijtplekje op de knie van je overall was toch wel een status van jewelste. Gelukkig kwamen daarna de veel dikkere kneepads ..... en de slijptol in beeld. Alles went natuurlijk. De laatste jaren is de ellboogdown helemaal hot, maar dat kan bijna niemand met een beetje overlevingsdrang. Maar als je echt een beetje kunt motorrijden is dat helemaal niet nodig.

 

Elbowdown is uit.

Reacties   

0 #3 XT :P 23-08-2016 22:39
Hey #Jo, Respect bro!
Sorry, nogmaals excuses voor mijn poging om wat toe te voegen aan een site die op ongeƫvenaarde peil- en zinloze wijze het motorrijden, met alles wat daar bij komt kijken, tracht te belichten. Niet gehinderd door enige relevante kennis van zaken en bovenmatig gestimuleerd door goedkope brouwsels die de naam bier niet eens mogen dragen. Maar dit terzijde.
Helaas kom ik soms wat serieus over terwijl ik iets onzinnigs tracht toe te voegen aan dit genzeul.
Ik wordt er nu al een tijdje voor behandeld en mijn psycholoog vind dat ik op de goede weg ben. Misschien, als straks haar auto is afbetaald, dat ik de intensiteit van de sessies wat mag afbouwen...
Citeer
0 #2 Jo 21-08-2016 11:08
Het spijt me maar ik kan helemaal geen respect opbrengen voor dit soort motorrijders op de openbare weg. Blijft natuurlijk dat het knap is om op die manier met een arm te rijden.
Citeer
-2 #1 XT :P 20-08-2016 21:38
Meer respect voor een allroad met koffer down..
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Peilers

peilers

sjop